Uveďte prosím jen stručně např.Shimano XT rapid fire.Pro přehlednost.Komentáře by byly jistě velice dlouhé,rozporuplné a zajímavé,ale o to mi nejde.Díky Honza
Uveďte prosím jen stručně např.Shimano XT rapid fire.Pro přehlednost.Komentáře by byly jistě velice dlouhé,rozporuplné a zajímavé,ale o to mi nejde.Díky Honza
to by me zajimalo, o co ti jde ;-)
dobra dobra, priznam se bez muceni…
SRAM X-7 saltr+packy
XTR 2001-zavodak LX Exage300 1994-zimak(v zaloze na nej mam jeste 105 1995
Kolo 1 – XT 8speed + XTR 02 kolo 2 – SRAM 7.0grip 8 speed + SRAM 9.0carbon kolo 3 – LX 7speed + SACHS 3000
Pro prehlednost viz. foto>bikes :))
Duratec: Sram 7.0 shorty + Sram X7 (devítikolo) MAX 1: Sram 7.0 Half pipe (zkrácený) + Sram 5.0 2003 (osmikolečko) Anlen: Sram Attack + Sachs Centera (osmikolečko).
SRAM 9,0 shorty
SRAM X-9
XT 2001 +Sram Attack (halfpipe) XT 2003 +Sram Attack (shorty)
jo, samozrejme 8-speed
xc Sram 9,0 shorty a 9,0 saltr fr alivio silnice tiagra
sram rocket V zimak: esp7
xtr+rf, zimak 300 exage lx+grip sh
xtr rapid fire 9
1kolo Sora šaltr + GripShift Centera 2kolo siglespeed napínák PointRacing ,ale bude tam do budoucna X-0 3kolo siglespeed DaBong
XT 2003 + RF
tiez
XTR 2004 ..
Ani neviem, ja som na letnaku uz dlho nesedel. Zimak Sh Alivio + paky Acera (predchodca dualov).
lx 2005
Deore + RPF
Sram 7.0 a Deore
XT 02(salter + smykac) + LX 03(radenie)
XTR 2004
sjezďák.. Tiagra dir?ák… Sora XCéčko… zatím Alívko
Saltr LX99, nove XT03, razeni LX Rapid Fire plus
XTR 01
Shimano Alivio Sachs Centera Favorit
Ty jezdis na MTB saltr od Favoritu? Trochu gramhonicske! Nebo jezdis MTB na favoritu? Na poslednim maratonu co jsem jel me clovek na ocesanym favalu bez mrknuti oka predjel, kdyz sem tlacil do sjezdovky… Jinak XT RF forever.
To je na rucni nebo nozni rapid fire?
To je tzv. „no fire“.
Šaltr XTR 2002, řazení RF LX 9
Deore, RapidFire
XT 96 + Grip Shift 800i X-Ray.
dual XTR
Se těšim, až se ktomuto vyjádří Ječnák:) Jinak vozim Deore, stim, že až odejde přejdu na Lx nebo XT ve slevě, ale ono ne a ne odejit.
Déóródééé XT, rapíííd faííír LX, 9speed.
Takhle jsem jednou u nouze nasadil starý jetý Alivio a dneska ho má kámoš ještě na zimáku a Alivione a ne umřít. Teď LX a RF, ale abych pravdu řekl zase tak obrovskej rozdíl nevidím, ale asi tam nějakej bejt musí, když byl tak velkej rozdíl v ceně nebo ne ?
1, celopéro XT rf 2, HT 9.0
No jo. U XT mas 3 pruziny a u 9.0 je zadek na pevno. Proto celopero a HT :) Ted jsem trochu porusil disciplinu :)
HT používám na celoroční ježdění do práce a do bordelu a v neděli, za sucha, si dám švih na celopéru. Takový jsem Já.
jezdíš na kole do bordelu? hm…:)
k tematu XC – LX, razeni LX 8 speed (i s brz.pakou-jeste na cantilevery…)
zimak – Acera + Altus
K cemu to je? Jinak jedine SH Alivio 8speed.
mimo mísu.mám jedno bezprizorní XTR 03 s krátkým-2200,–lehce jetou
No a?
to znamená že ho chci prodat.
