Chcem sa opytat, ze co by vydrzel koleso 717/DTrevolution/XTRcenterlock? Je to ciste na xc alebo aj viacej? A vo spojeni s vidlou co vsetko vyzehli, to pomoze aby sa dalo robit aj enduro?
Chcem sa opytat, ze co by vydrzel koleso 717/DTrevolution/XTRcenterlock? Je to ciste na xc alebo aj viacej? A vo spojeni s vidlou co vsetko vyzehli, to pomoze aby sa dalo robit aj enduro?
urcite by to slo, ale asi ne moc dlouho…
nebal bych se toho. Ale „enduro“ muze znamenat vselicos, :-).
Mám DT Hugi 240 / DT Revolution 1,8–1,6–2,0 / Mavic X-317 Disc a bez problémů, jen to nechám přeplýst dvojkama drátama a bude to v pohodě! Lehkejch kol bych se nebál, pokud na to máš prachy…
Nebojím sa:) S nábojem a ráfem problem nebude, ak si treba vymenit pár spíc, to je 25kc za kus iba. Inác ty aku más vydlu, co jazdis?
Na XC je to v pohode ale na Enduro ??? asi nebudou draty 2/1,5mm a takhle lehky rafek to nejlepsi
těžko říct-co si představuješ pod enduro.Já na svoji jízdu potřebuji např nerezové dráty 2mm a obtáčený výplet.A pak to jakš takš drží.Na zeslabované hliníkové špice bych nespoléhal.V minulém velu bl krásný obrázek předního crosmaxe-tam zůstala nepřetržená snad jen 1 špice.
Ja mám zoslabené spice ale nerezové. Tak uvidím, ja pod enduro chápem nieco drsnejsie ako XC.
POkud nemá člověk nad 80kg tak jsou lehká kola pro lehké lidi tím najlepším řešením.