Ahoj. Když dám na rám se zdvihem 100mm vidlici se zdvihem 150–200mm co všechno bude špatně? :D
Ahoj. Když dám na rám se zdvihem 100mm vidlici se zdvihem 150–200mm co všechno bude špatně? :D
Všechno. Od totálního rozhození geo až po celkem reálné prasknutí rámu v oblasti hlavy.
Díky :)
v prvni rade to ze v tom zarizeni co mas na krku ti asi chybi ta vec ktery se rika mozek! :)
Díky mě to jen tak napadlo s realizací jsem ani nepočítal neměl bych kde takové kolo využít :)
Tak proč o takové věci potom sakra vůbec uvažuješ?
No popravdě jsem se tak díval na jedno downhillové video a vzpoměl jsem si na moje crossové kolo… napadlo mě co by to asi spáchalo za škody tak jsem se zeptal :D třeba to někdy pomůže ostatním uživatelům o této možnosti ani neuvažovat, když uvidí toto vlákno :)
ted uz vis ze je to kktina :)))
Ještě že tak. Byl tu i borec, co na rámy dělané na 100 mm dával 150 mm. Tak mě napadá, že už dlouho nenapsal.
No snad se mu nestalo nic vážného
Neboj žiju mám ale 140 mm asi víc jak 160 bych nezkoušel, jezdím vesele dál už pul roku a vše je OK…
Samozřejmě sem byl několikrát proklínám za tuto blbost dát na 100 mm rám vidli se zdvihem víc jak 120 mm…
A hned jsi s tou 140kou aspoň o 20% rychlejší, co? :D
Nejde o rychlost ale o pohodlí při jízdě…
A geometrii chopperu, vejšku středu štaflí, ale je mi to jasný, jedny kalhotky nezůstanou suchý nad tím krutopřísným sjezďákem…
Ještě přidej Monster, kšiltovku a pytlík chipsů a máš hotovo:)
JakeF to nepotřebuje, on má spešla a 29 :D
Njn, ale jenom 9cm péro a ani S-Works tam není, to možná tak nějaká z lítosti…
Něco proti mojí večeři? :D Máš kliku, že kšiltovku jsem nechal doma, jinak bych si to taky moh vzít osobně :D.
K dokonalosti už už chybí jen macbook a laxně položený iphone.
Se můžu jít zahrabat s pivem a křížalama:D
To víš, jenom jedničkáři!
No jo, já, věčný student:)
nejhnusnejsi monster co znam, tedy vlastne nejhnusnejsi energitak, to byl snad prvni co jsem nedopil :D
Spolu se žlutým právě nejlepší, pak zelenej s oranžovým… Ten novej červenej Assault mi přišel jako naředěnej vodou. Zbytek je humus, po dlouhý době jsem měl dneska ráno jednou RedBull, nějakej mixovanej s colou a to bylo extra hnusný i proti klasickýmu RedBullu. Zkoušel jsem i Rockstar, jakože budu hipster, když Monstery chlastaj všichni, ale taky mi nechutnal. Akorát teda modrej Monster je těžce out, ale to stejně pijou akorát anorektičky :D.
Mel jsem tu v jednom nemeckym casaku test energetaku, mimo jine tam hodnotili chut, dle nich subjektivne vyhral redbull a monster oznacili za chutove velmi umely, musim mrknout jaka barva monstru to byla :D
Ja jsem jeste nemel zadnyho, ani redbull mi nechutna a k monstru nemam odvahu :D
Radsi si dam kafe nebo caj :)
Ono stačí to jednou nebo dvakrát přepísknout s redbullem s vodkou a člověku se pak do těch energiťáků nechce:)
Proč? Mě jednou panák s redbullem pěkně postavil na nohy… Mi bylo dost blbě, tak jsem to zkusil a pak se pokračovalo až do rána :D.
Jinak k těmhle kombinacím, jednou jsme na cyklovýletě zkoušeli zalejt kafe vodkou a docela rozmanitý účinky. Kámoš běžel shánět někoho, kdo s ním půjde hrát ping pong (ve 2 ráno), mě to uspávalo a na holky to bylo asi afrodiziakum :D.
Protože když to přeženeš tak, že objímáš záchod, tak se ti ta chuť fest zhnusí a do huby to nevezmeš:)
Kámoši zas pijou kofilu – panák tuzemáku, do toho lžičku mletýho kafe a trochu cukru. Někdy to musím testnout, taková prasárna by mohla bejt dobrá:D
RedBull je tak kyselej, že žaludeční kyseliny už ho můžou tak akorát osladit, takže po cestě zpátky může bejt už jenom lepší :D.
To je taky možný, ale nikdy jsem tohle „ochucení“ nezkoumal a nepozoroval:)
Nepřipadá mi, že by byl nějak kyselejší než ostatní energy drinky.
my měli námořníka –> griotka + rum + posypat kafem
todle u me neni duvod :o)))
do redbullu s vodkou bych nesel uz vubec :D jeste hnusny a jeste po tom cloveku bude blbe :D
Já dřív pil RedBull a taky mi chutnal, ale nějak časem přestal… Teď mi přijde nějak kyselej, Monster je taková limonáda :D.
Píšeš, že bys víc jak 160 nezkoušel. Takže si zkusil, nebo to máš v plánu? Stále na ten rám Felt, pokud si dobře pamatuju?
Ne nezkoušel a zatím to v plánu nemám je málo vidlic na klasický rychloupínák co jdou nebo jsou nastavené na 160 mm, a ano pořád to je na tom Felt rámu… Musím za sebe říct že mě těch 140mm vyhovuje a zatím žádný problém.