• Vlada Srp

Zdravím,

co říkáte na nový Termac 2015? Dočetl jsem se o něm zde http://www.mtb-blog.cz/…aveni-modelu a celkem mě zaujal a přemýšlím, že bych si ho koupil.

Nevyšel o něm ještě článek někde jinde?

0 0
    • McBlacky  

taky čekám na info, hlavně jestli nabídnou kotouče i v levnějších kategoriích než 100–250 o kterých je článek.

0 0
      • sharkeeCZ  

nejelevnejsi model bude tesne po 100k a bude bez kotoucovek na Ultegre. Je to tam napsano ;-)

0 0
        • McBlacky  

:( tak to je hustý, uvidíme s čím přijdou, ale opustit segment 40–100 v ČR mi přijde nevhodné. V cizině to třeba dává smysl. Roubaix není pro každého a Allez u nás vůbec nemá jméno.

Trochu jsem doufal, že dají něco na 105 a kotoučích, ale je vidět, že naopak ceny šroubují nesmyslně.

Sem tam pak se stane chybka a nemají nic v mezikategorii jako letos rozdíl mezi comp a expert SJ HT, skoro dvojnásobek.

chvíli jsem uvažoval o silnici na příští rok a tarmac se mi líbí, ale po tom co Trek vytáhl Emonda SL, tak si počkám na český ceny a ty kotouče nejspíš oželím.

0 0
          • blaf  

s prichodem Emonda by mohly jit dolu ceny Madone :) to se ale bohuzel nestane :(

0 0
            • McBlacky  

me zajímá SL 6 a ta je proti madone na uplne stejným osazení o 400usd levnejší. osobne se mi teda emonde libí víc v pasáži hlavy i prolnutí trubek u napojení sedlová-horní rámovka.

novej duotrap to umí taky, S je teda závaží a SLR nesmysl cenově, ale to SLko jestli bude o 100 težší než stejná madona, tak uspora 9000czk si myslím to víc než vyváží

0 0
              • blaf  

aha, to jsem nevedel, cekal jsem, ze budou odpovidajici modely cenove vys nez Madone, tak to zni zajimave

0 0
        • Člověk a jeho svět  

Pěkná cena za Ultegru a Fulcrumy S4. Na druhou stranu jistě něco každý prodejce sleví, ale i tak to je za 80 celkem dost. Je otázka, zda ten rám Expert bude o tolik lepší než jiné značky s podobným osazením a cenovkou o cca 20 k nižší…

0 0
          • sharkeeCZ  

osobne si myslim, ze bude Tarmac ala 2014 ve stredni tride a Tarmac 2015 pro vyssi a TOP tridu, tedy udoui jako dnes kola od 40k do 100k T2014 a to nad T2015

0 0
    • Biker jak Pes  

V poslední 53×11 je o něm reportáž… nebo předposlední.

0 0
    • Vlada Srp  

Ještě jsem našel pro zájemce video, kde ho představují – http://www.ustream.tv/…ded/47353476

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.