• trouba20

Mozna me ukamenujete,ale resil(videl)jste nekdo prosim jinej tlumic na tomto ramu nez Specialized AFR w/ Remote Trail ?? Nez vznesu svoje teorie, vyslechnu nazor odborniku;-) Co treba takovej fox RP 32 120mm?

Anketa: Je to hloupost a sem blbej?

Ano
    0x
    0%
    Ne
    2x
    100%
    0 0
    • McBlacky  

jde tam libovolný tlumič stejné rozteče. Rám se od modelů bez brainu /comp/ liší akorát návarkou na uchycení brainu na zadní stavbě.

0 0
    • roza  

Ta rozteč tlumiče (AFR i Triad) je myslím nějaká atypická, ale někde jsem zaznamenal, že už ji Fox začal nabízet mezi běžnými tlumiči. Proč to vlastně řešíš?? Vznes tu teorii!

0 0
    • kubad  

co to je za tlumič?

Co treba takovej fox RP 32 120mm?

jinak jak tu padlo jde tam cokoli co má stejnou rozteč oko oko a stejný zdvih jak originál

a to je 7.25×1.75"

0 0
      • trouba20  

Ups, myslel sem samo RP23. Ty parametry zdvihu vim. Jen nemam doma zednej ram a zkusenost s tlumicema tohoto typu a proste sem se lenoch rovnou zeptal na zaklade technickyho rozumu;-) Omlouvam se, negoogloval sem toliko..

0 0
        • kubad  

no vzhledem k tomu že tlumič je atyp 184×44mm tak máš celkem smůlu

0 0
          • trouba20  

Ok, budu hledat, ale dekuji Ti moc za nasmerovani. Ja sem jen nekde zahlid ze u 2010 ramu tohle jde.. Kdyz Te mam na drate. Dve mimo misu. http://bilder1.eazyauction.de/…der/4815.jpg asi to poridim,ale strasne me technicky laka Gates carbon drive remenovy pohon. A jeste jednu. V cechach as RM vertex s nastikem orca nebo bear asi nesezenu?

0 0
          • roza  

Když mi „kdysi“ na SJ selhal Triad (bez problémů reklamováno), tak jsem po něčem v panice koukal a našel toto:

http://www.kola-cykloshop.cz/…10–5322.html

Je tam ten požadovaný rozměr včetně poznámky, že je to pro Specialized uveden. Fakt je ten, že na stránkách Foxu tento rozměr v přehledu nemají, třeba tedy zakladatel úplnou smůlu nemá.

0 0
            • kubad  

stejný rozměr používá i Giant, asi jdou sehnat :-)

jen sem psal že to není standardní rozměr

0 0
            • trouba20  

Jo Jo Jo, diky panove.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce