Thread pro domlouvání srazů na konkrétních místech,pozn.znamení atd.
:-) (i když je možná pro někoho ještě brzo vědět,zda ano či ne)
Rád některé z vás poznám,ale nejde tu o mě…bude nás tam přece
hodně,nebo ne?
Thread pro domlouvání srazů na konkrétních místech,pozn.znamení atd.
:-) (i když je možná pro někoho ještě brzo vědět,zda ano či ne)
Rád některé z vás poznám,ale nejde tu o mě…bude nás tam přece
hodně,nebo ne?
aaaa,neumím dělat anketu,možnosti Budu tam a Nebudu tam jsem nějak ehmm..nevím,pardon
Jak to tak vidím, tak asi ne. :( Bohužel je to během týdne, už tak jsem 3 týdny nebyl ve škole a víc si asi dovolit nemůžu …
škoda…tak v tom případě doufám,že přijde alespoň Leoš :-))
tohle je nějakej nepovedenej fejk… správná fotka je tahle :-)
myslím,že ten Leoš je hodně povedený…tohoto chlapa neznám.
Ty jo, Blacky si misto novy vidle koupil Rolexky :)
ahaaaa!!! :-)))
LOL ta mě vždycky dostane do kolen :-D
Kdepak, spravnej fejk je tenhle!
ještě před otevřením jsem věděl co tam bude … xD
ještě před otevřením jsem věděl co tam bude … xD
určitě ano a určitě to bude některej den v týdnu
teď si neuvědomuju,jak jsou ty dny rozhozené..první dva dny novináři,pak veřejnost?
tuším že už loni se to tak nedělilo. Takže kdykoliv.
100% jo ale nevím který den
Snad utery po skole…
To jsem lehce prestrelil… (:
sm nevedel, ze to bude az do stredy …
ja jedu na 100% v sobotu ,a možná, jestli mě tam nechaj tak někde venku přespim .. teda , jestli to pujde … prej tam minulej rok někdo takhle přespával ..
A přišpendli si na spacák cedulku: Nebuďyt, tady spym já! Ani se nepodepisuj, každej tě pozná :)
nešij do ňho, dyk to napsal vyjímečňe dobře aňi jednu chypku tak nemněl......
Sy tam zapnul tu kontolu pravopysu, no. A je to.
vy ste seci nenapravitelni:)
Ne, mi jsme mjeli z češtyni dycki jednyčku.A vo tom to je.
No tak už ho nechte. :-) Snaží se. Je vidět pokrok. A to se počítá. Pokud se bude Marek snažit dál, dotáhne to časem k téměř dokonalý češtině. Chybičku občas udělá každý.
dík za podporu … seš asi jediná, nebo jedna z mála … já měl z čj vždy 4 !
IMHO to je ještě docela úspěch :-D
:DD
tak to prrrr! ja mela z matury z cestiny za 4 .. hrde se priznam, potopila me profesorka… :) za 5 mi dat nemohla, bo jsem mela nejlepsi slohovku z rocniku :D ale to uz je jina pohadka.. tak se neposklebujte tem, co za jedna nemeli :)
Takze nejsem jediny? :-D Ja mel jediny ze tridy za jedna ze slohovky, ale maturu za ctyri… Posledni tri tydny pred maturitou jsem nebyl ve skole, protoze jsem lezel v nemocnici. Probirali mezitim ceskou modernu. No a kdyz jsem si vytahl prehledovou otazku na ceskou literaturu od 18.stoleti, kam asipak zavedla tema? No jo, tehdy jsem byl nastvanej do bela, dneska se tomu jen smeju :)))
no tak kdyz to tahas: tak me literatura nenachytala, me vystresovalo totalne, ze prede mnou (posledni clovek den prede mnou) sprt tridy dostal za 3, protoze vubec nemel tucha na co se ho ptaj, a tridni byla tak nasrana, ze me rano ani nepozdravila… ja byla prvni.. takze me tak zblbla, ze jsem si spletla predmet s podmetem… zbytek jsem umela, ale i tak by me byla nechala vyrazit s kuli, jenze to neustalo kvuli ty slohovce, a tak mi aspon jeste zhorsila znamku z vytvarky, bo prej to nebylo dejepisne uplne ok… to ji nezapomenu… :)
Jo jedničku, hmm… Mně to vždycky pokazila literatura :o)
ehm já měl taky jedničku a jak to po letech dopadlo :)
co prcku..pudem zavodit?..a pka na sportlife prokaslem krev…:D::D
sraz BF samozrejme u stanku CeMBY:-))))
tak tam bych mozna mohla byt… co cemba-kluci?
