Poradil by někdo jakou novou vidlici na 26 kola 160–180 zdvih krk 1 1,8?Je to hlavně z kopce,kořeny polňačky atd.Viděl bych to cca kolem 10 000,díky
Poradil by někdo jakou novou vidlici na 26 kola 160–180 zdvih krk 1 1,8?Je to hlavně z kopce,kořeny polňačky atd.Viděl bych to cca kolem 10 000,díky
Enduro/DH vidlice na polňačku? :D
no nemam 2 kola tak na tom jezdim všude, ale jak sem psal hlavně z kopce, potřebuju poradit jakou značku ,čemu se vyhnout atd, je přece jedno na co ji mám, mě 160 zdvih vyhovuje
tak ty škatulky tolik neprozivej, sam vozim 180 a dh to rozhodne neni
k veci , omrkni nového duroluxe, cena by mohla být prizniva , měl jsem starsi verzi a max spokojenost
Auron?
aurona sem v 26 nenašel
Rst stitch air?
28,6 mm = 1 1,8 že?:)
Jj
jo ta vypadá dobře, nějaký zkušenosti?
Ještě sem zapomněl že na 20 mm osu
Tak to jedine ten stitch, pokud musi byt nova. Resil jsem to dva tydny zpet, ale shanel jsem taper krk, a to je jen durolux kterej stoji nesmysl..
Přijde mi, že zrovna Durolux nabízí jeden z nejlepších poměrů cena/výkon.
To ano, ale stejne se mi z te ceny chce zvracet :)
myslíš za 2016?
Tak nejak celkove mi to prijde hodne :) a vyber vidlic s 20mm osou je dost tragickej.. nakonec jsem na prechodnou dobu vzal z bazaru domaina i na XC kolo (a snizil ho na 160mm)a cekam na nejakyho bazarovyho duroluxe… ale z citlivosti pruzinove vidle jsem vycakanej jak mamina z prvniho vysrani do nocniku.. se vzduchovym pepiconem se to neda srovnat..
ja mam teď fox float 36 2015 a moc nadšený nejsem. Durolux z TT mi sedel vic. uz jen takova malickost jako je vyndani predniho kola. Fox imbusem, Dx packou, a citlivost průměrná, kdybych si tu vidlu kupoval zvlášť a neměl ji na kole tak bych asi byl nasranej :)
Na pevnaku pepiconem jsem hrozne trpel na bolesti prstu, po dnu v parku jsem neudrzel ani hrnek s cajem.. po koupi FRka a maslove citlivym domainem je to uplne jinde, takze pro me urcite je citlivost to hlavni a oba moje domainy zerou i mravence
Suntour Durolux R2C2.
Dělá se i v 1 1/8 verzi?
Taky pokukuju po téhle
De mi hlavně o to aby něco vydržela,aby se nezapichovala při jízdě (vážím 95 kg) a aby šla dobře servisovat
durolux r2c2
To chceš dát 160–180mm na ten genesis? To akorát praskneš.
Co nějaká bazarová ? Na dolekopu jich bude víc rozumných. Jen bych se vyhnul nabídkám uživatele KuciDH…
ten durolux je fakt drahej,za tu cenu bych chtěl asi tu marunu 55r ,ale docela uvažuju o tomhle
http://www.dookie.cz/…mm/d-112110/
nemá ji někdo, jak sou na tom rst se servisem?
Bazaru bych se radši vyhnul
ja bych se radeji vyhnul te rst, ale pokud si vystacis jen s nastavením odskoku …
tady má ještě tohle ale je to stitch ait disk, na pohled mi ale prijde stejná
zdvih: 160 mm
systém pružení: vzduch – olej
nastavení předpětí: ano
nastavení odskoku: ano
blokace: ne
To RST fakt ne. Sice uz to neni tak tupa vidlice, ale o nejakem sofistikovanejsim tlumici se mluvit neda. Marzocchi nebude spatna, ale opet nevim jak je na tom Rkova verze s tlumenim oproti treba CR nebo NCR.
Ted jsem si uvedomil, ze 55 se nedela v NCR, ale to je irelevantni.. :)
:) trochu se bojim ,teď mám marunu 55 ata a odešla tak asi skusim toho santoura
Takže teď je to durolux vs Marzocchi 55 R, nějaké nápady ještě?
Pokud se ti podari sehnat durolux RC2 s rovnym sloupkem, tak ten. Pokud ne, tak bych sel do marzocchi. Ikdyz za tu cenu zadna hitparada.