• KubaBajk

Thread pro domlouvání srazů na konkrétních místech,pozn.zna­mení atd. :-) (i když je možná pro někoho ještě brzo vědět,zda ano či ne)
    Rád některé z vás poznám,ale nejde tu o mě…bude nás tam přece hodně,nebo ne?

0 0
    • KubaBajk  

aaaa,neumím dělat anketu,možnosti Budu tam a Nebudu tam jsem nějak ehmm..nevím,pardon

0 0
    • Biker jak Pes  

Jak to tak vidím, tak asi ne. :( Bohužel je to během týdne, už tak jsem 3 týdny nebyl ve škole a víc si asi dovolit nemůžu …

0 0
    • mastihuba  

určitě ano a určitě to bude některej den v týdnu

0 0
      • KubaBajk  

teď si neuvědomuju,jak jsou ty dny rozhozené..první dva dny novináři,pak veřejnost?

0 0
    • kubad  

100% jo ale nevím který den

0 0
    • Kubiczech  

Snad utery po skole…

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • marekmaue  

ja jedu na 100% v sobotu ,a možná, jestli mě tam nechaj tak někde venku přespim .. teda , jestli to pujde … prej tam minulej rok někdo takhle přespával ..

0 0
      • Blade  

A přišpendli si na spacák cedulku: Nebuďyt, tady spym já! Ani se nepodepisuj, každej tě pozná :)

0 0
        • Luka  

nešij do ňho, dyk to napsal vyjímečňe dobře aňi jednu chypku tak nemněl......

0 0
          • pepek  

Sy tam zapnul tu kontolu pravopysu, no. A je to.

0 0
            • littlebiker  

vy ste seci nenapravitelni:)

0 0
              • pepek  

Ne, mi jsme mjeli z češtyni dycki jednyčku.A vo tom to je.

0 0
                • kámen úrazu1  

No tak už ho nechte. :-) Snaží se. Je vidět pokrok. A to se počítá. Pokud se bude Marek snažit dál, dotáhne to časem k téměř dokonalý češtině. Chybičku občas udělá každý.

0 0
                • Luka  

tak to prrrr! ja mela z matury z cestiny za 4 .. hrde se priznam, potopila me profesorka… :) za 5 mi dat nemohla, bo jsem mela nejlepsi slohovku z rocniku :D ale to uz je jina pohadka.. tak se neposklebujte tem, co za jedna nemeli :)

0 0
                  • treatt  

Takze nejsem jediny? :-D Ja mel jediny ze tridy za jedna ze slohovky, ale maturu za ctyri… Posledni tri tydny pred maturitou jsem nebyl ve skole, protoze jsem lezel v nemocnici. Probirali mezitim ceskou modernu. No a kdyz jsem si vytahl prehledovou otazku na ceskou literaturu od 18.stoleti, kam asipak zavedla tema? No jo, tehdy jsem byl nastvanej do bela, dneska se tomu jen smeju :)))

0 0
                    • Luka  

no tak kdyz to tahas: tak me literatura nenachytala, me vystresovalo totalne, ze prede mnou (posledni clovek den prede mnou) sprt tridy dostal za 3, protoze vubec nemel tucha na co se ho ptaj, a tridni byla tak nasrana, ze me rano ani nepozdravila… ja byla prvni.. takze me tak zblbla, ze jsem si spletla predmet s podmetem… zbytek jsem umela, ale i tak by me byla nechala vyrazit s kuli, jenze to neustalo kvuli ty slohovce, a tak mi aspon jeste zhorsila znamku z vytvarky, bo prej to nebylo dejepisne uplne ok… to ji nezapomenu… :)

0 0
                • Blade  

Jo jedničku, hmm… Mně to vždycky pokazila literatura :o)

0 0
              • Lucke  

co prcku..pudem zavodit?..a pka na sportlife prokaslem krev…:D::D

0 0
    • speedy gonzales  

sraz BF samozrejme u stanku CeMBY:-))))

0 0
    • lizar  

Jasně že valím, jezdím každý rok a letos po 3× krát. Jedu v sobotu ráno na celý den směr Šumperk, Olomouc, Vyškov , Brno. V Olmiku bych měl nabrat jednu známou a valit dál. Kdyby někdo chtěl vzít no problemo

0 0
    • Radek Broz  

Pravděpodobně ne, pokud tam člověk nejede za nějakým speciálním účelem, ale jen čumět, naprosto to nemá cenu.