proc tak nesmele? klidne rekni „budu tam!“, ty cemba-holko:-)
ale to ja tam budu urco.. ja jen delam fory abyste me premlouvali :DDD
dovolena nahlasena, jizdenka na bus koupena, veci sbaleny, uz jen cekam az tk zaveli TERAZ! :D
já taky jedu :-)
Budeš odpovídat na záludný otázky bikerů a bikerek? :)
Budu tam. U Standy mam jeste penize za patku :-DDD
Jasně že valím, jezdím každý rok a letos po 3× krát. Jedu v sobotu ráno na celý den směr Šumperk, Olomouc, Vyškov , Brno. V Olmiku bych měl nabrat jednu známou a valit dál. Kdyby někdo chtěl vzít no problemo
Pravděpodobně ne, pokud tam člověk nejede za nějakým speciálním účelem, ale jen čumět, naprosto to nemá cenu.
vetsina tam jede s jednim specialnim ucelem a to cumet :-D
Chystám se – pokud vyjde dovča tak v Pá, jinak v So. Mám pár stánků, co chci obšlápnout a rozhodit sítě. Snad v nich uvázne už definitivní představa o dvoukolce na další sezónu.
Jedu si okouknout svůj možná budoucí bike:)
a jaký?
Asi tě zklamu, ale HT. Ještě konkrétně nevím. Mám několik favoritů a a pak dalších několik typů a ty se doufám ještě rozmnoží. Chci koupit kolo v příštím roce v době, kdy se začnou prodávat se slevou 08smičky. Jedn z velkých faforitů je třeba tento bike – www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… Uvažuji tak, že ho třebas bude danný shop prodávat o 10 tisíc levněji třeba jako tento kousek – www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… Protože se na to ale nedá spoléhat, tak bych chtěl mít navybíraných těch kol víc a „modlit se“, že se některé z nich nevyprodají a že je pak budou prodávat se slevou.
jedu tam taky, samo jako kazdy rok cumet…hehe a v sobotu
Já budu určitě, ale zatím netuším kdy. To je ještě daleko …
Nevím. :-)
ano
Počkejte, někdo tady říká, že přijde v Pá nebo v So, ale vždyť to je 8.-11. října a to je Po-Čt. Tak kdy to teda je ?
Hehe, taky naletel… (:
Listopadu :-)
No já tam určitě nebudu …
proč ne?
lenoch lina..zase bude fotit krajinku mist okol:D
No vis ze jo :)
čau mužete mi někdo řeknout kdy to bude otevřeno pro veřejnost a kolik to bude stat dík
:-D
Tak já tam určo budu, ještě nevím který den, ale budu tam! a k velkému překvapení půjdu jako většina lidí čumět a čumět.. :D
A nechysta se nekdo na kriterium, pokud teda bude?
moznaaaa
Asi to budu mít povinné…
nejdřív jsem chtěl, ale když vidím to počasí a chudinku kolo .. tak nic nebude .. jdu jen čumět :-)
Asi jo…jestli nasněží,tak to bude neskutečny divadlo
to prasknu Bulda !
Pochopitelně.
******** tam budu:)…sice jen v patek esik to je…pac tam pojedu se sefem..minuly rok jsem aj zavodil..ale ted na to kaslu..pac mam v sobotu zapas…ale jeste se porozmyslam..:)
taky jedu v pátek ;-)
samo. Cumet asi nebude na co (teda krome holek :-) ) ale jinak je to nevynechatelna spolecenska akce! Kterej den teda este nevim, ale bud v sobotu a nebo kazdej :-)
nevim jak se to píše, ale těšim se na bodypeintink :-)
100% a letos si na to konečně vyhradím 2 dny :-P
Bohužel tam sou samé hovadiny,novinky jen proto aby se neco delo.Něco zásadního je vždy za x let.Lituji všechny co tam dobrovolně jedou.
