ahojte, unese mě ZTR Crest na štěrkoletu? nebudu jezdit nějaké extra prasárny, jednoduše lesní cesty, polní, občas hezká pěšinka a hlavně silnice.
zaplétat budu tady http://www.superstarcomponents.com/…wheelset.htm
díky za názory
ahojte, unese mě ZTR Crest na štěrkoletu? nebudu jezdit nějaké extra prasárny, jednoduše lesní cesty, polní, občas hezká pěšinka a hlavně silnice.
zaplétat budu tady http://www.superstarcomponents.com/…wheelset.htm
díky za názory
jo ale nevím jak dlouho :)
je to blbost
Já v tom nevidím problém, jako asi to nebudou nejtužší kola na hrubý zacházení, ale na pohodový ježdění by to neměl být problém, bude to lehký a bude se to výborně roztáčet.
u stereho Crestu to sice není napsané ale +/- paltí to samé co u nového Mk3
Max Rider Weight: 190lbs (86 kilo)
osobně bych to nikomu přes 100kg nedoporučil není to ráfek za pár korun, ale asi víš co píšeš
Záleží, pokud s tím hodlá vymetat každou díru, kořeny, občas nějákej CX závod, tak ne. Pokud to je ale na ježdění po „hezčích“ šotolinách a svižně po asfaltu, tak proč ne… Ale musí vědět, jak jezdí, nebude tam žádná rezerva když se rozhodne jet do bordelu.
No teď je zacinam jezdit na zimaku, tak jsem zvedavej jestli se dozijou toho az se vlezu do limitu. Ale jedou úžasně predevsim do kopce.
No teď je zacinam jezdit na zimaku, tak jsem zvedavej jestli se dozijou toho az se vlezu do limitu. Ale jedou úžasně predevsim do kopce.
Dal bych neco levnejsiho. Jinak kdyz uz, tak bych dal vysoky karbony na CX galuskach.
tak díky, budu hledat dál…
máte někdo prosím rozumnou alternativu, která mě unese?
ZTR flow :-)
DT RR511db by měl mít limit 130 kg.
jenže zakladatel chtěl asi lehký kola a tohle bude váhově snad o půl kila jinde?
Zrovna v tom odkazu se na ty kola dají zaplést ZTR Flow EX. Což je daleko odolnější varianta.
jestli to zas není na CX moc těžké :)
jestli nejseš na CX težkej i ty? Myslíš že poznáš třeba cca 150g na ráfku při tvé váze a síle?
řeknu Ti to takhle. Mám o cca 5 kg míň a váha je to poslední co mně zajímá. Měl jsem na hardtailu zapletené Remerx Jumbo na 26" a za 5 let mi prasknul pouze jeden drát. A pouze v této situaci jsem kolo centroval. Prostě 5 let bez zásahu,
Teď jsem koupil kolo a mám na tom DT Swiss M1600 a i když je to podle Bottica váhově v pohodě,už jsou podruhé z reklamace s vyměněným ráfkem. Nevím jestli je to nějaká blbá série,ale už riskovat nebudu a ze Superstaru jsem objednal bytelnější kola a ty moje budou na prodej…
Depkovi se kros TL pláště na 21 mm ráfku, co byl jen na MTB tlaky, vyzouvaly. Ty nebudeš foukat málo – to aby ses díval mezi silniční ráfky http://www.ryde.nl/dp-comp-disc
Levnější varianta např. Remerx Masterdisc – je léty prověřený na MTB i Trekkingových kolech a nemá pověst, že by umíral předčasně, pod Tvou tonáž by mohl být OK.
115kg a vozil jsem dtx470, mavic A119, rmx hurry = ht a jezdim všelijak. ztr flow a wtb i25 na FS. Ta i25 zvládne lecos (občas i v parku)
dlabčím na to, zkoušel jsem, že při troše šikovnosti obuju TLR pláště na moje letité Fulcrum RM 29 SL :)
takže se nebude utrácet
Ježíšek bude smutnej…
ježíšek si letos nahrabal dost :)