Nemáte prosím nekdo oskenovany přehled vidlic kterej ( doufam že si to myslim správně ) vyšel v nejakym předposledním nebo jakym VELU díky
Nemáte prosím nekdo oskenovany přehled vidlic kterej ( doufam že si to myslim správně ) vyšel v nejakym předposledním nebo jakym VELU díky
To nemam, ale máš ty už můj představec? :)
noo, ve čtvrtek budu mít kopírku, tak když obnovíš ve čtvrtek tenhle therad, tak si na to možná vzpomenu. jinak ten přehled byl jeden v 10/2005 a druhej v 10/2006
scanner:) sem se sek'
A este su osobitne Marzocchi v Cykloservise (c.18)…
hm, ty scany maj 6 MB a nejde to sem vložit. mame tu mpomalej upload:( tak asi nic
Posli mi to na mail prosim. Dekuji. ;o)
hele, má to 11 stránek. každá po 6 MB to je 66 mb. strávil bych u netu hodinu jen uploadováním na mail:( to se mi nechce. promin ;o)
to uploadni treba na rapid, a muže si to stahnout vic lidi, teda jestli se ti bude chtit
Si porid poradny net ;-)
som sa kusok nudil tak som to skenol a dal vam to na rapid ;)
rapidshare.com/files/2959912/vidlice_2007.rar.html
tady to je a omlouvam se timto redakci vela ale snad se tolik nestalo…
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
a omlouvam se ya sniyenou kvalitu fotek ale je to ye scanu a na nahlednuti to staci.
hmmm, na SL se mi zalibil Sliver, skoda jenom tech tenkych noh. Mohly to bejt aspon tricitky… Zacinam ale uvazovat…
diky diiky diiiky .. v redakci Vela sou drsni chlapaci takze te lituji, ale diky :D
Diky ti
docela me dostal cena RockShock 2007 vs Fox.
Podle me to je RS nekonkurence schopny, kdyz RS je tezsi, celkove horsi a jen od 400 Kč levnějši nez FOX
Presto si to par lidi koupi;-)
Jo jasně otazka jestli to bude hlavni cilova skupina.
No taky záleží, který vidle se porovnávaj… Když si vezmu, že Fox F80RLC (1550 g) stojí 22590 Kč, tak mi líp vychází RS Sid Team (1475 g) za 17500 Kč :-)
me cenova politika RS taky docela docela stve protoze kdyz se zacnou prodavat tak o dost zdrazej.Ale zase bych to nebral uplne vazne protoze RS se vzdycky daj sehnat aspon o tretinu levnejc na netu zatimco sehnat v cr o dost levnejc foxe je dost boj..Ale zase na druhou stranu v cem si myslis ze je treba revelation horsi nez vanilla?Mi to teda prijde az na moznost nastaveni kde vede rs(coz uznavam hodne lidi vubec nepouzije) temer stejny..
No ona to nebude politika vyrobce ale spis prodejce-dovozce.
RS je pod Sramem a jedna se tedy o lidovku něco jako VW . Fox prezentuje nadprumer. Rozdil tedy nebude uplne o tom jaky je lepsi vyrobek , ale jaka je lepsi firma.
Me zajima kategorie enduro-FR, na XC nekoukam ale rozhodne bych nevidel takovou nastavovaci alchymii. Cloveku nemusi neco sedet a je mozny ikdyby se usteloval tak nic moc.
pokud srovnas totema a lyrika versus Fox 36 tak mas pravdu u rs se s cenama zblaznili..Jediny co hraje rs do karet je necitlivost F36 na maly razy.
by mě zajímala cena RS reba uturn 07 a tu tam nemaj :-\
Bych to neřešil.Ty ceny co jsou každoročně v přehledech v časopisech vždy nadsazeny, obvzláště u RS.Loni taky byly astronomické a reálně se na netu dali sehnat i za poloviční ceny než původně v katalogu uváděli.
No ono to jsou oficialni ceny dovozce. To ze to nekdo doveze levneji z jineho zdroje nic neznamena. Oficialni ceny jsou stejne jak v tom casaku.