Bohužel tam sou samé hovadiny,novinky jen proto aby se neco delo.Něco zásadního je vždy za x let.Lituji všechny co tam dobrovolně jedou.
Proč nás lituješ?Vím,že nic zásadního tam asi nebude,ale jedu tam,abych viděl produkty 08 po kupě a naživo. To musím jezdit někam jen tehdy,když je tam opravdu pouze něco zásadního?To bych nejel nikdy nikam,snad jen za manželkou na porodní sál… ??
Chci jet.
nevite jestli tam bude mezi vystavovateli i cube a lapierre? na webu bvv sem je v katalogu vystavovatelu nenasel ..
Jasnyyyy…a taky jedu cumet :)))
Tak už po třetí jedu a sem nadrženej, vždycky jak malej kluk sbírám semolepky, letáky a ošahávám gripy a nasucho zkouším řazení, luftuju ty nejdražší vidlice. Všechno ošahám a pak jsem ještě tejden v rauši… S-L je bomba
to sme 2:)
3
4
4+1.....sakra
5+1 :-P
Budu vybirat novou helmu :-)
Asi taky… Prece jenom muj XC shkopek dosluhuje. To se tam mozna nekde potkame :-D
Jo, dost mozne…hledam zlatou :-))
Ahaaa… Pan je ladic :-D
Kde kde kde? :-)))
kdybyste měl někdo nějaké poznávací znamení,sem s ním..třeba růžový šátek na hlavě,mikinu s nažehleným nickem…ať jste k poznání a k pozdravení… ..dáme doutñasa :-))
Triko bike-forum, pokud bude vyprane…
super…a barva?
oranžová?
Jo jo
Jezisi, tu jsem zrovna nechtel :-D
No ale uz je to holt jedno :o)
:-)) peace!! OK,poznám tě!! to triko chci taky!!!
Bohuzel. Nejsou a nebudou… Tohle bylo jenom pro zacinajici cleny vicemene ;o)
no co už…škoda. :-( ale pěkné je!
ale admin porad slibuje, ze se dokope a tricka udela, zase by mohl nekdo vytahnout ten thread :))) at admin vidi, ze my tricka POTREBUJEME!!!! :D
Naposledy, co jsme se s nim o tom bavili, tak rikal tusim, ze je v v zahranii a dalsi varka bude, ale az prijede…
jojo to sedi… vsak nekafram a tise cekam. moje triko sice jeste slouzi, ale priste bojuju i za prava zvirat a chci damskou verzi!!!!
Když to šlo na Drtiči, musí to zvládnout i sám Nejvyšší, Admin BF. :-)
JOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! spravne, dekuji ti, nacelniku, ze ses me zastal/a/!
No nevim nevim.Takove komplikace navic. Aby se pak na nas nevys… :o)
To bych ti mohl udělat zase nějakou hezkou fotečku..
hele, buď ráda, že smíte řídit;-)
Lol :-D
Family Guy? ;o)
heeej ty znas Family guy?xD
nebo vinova…
Jo budu tam – budou mě vystavovat na stánku Progress Cycle jako příklad špatnýho progressu v cyklistice :)
Bude mozny si vyzkouset Reigny a Trance X? Pripadne existuje moznost si tyhle kola treba na den pujcit nekdy v pristich mesicich na prodejne?
přidávám se z dotazem – taky mě to zajímá..
dalsi do rady
Psali, ze to bude mozny. Myslim, ze byla rec o nejvyssich reignech a nejakym nizsim trancovi. Je potreba obcanka a jeste jeden doklad.
To se ptáš mě? Já nevím, já sem to myslel jako vtip :-)))
Bude mozne. Sam jsem dneska testoval Reigna a Maly Bob Trance X. I pri odevrenem tlumici se tvaril Reign celkem pekne. Ale tak objektivni test je stejne az v poradnem terenu.
Obe kola byla dost lehka, rychla a skoro se ani nechce verit, ze kazdy bylo jinaci, ten zdvih navic mi tam ani neprekazel. Hlavicku jsem si zamotal jeste vic nez predtim.
Souhlas,Reign měl menší odpich snad jen kvůli širším plášťům.
jj pláště měl docela tlustý a měkký.
