Prosím o link na nějaký internetový obchod,kde se dají kuopit brzdy hope. Dík
Prosím o link na nějaký internetový obchod,kde se dají kuopit brzdy hope. Dík
nevim o zadnem kdo je ma standardne v nabidce. Nicmene jsem presvedcen ze kdyz jim napises mail, tak ti je urcite nekde sezenou… mam dobre zkusenosti s bikestore a trinnity … zatim vzdy sehnali co jsem potreboval.
Dík. Nebo spíš takhle, chci hydry, aby s přehledem ubrzdily mých 58kg v použití pro XC.Chci aby byly v rámci možností spolehlivé a mám na ně omezený rozpočet. Tak možná někdo dá typ. Zatím to vypadá na SH. 525, ale slyšel jsem o hope, tak jsem se na ně chtěl někde podívat.
no jo, ale Hope jsou trochu drazsi.
Zalezi, co myslis pod tim „omezenym rozpoctem“.
Koukni treba na Hayes HFX Carbon na akcebike.
nebo spis obyc. HFX 9, vzhledem k tomu rozpoctu :)
tak tak, myslim ze s HFX9 se svyma 58 kilama vubec nic nezkazis.
Omezený rozpočet? Asi bych to klasifikoval tak, že už mě nebaví se přetahovat s lankem u mechaniky, ikdyž mě brzdná síla jakš takš stačí. A tak chci nělo levnějšího, ale né zase šunt. A stát by to mohlo tak kolem 7tis. za obě. Tak jsem přemýšlel o shimanu 525. A taky očkem pokukuju po hayesu HFX 9. Jak je to u toho shimana s deskama, jsou tam stejný klumpy jako u mech. shimano?
desky vymenis
Desky vyměním, ano, ale pokud jsou tak špatný že se musí vyměnit hned, tak už mám skoro ty hayesy.
Jestli se rozhodujes mezi temito dvema, tak ber Hayesy. Pokud jsi ochoten akceptovat cenu. Nechtel bys za nejaky zajimavy penize Promaxy? Brzdi vyborne.
že bi? Tak to mě zajímá… Mám totiž mechanický promaxy a ač to asi nejsou žádný kotky, alespoň nepískaj jako shimana ale fakt je, že hlavní důvod proč chci hydr. je lehkost chodu. Tedy vyměnit moje mech. promaxy za hydry? zkus mi o nich něco povědět…
Mas to v mailu.
zatím nic, asi jsou ucpaný dráty… sharkcom@quick.cz, sharkcom@seznam.cz ?
quick
tak to prosím pošli ještě jednou na sharkcom@seznam.cz. Nic nepřišlo. Dík
ty hayesy mas za 7380,– to uz se da,ne?
ale jo, ale je to spíš horní hranice a tak to jsem ochoten akceptovat, pokuď mi to vyváží lepší funkce.
zkousel jsem ty 525ky,ale ted proti LX veckum nic moc rozdil,ale je fakt ze nevim co mel za desky a jak moc dobre byly nastaveny.
jo, brzdná síla V-ček je super, ale jezdím celej rok a tak V-čka nechci, starej problém… Takže brzdná síla na úrovni dobrých véček mi stačí.
jak to?, 525 stoji na netu obe cca 5600 a +800 pripadne za desky, takze oproti hayesum je to i s deskama o 1000 levnejsi.
Jo máš recht, akcebike je má za 5400,–
myslis jako ze je ma v nabidce a nebo ze jsou schopni ti je realne dodat ? ;)
Na akcebike v akci – přední a zandní 5399,– za ty prachy – no neber to:-)))
… a znovu k otazce. Maji je pouze v nabidce nebo jsou i schopni ti je sehnat? O to tu jde daleko vic, nez o to jaky ceny a jakyho zbozi na akcebike.cz najdes!
Tak to jsou na tom stejně jako koloshop, ty maj to svoje „zboží“ taky akorát na fotkách na netu.
nejlepsi je napsat mail a uvidis jak rychle bude kterej shop reagovat ;) Uz jen z toho si udelas obrazek… Ted me ale napada, ze od Hope jsme utekli docela daleko ;)
na bikestore 525 to maji, (ted jsem bral jednu) a za stejnou cenu (po domluve).
Jasný. Akcebike byl jenom příklad a moc dobře vím, jaké jsou na ně reference… Ale dle zkušennosti když přitlačím na jinou firmu že je můžu mít za tolik a tolik tak daj taky, prostě každej je rád za kšeft.
Jo jinak, nemá někdo nazbyt objímku pro řazení ALIVIO? Totiž tak, mám integrováno na páce a když tam dám hydr. tak musí na řidítka a nechce se mi kupovat vůli tomu celé řazení. Nebo typ na někoho, servis, nebo někoho komu leží ve sklepě nefunkčí řazení… dík
tak tenhle problem sem resil 3 mesice, nakonec sem to vyresil tak, ze sem pred 14 dny koupil novy razeni (jen prava packa) za 430 penez. Na servisech nemeli nebo nechteli dat a nikoho znamyho sem taky nenasel ;(
Ja vam poradim, kde ho maj za 390, kdyz mi naoplatku nechate to funkcni bez objimky nebo v nejhorsim i s pakou :)
???? Tak kde?
Uz je to stary razeni na ceste? :)
No jo, haba za jedno 390,– !
Ja nevim, ale zda se me to podezrele nake. KDyz kouknu za jaky penize ma se slevou treba Turecek XT diskove naby na bikestore.cz a za kolik oni. Hmm zajimalo by me odkud to berou
Ty Snobe. Musis vsechno nakupovat draho, co? Jinak to pro vas prazaky neni dost dobry :)))) Peace. Kradeny to snad neni a vic me nezajima.
:-) hi hi. Tož to je tak, já dělám taky v kšeftě tak vím jak je každej rád že prodá, i dkyž mu na tom zbyde 5%. Ale zase má odběry a dostane od dodavatelů lepší ceny. Prostě zboží se musí točit a né čekat na zákazníka, kterej se nachytá s rabatem 50%. Tak funguje trh…