Cau, chci se zeptat. Dneska jsem objevil nerovnost v zadni stavbe, tak bych se chtel zeptat lidi co maji Epica, jestli je to normalni, nebo ne. Diky za odpovedi. Viz. Foto
Cau, chci se zeptat. Dneska jsem objevil nerovnost v zadni stavbe, tak bych se chtel zeptat lidi co maji Epica, jestli je to normalni, nebo ne. Diky za odpovedi. Viz. Foto
Uff,mam pocit,ze to tak nema byt. Ted nejsem u kola,tak nevim,jak to vypada,ale myslim,ze takhle nee… Pripada mi to,jako by byl ten cep praskly. Nemas tam vakl?
Zadna vule nikde neni, to me prave zarazi
Cau, normální to není, mezera tam je pravidelná, budeš mít v pr… ložiska, jsou tam běžná ložiska, měnil jsem je minulý týden, mě začal zadek plavat, jako když je měkká guma a když jsem chytil zadní kolo a hýbal s ním do stran, tak byl vidět okem vakl a ložiska byla uplně vyrezlá. Taky mám WC 2016.
Šel jsem se podívat a když se koukam přímo z vrchu, tak to úplně rovný asi není :-) ale tak jak ty to nemám :-)
To maji byt stejny ramy? Od pohledu bych rekl, ze kazda zadni stavba je jina.
rámy stejný, jen já mám zadní stavbu karbon, Leffe hliník.
No prave, tak to bude ten rozdil, ze kazda vypada uplne jinak.
Pokud je na jeho kole spara mezi zadni stavbou a ramem stejnomerna, tak to tak proste ma byt, tam nema kam co uhnout, maximalne to v meride svarili krive, coz je u nich bezna vec.
Nojo, těžko říct, jak to čínský děti svařujou :-D formu na karbon mají zdá se přesnější :-D :-D
Kazdopadne diky, zitra to necham opravit. Sam se do toho poustet nebudu. Diky.
já si stoupnul z pravé strany, levou rukou jsem chytil nahoře zadní kolo, pravou rukou za sedlovku a hýbal jsem tam a zpět a ta zadní stavba se v tom spodním ložisku hýbala tam a zpátky, ložiska byla vyrezlá a vůbec se nehýbala.
To jsem delal presne i dneska a zadna vule nikde nebyla. Tak jsem sedl na kolo a ani pri jizde nic neklepe, nic se nekrouti,nic nevrze.
tak bych neřešil a jezdil, já se na tu spáru podíval dneska poprvé jen kvuli tobě :-D
Ni, abych tam pak jeste neco nevy*ebal :D
Mam ram 2017,musel bych doma kouknout,ale asi to budou loziska. A kola jsou v jedne lajne kdyz na to mrknes treba ze zadu?
To jsem jeste nezkoumal, podivam se zitra. Jako taky si myslim, ze to tak byt nema, ale kdyz neni nikde vule ani nic takovyho.
Urcite by te to tahlo na stranu. Jako kdyz nedtacive a pretacive,nebo je sikmo jen ta vzperka a nema to na nic vliv.
To jsem taky rikal, ze by to tahlo ale netahne,kolo jede pekne rovne