Já bych bral zrovna Reigna,trochu bych snížil řídítka(podložky pryč) a super XC:) stroj na pohodu.
přesně a ještě vidlici – ten float se tedy moc nepředved…
Odlehcenej Reign valil pekne. Az sem cumel jak to bylo znat. Asi si ho tam pudu projet este zitra:)
Float na Reignovi se oprvdu moc nepředvedl,naproti tomu na Xku fungoval skvěle…tak jsem si říkal,že bude asi jen víc nafoukaný.
no já si pak otestoval RVL na norcu a to bylo citlivostí naprosto jinde – asi ze mě bude ortodoxní pružinář:-D
Tam šlo projet i Norco? To snad ne!Sakriš!
Sice sem od pádlisty dostal vynadáno, že sem si dovolil s kolem vyjet do bahna ven, ale dalo se ;-)
No ja Sixe testoval jenom na schodech ve V-cku :o)
Timto se omlouvam jiste pani, ktera utrpela trochu sok ;o)
A co na něho říkáš? ja na něm taky trochu pojezdil a jsem docela nadšený,celkově mi tento bike docela vyhovoval a myslím že se na něm bude dát v pohodě jezdit i delší vzdálenosti. Uvažuji ale jen o rámu Six1
No pekne mi sedl do ruky. Sice bych potreboval spis L-ko, ale jinak pekne kolecko. Myslim, ze to bude presne to, co od kola ocekavam a co jezdim. Do jet na nem nekde pujde, po hrebenech bezproblemu, no a hlavne z kopce to bude labuzo :-) (konecne nebudu trpet na Javoru ;o) )
Nebyl, nic moc jsem na nem nedelal a sel jsem s nim na 130, naopak by to pro me chtelo trochu prifouknout. Kazdopadne ta vidle by letela, totez F120RL na Terencovi.
kua kubo…snad to s nasima vyjde…;(ja ho chcuuuu,trance X,k nemu RVL…ukoncuju studium a du brigadnicit:)toho musim mit
hele, na zavody budes mit lepsi HTcko s Rebou ;-)
Ale prd,epic s foxkou je rychlejší :-P.
no to je skoro HT ;-)
Ha, tak to se dojdu podívat, na dalšího Šitbořáka:-D
zdravim,nevite jestli to je pro veřejnost aji přes tyden?,mužu jen ve čtvrtek nebo v patek? a nechci jet jen tak na vylet do brna a zjistit že to je pro firmy v ten den.dik
No to bych taky ráda věděla ptž taky můžu jenom v pátek a o víkendu už něco mám pls za odpověd!
hele a nejdem spolu? :D,doufam že to nkdo ví at nejedem jen na „výlet“ :D
Mezinárodní sportovní veletrh SPORT Life 2007 je pro návštěvníky otevřen od 8. 11. 2007 do 11. 11. 2007, a to denně od 9.00 do 18.00 hod, poslední den akce pouze do 16.00 hod.
takže tam už jako nejsou vubec ty dny pro firmy nebo pro co to bylo?
no jo my jedeme spolu:-D
To nevim, každopádně už loni to bylo celý 4 dny pro veřejnost.
tak to se už těším!
Já už ani dospat nemůžu :o)
ee, kuklni sem:
tak to jo,tak to jsem rád,už se teším :D
Budeme tam s chlopkom a babom vo stvrtok ocumovat cyklovoziky a pre seba nejake oblecenie. A v Cembastanku si konecne kupim samolepky :o)
Sobota večer steak bar modrá růže Kounicova ulice!
To zni dobre, zeby SL afterparty? :)
Je videt, ze se ti tam zalibilo a ze to byl dobry tip.. Skoda ze budu mimo :-(
Asi půjdu ve čtvrtek, budete tam někdo ?
Ja tam budu ;o)
Trochu mimo, mám dotaz na Brňáky. Už je zprovozněna ulice Hlinky, většinou jsem parkoval na takovém malém parkovišti před nějakou Zdrávkou (myslím), ulicí Vinařskou nahoru a nalevo. Je to už tam zprovozněné? Vloni to bylo celé rozkopané a zákaz vjezdu. Díky.