0 0
      • Beeda  

vetsina tam jede s jednim specialnim ucelem a to cumet :-D

0 0
    • chodec  

Chystám se – pokud vyjde dovča tak v Pá, jinak v So. Mám pár stánků, co chci obšlápnout a rozhodit sítě. Snad v nich uvázne už definitivní představa o dvoukolce na další sezónu.

0 0
    • Corbett  

Jedu si okouknout svůj možná budoucí bike:)

0 0
      • kovar  

a jaký?

0 0
        • Corbett  

Asi tě zklamu, ale HT. Ještě konkrétně nevím. Mám několik favoritů a a pak dalších několik typů a ty se doufám ještě rozmnoží. Chci koupit kolo v příštím roce v době, kdy se začnou prodávat se slevou 08smičky. Jedn z velkých faforitů je třeba tento bike – www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… Uvažuji tak, že ho třebas bude danný shop prodávat o 10 tisíc levněji třeba jako tento kousek – www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… Protože se na to ale nedá spoléhat, tak bych chtěl mít navybíraných těch kol víc a „modlit se“, že se některé z nich nevyprodají a že je pak budou prodávat se slevou.

0 0
    • petebike  

jedu tam taky, samo jako kazdy rok cumet…hehe a v sobotu

0 0
    • rock  

Já budu určitě, ale zatím netuším kdy. To je ještě daleko …

0 0
    • kámen úrazu1  

Nevím. :-)

0 0
    • kesu  

ano

0 0
    • Biker jak Pes  

Počkejte, někdo tady říká, že přijde v Pá nebo v So, ale vždyť to je 8.-11. října a to je Po-Čt. Tak kdy to teda je ?

0 0
    • marapara  

No já tam určitě nebudu …

0 0
    • F2000  

čau mužete mi někdo řeknout kdy to bude otevřeno pro veřejnost a kolik to bude stat dík

0 0
    • rasputin  

Tak já tam určo budu, ještě nevím který den, ale budu tam! a k velkému překvapení půjdu jako většina lidí čumět a čumět.. :D

0 0
    • Karaya  

A nechysta se nekdo na kriterium, pokud teda bude?

0 0
    • Hnoj  

Pochopitelně.

0 0
    • Lucke  

******** tam budu:)…sice jen v patek esik to je…pac tam pojedu se sefem..minuly rok jsem aj zavodil..ale ted na to kaslu..pac mam v sobotu zapas…ale jeste se porozmyslam..:)

0 0
    • Meesha  

samo. Cumet asi nebude na co (teda krome holek :-) ) ale jinak je to nevynechatelna spolecenska akce! Kterej den teda este nevim, ale bud v sobotu a nebo kazdej :-)

0 0
    • Blade  

100% a letos si na to konečně vyhradím 2 dny :-P

0 0
    • bagr  

Bohužel tam sou samé hovadiny,novinky jen proto aby se neco delo.Něco zásadního je vždy za x let.Lituji všechny co tam dobrovolně jedou.

0 0
    • bagr  

Bohužel tam sou samé hovadiny,novinky jen proto aby se neco delo.Něco zásadního je vždy za x let.Lituji všechny co tam dobrovolně jedou.

0 0
      • KubaBajk  

Proč nás lituješ?Vím,že nic zásadního tam asi nebude,ale jedu tam,abych viděl produkty 08 po kupě a naživo. To musím jezdit někam jen tehdy,když je tam opravdu pouze něco zásadního?To bych nejel nikdy nikam,snad jen za manželkou na porodní sál… ??

0 0
    • TOMMI  

Chci jet.

0 0
    • rhapsody  

nevite jestli tam bude mezi vystavovateli i cube a lapierre? na webu bvv sem je v katalogu vystavovatelu nenasel ..

