Ahoj,
poradíte někdo osvědčenou karbonovou vidlici pro pláště 700×35C s rovným sloupkem na RÚ?
Odkaz Ali nebo něco podobného?
Děkuji
Patrik
Ahoj,
poradíte někdo osvědčenou karbonovou vidlici pro pláště 700×35C s rovným sloupkem na RÚ?
Odkaz Ali nebo něco podobného?
Děkuji
Patrik
V-brzdy,kotouč,výška?
Kotouče a je to na TRIBAN 100. Bohužel na čelisťové jsem nesehnal, tak to zkouším takhle…
Patrik
Jakou výšku? Mohla by být cyklokrosová/krosová? Mám Force kros carbon a spokojenost. Vleze tam 42mm plášť.
Výška čeho?
Patrik
Délka nohou.
večer změřím, ale je to na toto:
nechápu proč zakládáš další stejné vlákno, už si jdno na tema vidlice založil, ale nikdo moc neodpovídá, tak nové?
Protože jsem ve svobodné zemi – zatím a mohu si relativně dělat co chci, tedy pokud to neubližuje druhým. A to myslím, že si nijak neutrpěl. ostatně nemusíš to číst ani komentovat. Nicméně, když už reješ, tak se nauč číst! Sháním tentokrát disc, ne čelisťovou.
Tvůj příspěvek je opět jeden ve stylu: Hovno vím, ale prudit budu…:-) Tak si pruď jinde…
Kolu zdar!
Patrik
přesně tohle sem od tebe čekal, tak si poraď sám
Jo, děkuji Ti za odpověď. Stačilo se podívat na druhou odpověď na jiném fóru.
Ty si stejně jen rejpal, co nic neví. Snad bude někdo, kdo něco ví a rád se o zkušenosti rozdělí a neurazí se, když mu člověk řekne pravdu…:-)
Vždyť ses dušoval, jak ti Triban v pohodě stačí a od té doby do něj pořád vrtáš, jakoby ti nestačil… Nebo, že bys předtím jen kecal a nic nevěděl jako známý diletant Kubad? :-)
Na kolo do práce jo. Polabí je placka. Ale chtěl bych to zkusit jako ,,expediční" kolo, protože mi hodně sedí jeho GEO. Otázka je kam nás pustí…:-(
Poradíte prosím?
Patrik