Nejsem sice Brňák ani Brňačka, ale zprovozněné to je. Nepoznáš to:)
Díky a je to průjezdné i ve směru od Žabovřesk (mimoúrovňová křižovatka???) nebo jen od centra??
Samo.
Dokonce i na kole:)
Zdravím podobný dotaz, platí se v sobotu za parkování ve Váňkovce nebo ne? A když¨ano kolik to tak je a zda li to má smysl tam zaparkovat nebo to raději nechat někde bokem od centra. Díky
V sobotu odpoledne a celou neděli je to zadarmo.
díky zkusíme to :)
Zdrávka, Váňkovka, vy mi dáváte zabrat chlapi, vod kaď kua ste? To tluče do očí víc jak hrubky:-DD
jedu 100% ted jdeme ještě narychlo poskládat kola, které budeme vystavovat.. zítra se postaví stánek(máme společně s mrázkem:-P) a ve čtvrtek bude čumenda…
Jo jo…asi čtvrtek, sobota kriťas…a možná, možná neděle dajaké slevy… :)
Dneska jsem nahodil drát přímo ženské do odd. SL na BVV a ujistila mě, že ve čtvrtek už je pro veřejnost otevřený! Tak dófám, že se neprojedu jenom jedničkó-šalinó zbytečně Štatlem, jak už se jednó stalo.
Vzdyt to tady porad rikame, ze je otevreno uz i ve cvrtek ;-)
Jdu taky…asi s Tebou určo čtvrtek :)
Kde a v kolik dáme ve čtvrtek scuka?
Taky se pridavam s dotazem
Jdu, sobota…
tož to nepokecáme, ja idu v pátek :-/
Kdyby někdo chtěl vzít do Brna v sobotu ráno z Olomouce a okolí, tak mám dvě až tři místa v autě. Kdyžtak se ozvěte…
Něco mě zaskočilo........Výstava Sportlife se bude konat od 8. do 11. listopadu, přičemž první dva dny jsou určeny obchodním partnerům, sobota a neděle pak široké veřejnosti.
Superior bude mít stánek č. 034, pavilon V. Nenechte si ujít podpisovou akci s naší úspěšnou cyklistkou Terezou Huříkovou a to v pátek od 14:00 do 16:00 hod. a v sobotou od 11:00 do 13:00. podívej na www.tandem-bike.cz
Nenech se zmast:
Mezinárodní sportovní veletrh SPORT Life 2007 je pro návštěvníky otevřen od 8. 11. 2007 do 11. 11. 2007, a to denně od 9.00 do 18.00 hod, poslední den akce pouze do 16.00 hod.
Budu v patek, poznavaci znameni uhlak na zadech.
BTW nema nekdo volne misto z Prahy? Na benzin pridam.
No..věřit budu, až tam budu. Jestli mě vyženou, tak mě to na..re. Ne, že bych to zas tak všechno musel vidět, ale je to taková podzimní tradice.
To bylo asi na mne?
Tak se pripadne uvidime cvrtek pred branou. Uz loni pousteli normalne a videl bych to stejne i letos. Vzdycky totiz BYLO vylozene NAPSANO v informaci pro verejnost, ze pvni dva dny je to pouze pro novinare a obchodniky.
Premyslim, jestli pojedu prave v patek rano, na den a potom na patou, sestou v Praglu…
Jestli jo a vzal bys me, tak zavolej, rad si svezu zadek, na benzin pridam a poradim kde zadaco zaparkovat.
Tak jo. Puvodne melo byt vsechno jinak, ale clovek mini.. Tedy s nejvyssi pravdepodobnosti jedu v patek rano na SL na „cely den“ s tim, ze odjezd vidim na plus minus autobus 15h30 Zatim jsme s Jecnakem dva, tak kdyz se nekdo bude chtet pridat, dejte mi vedet
Davam sraz v sobotu v 15:00 na startovni care! :-D
kecas?! :-)
14:45 ne?
Hmmm, tak tam si tě přijdu tak vyfotit;-)
Tam budu na tej startovní čáře o něco dříve :)
tak jo :)
a NICK si každý přilepí na záda:)
no tyvole, snad mi prijde objektiv :-D
A sakra! To teda abch fakt prijel.. :-/ i kdyz po patecni HF party to bude asi dost.. :-D
budes i na party?