0 0
    • treatt  

Jasnyyyy…a taky jedu cumet :)))

0 0
    • MITY  

Tak už po třetí jedu a sem nadrženej, vždycky jak malej kluk sbírám semolepky, letáky a ošahávám gripy a nasucho zkouším řazení, luftuju ty nejdražší vidlice. Všechno ošahám a pak jsem ještě tejden v rauši… S-L je bomba

0 0
    • TinkTink  

Budu vybirat novou helmu :-)

0 0
    • KubaBajk  

kdybyste měl někdo nějaké poznávací znamení,sem s ním..třeba růžový šátek na hlavě,mikinu s nažehleným nickem…ať jste k poznání a k pozdravení… ..dáme doutñasa :-))

0 0
    • madcat  

Jo budu tam – budou mě vystavovat na stánku Progress Cycle jako příklad špatnýho progressu v cyklistice :)

0 0
      • jecnak  

Bude mozny si vyzkouset Reigny a Trance X? Pripadne existuje moznost si tyhle kola treba na den pujcit nekdy v pristich mesicich na prodejne?

0 0
        • cabbage  

přidávám se z dotazem – taky mě to zajímá..

0 0
        • madcat  

To se ptáš mě? Já nevím, já sem to myslel jako vtip :-)))

0 0
        • goofy  

Bude mozne. Sam jsem dneska testoval Reigna a Maly Bob Trance X. I pri odevrenem tlumici se tvaril Reign celkem pekne. Ale tak objektivni test je stejne az v poradnem terenu.

0 0
          • jecnak  

Obe kola byla dost lehka, rychla a skoro se ani nechce verit, ze kazdy bylo jinaci, ten zdvih navic mi tam ani neprekazel. Hlavicku jsem si zamotal jeste vic nez predtim.

0 0
            • KubaBajk  

Souhlas,Reign měl menší odpich snad jen kvůli širším plášťům.

0 0
            • KubaBajk  

Já bych bral zrovna Reigna,trochu bych snížil řídítka(podložky pryč) a super XC:) stroj na pohodu.

0 0
              • cabbage  

přesně a ještě vidlici – ten float se tedy moc nepředved…

0 0
                • cat  

Odlehcenej Reign valil pekne. Az sem cumel jak to bylo znat. Asi si ho tam pudu projet este zitra:)

0 0
                • KubaBajk  

Float na Reignovi se oprvdu moc nepředvedl,naproti tomu na Xku fungoval skvěle…tak jsem si říkal,že bude asi jen víc nafoukaný.

0 0
                  • cabbage  

no já si pak otestoval RVL na norcu a to bylo citlivostí naprosto jinde – asi ze mě bude ortodoxní pružinář:-D

0 0
                    • KubaBajk  

Tam šlo projet i Norco? To snad ne!Sakriš!

0 0
                      • cabbage  

Sice sem od pádlisty dostal vynadáno, že sem si dovolil s kolem vyjet do bahna ven, ale dalo se ;-)

0 0
                        • goofy  

No ja Sixe testoval jenom na schodech ve V-cku :o)

Timto se omlouvam jiste pani, ktera utrpela trochu sok ;o)

0 0
                          • pitos  

A co na něho říkáš? ja na něm taky trochu pojezdil a jsem docela nadšený,celkově mi tento bike docela vyhovoval a myslím že se na něm bude dát v pohodě jezdit i delší vzdálenosti. Uvažuji ale jen o rámu Six1

0 0
                            • goofy  

No pekne mi sedl do ruky. Sice bych potreboval spis L-ko, ale jinak pekne kolecko. Myslim, ze to bude presne to, co od kola ocekavam a co jezdim. Do jet na nem nekde pujde, po hrebenech bezproblemu, no a hlavne z kopce to bude labuzo :-) (konecne nebudu trpet na Javoru ;o) )

0 0
                  • jecnak  

Nebyl, nic moc jsem na nem nedelal a sel jsem s nim na 130, naopak by to pro me chtelo trochu prifouknout. Kazdopadne ta vidle by letela, totez F120RL na Terencovi.

0 0
              • littlebiker  

kua kubo…snad to s nasima vyjde…;(ja ho chcuuuu,trance X,k nemu RVL…ukoncuju studium a du brigadnicit:)toho musim mit

0 0
      • Splinter  

Ha, tak to se dojdu podívat, na dalšího Šitbořáka:-D

0 0
    • XC-biker1  

zdravim,nevite jestli to je pro veřejnost aji přes tyden?,mužu jen ve čtvrtek nebo v patek? a nechci jet jen tak na vylet do brna a zjistit že to je pro firmy v ten den.dik

0 0
    • ada  

Budeme tam s chlopkom a babom vo stvrtok ocumovat cyklovoziky a pre seba nejake oblecenie. A v Cembastanku si konecne kupim samolepky :o)

0 0
    • kurýr na bajku  

Sobota večer steak bar modrá růže Kounicova ulice!