Jo, ale proc to pises mne?
protože jsi mi přišel jako nejvhodnější kandidát na koupi :-)) asi jsem se ušáh.Akorát ještě nevím jestli je to moc neboi málo ta cena.
Vozim osmickovou Alivio packu se silnicni Tiagrou a dokud se budou vyrabet osmickovy kazety, tak si tam rozhodne XTR nedam. I kdybych tam musel dat devitku, tak by to u me soucasny XTR taky asi nevyhralo.
XTR04+rfLX04
XTR, RF Také kvůli takovým požadavkům vznikla sekce bikes.
A já myslel, že je to jen kvůli tomu, aby se všichni mohli chlubit svými skvosty..:)
LX saltr + deore packy…
ESP 9.0
Pardon,je to ESP 7.0
MTB závoďák: Sram Dual Drive (jako 7.0 s kompact voditkem) MTB zimák: smontovaný zbytek z 5.0,7.0,9.0SL Road závoďák: Sh.600 Ultegra 8SIS Road zimák: Sh.700CX s vodítkem 600 Ultegra
Ale este stale sa nevyznam co je zimak a co letnak. Max si jazdil, teraz jazdis Duratec z blatnikmi v lete bez. To ako prehadzujes aj komponenty? :)
Stačí se podívat, žádnej komponent není společnej. Jinak jsem založil příspěvek na téma kliky 180mm jak si chtěl a ještě si tam nepípl.
Eh, tedy:
Na Durateku trenuju i v lete z duvodu vyssiho opotrebeni bika. Oba zimaky vznikly z vyrazenych komponentu. Na Durateku si obcas strihnu zavod v blate, nebo zavod na rovnych, rychlych tratich, kde by uziti celopera bylo na skodu. Kapisto?
XT-2004 XTR-2003 (obrácenej chod)
Sora
a jak se ti radi s dualama na freeridu?:)
No ještě že je nemám :), dualy na freeride jsou nejblbější nápad tisíciletí.
hlavne silnicni dualy:)
Ty hlavně :)
hm, ale sora razeni na mtb, to si fakt nedovedu predstavit.
kdo se bavi o razeni?? ja taky na podzim vozil sora prehazku..
myslim ze tohle je prispevek o razeni, tak sem moxe upozornil ze mystifikuje s tou sorou:)
Ja to taky chapu takhle, ale dost lidi sem asi pise, co maj za prehazovacku.
Tak já jsem to teda nepochopil, takže Alivio :)
Jinak šaltr chapu jako přehazovačka. ???
Ja to tak pochopil z prikladu: „Uveďte prosím jen stručně např.Shimano XT rapid fire“ – rapid fire prehazovacku neznam, takze jsem „salter“ bral jako preklad „shifter“. ;-)
Sem si teda myslel, ze je to o prehazovackach. Šaltr je urcite zadni menic a oznaceni rapid fire beru jako klasiku oproti rapid rise coz je prehazka s inverznim chodem.
Taky mozny;-) Zajimavy, jak se dokazeme bavit v threadu o nicem.
XC – XT, RF XT FR – 105 cerna (ne skodovka, ale shimano), RF Deore
komplet Sram X.9 2004
myslíš tu 105 silniční.Ta mi bytelná moc teda nepřipadala.
Ale je to podle me jedna z nejlepsich prehakli na FR/DH.
Smyk acera, řazení alivko, přehazka deore…
Řazení Deore RF a překazka též Deore.
razeni Shimano XTR RF (8 kolo) prehazovacka XT (klasika) presmyk XT (Down Swing Top Pull)
XT 2004
XT 2004, RF Deore (9-kol.)
nyní XT 04-inverzní předtím stx SE -fakt supr-dlouhá životnost ale ta nynější řadí líp V dobách mých začátků sachs 7 000-fakt děs-už víte proč mám rád shimano a Sramu moc nevěřím?
šaltr inverz. XTR + řazení SRAM Rocket otočný.
LX + RFplus integr. (8sp)
SRAM X-7
sram X.0