Mě na ní Čárys ukecával… ale mám party s novejma spolužačkama v KV a 3 dny v brně už by na mě bylo moc.
Spoluzacky jsou dulezitejsi ;-)
Tsss.. srabe!
stejně by to kritérium nejel:-P
Já ani nevim, co to je a proč se to tak blbě jmenuje. Vim, že se to jezdí po silnici na náměstí a to je víc, než vědět potřebuju, abych se tomu vyhnul;-)
Jedete nekdo z Liberce? Hledam jedno misto u nekoho v aute. Na benzin se samozrejme slozim. Dikas za odpovedi.
no na 90 % se tam taky ukážu v so
kdo by chtěl vzít v pátek ráno autem z Bratislavy nach Brno, odpoledne po SL čumendě se vracím do matičky Prahy…
KDY A KDE JE V SOBOTU SRAZ?! je tu už hroznej bordel…
Ty musis mit dycky navrch, co?!? ;-)
Reba Pyčo!:-P
Tvuj sraz zní sice deboře, ale má nějaký mouchy..
Zadny mouchy.. Snehovy vlocky!
To je pozitivum – víc skluzů na dlažkách – větší zábava pro fanoušky mého typu:-)
Jak rikas, nebude to zadarmo.. :-/
Pravda – slušně u toho vymrznem:-/ možná si přinesu vlastní flašku Fritolu/saponátu :-P
Sníh v Bo city? Tak u Lady na obrázku, ne?
Si pamatuju, když jsme tam kdysi na SL řešili termíny ČP4X a Mára Černý pořád prosazoval, ať se jako první na jaře jede Božák. Já oponoval, že tam bude sníh. Prej to neni možný. Když jsem mu v krásně zeleném slunném Brně tvrdil, že u nás už je celkem dost sněhu 3 tejdny, tak mi vážně nevěřil;-)
ja myslel ze to je jasny, jak andy psal o neco vejs ne ? :-))
ahoj, nemáte náhodou někdo v sobotu 2 volný místa v autě na cestě do Prahy, někdy vpodvečer?
Hele, napis mi na 731624170 a mozna uvidime.
jsem si to tady nestačil přečíst, ale busem to bylo taky v pohodě, jinak ale díky za nabídku
sakra neopsal jsem si u duratecu http kde ukladali data z mereni, nemate link? jinak pro zajemce, venca mi rikal, ze mereni bude v prazsky pobocce v branice, tak kdo by mel zajem tak zjistim details…
uz to mam…
Prisel jsem, videl jsem, nafotil jsem
dalsi budou nasledovat, celkem zhruba 500 fotek.
samozrejme bylo to tam pekny, jako kazdy rok na cumendu a hlavne pokecat..kde jinde se sejde tolik lidi pod „jednou strechou“
nejvic sem se tesil na znameho co si rad maluje :-) www.petebike.com/…age00037.htm
pak me zaujali plaste www.petebike.com/…age00008.htm
novej sidour je taky dobrej :-) www.petebike.com/…age00017.htm
no a na konec se mi libilo jak si par otuzilcu (tusim 30) gumovalo drzku kolem haly :-DDD
vic fotek na www.petebike.com
takhle te zmaluju taky kdyz budes chtit:-D
Za tu fotku to mas u me schovany :-)
nejvíc se mi líbil stánek RB, to byla bomba, pak taky byl dobrej Superior,Duratec a Rocky Mountain, jinak to ostatní byly taky hezký ale až moc karbonový. Jo zlatej hliník.
terezka je kus …
jezdite tam nekdo taky kvuli necemu jinymu nez kolum?
v karavanech byla uchvatna ziva cimbalovka, ve fit davali porad naky susenky a napoje atd
Karavany mě tedy nezaujaly, ale tohle je krása:
Jo přesně, ta byla krásná, ale představa tý práce, než to dali dokupy… Výstava jachtařských fotek tam byla super. A taky přívěsný motorek Suzuki na loďku: 3,5 litru, 250 koní, spotřeba: 80 litrů /hod a cena :400 000 Kč :-(
Souhlas, výstava fotek byla luxusní a tahle yachta byla jako vystřižená z ransomovek:-)
Z ransomovek – to je něco od Scotta? :-)
Arthur Ransome .-P