0 0
      • gobike  

To zni dobre, zeby SL afterparty? :)

0 0
      • goofy  

Je videt, ze se ti tam zalibilo a ze to byl dobry tip.. Skoda ze budu mimo :-(

0 0
    • Jituschka  

Asi půjdu ve čtvrtek, budete tam někdo ?

0 0
    • Dipsey  

Trochu mimo, mám dotaz na Brňáky. Už je zprovozněna ulice Hlinky, většinou jsem parkoval na takovém malém parkovišti před nějakou Zdrávkou (myslím), ulicí Vinařskou nahoru a nalevo. Je to už tam zprovozněné? Vloni to bylo celé rozkopané a zákaz vjezdu. Díky.

0 0
    • lizar  

Zdravím podobný dotaz, platí se v sobotu za parkování ve Váňkovce nebo ne? A když¨ano kolik to tak je a zda li to má smysl tam zaparkovat nebo to raději nechat někde bokem od centra. Díky

0 0
      • m.k.2  

V sobotu odpoledne a celou neděli je to zadarmo.

0 0
      • DragON  

Zdrávka, Váňkovka, vy mi dáváte zabrat chlapi, vod kaď kua ste? To tluče do očí víc jak hrubky:-DD

0 0
    • Evilcleaner  

jedu 100% ted jdeme ještě narychlo poskládat kola, které budeme vystavovat.. zítra se postaví stánek(máme společně s mrázkem:-P) a ve čtvrtek bude čumenda…

0 0
    • Martula  

Jo jo…asi čtvrtek, sobota kriťas…a možná, možná neděle dajaké slevy… :)

0 0
      • Schrama  

Dneska jsem nahodil drát přímo ženské do odd. SL na BVV a ujistila mě, že ve čtvrtek už je pro veřejnost otevřený! Tak dófám, že se neprojedu jenom jedničkó-šalinó zbytečně Štatlem, jak už se jednó stalo.

0 0
    • Splinter  

Jdu, sobota…

0 0
    • petryk  

Kdyby někdo chtěl vzít do Brna v sobotu ráno z Olomouce a okolí, tak mám dvě až tři místa v autě. Kdyžtak se ozvěte…

0 0
      • Schrama  

Něco mě zaskočilo....­....Výstava Sportlife se bude konat od 8. do 11. listopadu, přičemž první dva dny jsou určeny obchodním partnerům, sobota a neděle pak široké veřejnosti.

Superior bude mít stánek č. 034, pavilon V. Nenechte si ujít podpisovou akci s naší úspěšnou cyklistkou Terezou Huříkovou a to v pátek od 14:00 do 16:00 hod. a v sobotou od 11:00 do 13:00. podívej na www.tandem-bike.cz

0 0
        • goofy  

Nenech se zmast:

Mezinárodní sportovní veletrh SPORT Life 2007 je pro návštěvníky otevřen od 8. 11. 2007 do 11. 11. 2007, a to denně od 9.00 do 18.00 hod, poslední den akce pouze do 16.00 hod.

0 0
    • jecnak  

Budu v patek, poznavaci znameni uhlak na zadech.

0 0
      • jecnak  

BTW nema nekdo volne misto z Prahy? Na benzin pridam.

0 0
        • Schrama  

No..věřit budu, až tam budu. Jestli mě vyženou, tak mě to na..re. Ne, že bych to zas tak všechno musel vidět, ale je to taková podzimní tradice.

0 0
          • goofy  

To bylo asi na mne?

Tak se pripadne uvidime cvrtek pred branou. Uz loni pousteli normalne a videl bych to stejne i letos. Vzdycky totiz BYLO vylozene NAPSANO v informaci pro verejnost, ze pvni dva dny je to pouze pro novinare a obchodniky.

0 0
        • treatt  

Premyslim, jestli pojedu prave v patek rano, na den a potom na patou, sestou v Praglu…

0 0
          • jecnak  

Jestli jo a vzal bys me, tak zavolej, rad si svezu zadek, na benzin pridam a poradim kde zadaco zaparkovat.

0 0
            • treatt  

Tak jo. Puvodne melo byt vsechno jinak, ale clovek mini.. Tedy s nejvyssi pravdepodobnosti jedu v patek rano na SL na „cely den“ s tim, ze odjezd vidim na plus minus autobus 15h30 Zatim jsme s Jecnakem dva, tak kdyz se nekdo bude chtet pridat, dejte mi vedet

0 0
    • ddd - andy  

Davam sraz v sobotu v 15:00 na startovni care! :-D

0 0
    • marwan23  

Jedete nekdo z Liberce? Hledam jedno misto u nekoho v aute. Na benzin se samozrejme slozim. Dikas za odpovedi.

0 0
    • Omen  

no na 90 % se tam taky ukážu v so

0 0
    • Hurka  

kdo by chtěl vzít v pátek ráno autem z Bratislavy nach Brno, odpoledne po SL čumendě se vracím do matičky Prahy…

0 0
    • cabbage  

KDY A KDE JE V SOBOTU SRAZ?! je tu už hroznej bordel…

0 0
      • ddd - andy  

Ty musis mit dycky navrch, co?!? ;-)

0 0
        • cabbage  

Reba Pyčo!:-P

Tvuj sraz zní sice deboře, ale má nějaký mouchy..

0 0
          • ddd - andy  

Zadny mouchy.. Snehovy vlocky!

0 0
            • cabbage  

To je pozitivum – víc skluzů na dlažkách – větší zábava pro fanoušky mého typu:-)

0 0
            • Radek Broz  

Sníh v Bo city? Tak u Lady na obrázku, ne?

Si pamatuju, když jsme tam kdysi na SL řešili termíny ČP4X a Mára Černý pořád prosazoval, ať se jako první na jaře jede Božák. Já oponoval, že tam bude sníh. Prej to neni možný. Když jsem mu v krásně zeleném slunném Brně tvrdil, že u nás už je celkem dost sněhu 3 tejdny, tak mi vážně nevěřil;-)

0 0
      • petebike  

ja myslel ze to je jasny, jak andy psal o neco vejs ne ? :-))

0 0
    • lábus  

ahoj, nemáte náhodou někdo v sobotu 2 volný místa v autě na cestě do Prahy, někdy vpodvečer?

0 0
      • Manas  

Hele, napis mi na 731624170 a mozna uvidime.

0 0
        • lábus  

jsem si to tady nestačil přečíst, ale busem to bylo taky v pohodě, jinak ale díky za nabídku

0 0
    • Beeda  

sakra neopsal jsem si u duratecu http kde ukladali data z mereni, nemate link? jinak pro zajemce, venca mi rikal, ze mereni bude v prazsky pobocce v branice, tak kdo by mel zajem tak zjistim details…

0 0
    • jecnak  

Prisel jsem, videl jsem, nafotil jsem

www.bajk.cz/…a/clanek.asp?…

dalsi budou nasledovat, celkem zhruba 500 fotek.

0 0
    • petebike  

samozrejme bylo to tam pekny, jako kazdy rok na cumendu a hlavne pokecat..kde jinde se sejde tolik lidi pod „jednou strechou“

nejvic sem se tesil na znameho co si rad maluje :-) www.petebike.com/…age00037.htm

pak me zaujali plaste www.petebike.com/…age00008.htm

novej sidour je taky dobrej :-) www.petebike.com/…age00017.htm

no a na konec se mi libilo jak si par otuzilcu (tusim 30) gumovalo drzku kolem haly :-DDD

vic fotek na www.petebike.com

0 0
    • lábus  

nejvíc se mi líbil stánek RB, to byla bomba, pak taky byl dobrej Superior,Duratec a Rocky Mountain, jinak to ostatní byly taky hezký ale až moc karbonový. Jo zlatej hliník.

0 0
    • chupas  

jezdite tam nekdo taky kvuli necemu jinymu nez kolum?

v karavanech byla uchvatna ziva cimbalovka, ve fit davali porad naky susenky a napoje atd

0 0
      • cabbage  

Karavany mě tedy nezaujaly, ale tohle je krása:

0 0
        • pepek  

Jo přesně, ta byla krásná, ale představa tý práce, než to dali dokupy… Výstava jachtařských fotek tam byla super. A taky přívěsný motorek Suzuki na loďku: 3,5 litru, 250 koní, spotřeba: 80 litrů /hod a cena :400 000 Kč :-(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.