potrebuju koupit novou prehazovacku nevite nekdo kolik muze stat v obchode za moc a jakou doporucite???
potrebuju koupit novou prehazovacku nevite nekdo kolik muze stat v obchode za moc a jakou doporucite???
vis co jses ze jo.
kup aceru,radi uplne stejne jako ostatni,aspon chvili.stoji malo.
to „aspon chvili“ bolo vystizne…
ja bejt tebou, tak si koupim tu od paula, stoji asi nejvic-takze bude nejlepsi, ale jestli ses gramar, tak si odvrtej starou plastovou favoritackou
Jo nebo klasiku SRAM X.0…
třeba je to shimanista, takže XTR, to je kvalita za pár kaček
no neporadili jste mi celkem nic moc cenu jsem nezjistil tak jsem objednal XT 05
jsem věděl, že seš shimanista. A nakonec to šlo i bez nás… :o)
no ja mam sram akorat razeni a retez shimano pouzivam uz dlouho pred nekolika lety nebyl sram k mani a shimano je vcelku spotrebni material a jede to tak co sahnul jsem po dostupnem…jinak do sramu bych sel ale X.O je drazsi…
Doufam ze mas Shimano kompatibilni razeni Sram, jinak mas problem…
razeni sram je kompatibilni se shimanem jiz jsem to zminoval…mam sram attack
No to uz jsi si mel objednat misto XT rovnou XTR…tam je cena cca 2600Kc…
ale XT mam za 1400 a to je rozdil ne?
jinak pochybuju ze sezenes XTR za 2600!!!
s tema trema vykricnikama ho asi nesezene,to je fakt.
No… nechtel bych takovy cislo platit, to by si nemohl dovolit ani Billy Gates…
2600!!! – tedy faktorial z faktorialu z 2600 faktorialu… – kdyz vezmu, ze na vetsinu kalkulacek se vejde max. 64 faktorial…:).
vzhledem k tvemu veku ti odpustim tvoji neznalost, ale nemusis tu psat nesmysly ! Chapu, ze i zaklady teorie cisel jsou trosku slozite a nekdo by se v tom mohl i utopit; nicmene je to nutno uvest na pravou miru.
2a) multifaktorialy (vicenasobne), pro priklad k-nasobne – n!_(k) = n!(n-k)!_(k), pro n>=k a n!_(k) = 1 pro 0<=n<=k pozn. _(k) se vztahuje na znak ! Z vyse uvedeneho uz vidis tu svoji chybu a to, ze n!!! neni rovno ((n!)!)! (tak jak si to popsal ty) resp. je velice ostre mensi.
2b,c) Hyperfaktoriály a Superfaktoriály (dle N. Sloane i C.Pickover) si nastuduj za domaci ukol :-P
no a ty sis aspon zatrenoval psani a taky ego:-)
a ty?
ja trenuju psani furt,ale porad mi to mmoc nejde vsema deseti:-).a ego,to snad ani nemam:-).
venku prsi nebo padaji kroupy. delam si pripravu na prednasky ze statistckych metod, tak jsem v laufu :-)
Tos mi těžce připomněl VTA a numeru z výšky. Ještě teď z toho mám noční můry. Neznáš náhodou nějakého doc. Boháče? Byste si senzačně pokecali.
ses trefil celkem blizko. zkus druhou univerzitu ve stejnem meste :-) (studoval jsem mj. aplikovanou matematiku na osu)
Ještě že tě tady máme, hned je mi jasné, kterou přehazovačku koupit…:-)))
Interpretace podobnych obrazku je jen veci konvence
Sorry,uz ho za ty prachy nemaji…ted stoji 2785Kc…jo a jeste jsem mohl nabidnout muj saltr XTR,kterej ma najeto par set km po silnici,100% stav a cena 1999Kc…model 2004
to bych bral mas fotku???
no ale ja myslim ze ta XT bude dobra ne???jakej na to mas nazor ohledne inverzni pruziny a tak celkovyho dojmu?
jinak prosim posli linka na obchod kde ji maji tak levne dik
Jo ja jsem si ho hlavne bral, protoze se mi libil…)Kvalita razeni si myslim, ze je stejna uz od Deorecka az po XTR…
no to me se taky libi designove no a o te kvalite bych se prel deorko to vubec to je na sezonu a vys uz je to lepsi a lepsi ale myslim ze XT a XTR je zhruba na podobne urovni…
Ale XTR je proste hezci…)
no tak to kazdopadne sada XTR je designove nejlepsi od shimana to je jasny
Ale ted uz bych si XTR saltr znova nevzal…
proc?nejakej problem???
Ne to ne,ale jak jednou zkusis X.0 nechces nic jineho…)
no a v cem je lepsi no ja nemam tolik penez
Nechci vyrejvat, ale podle toho co jsem se dozvěděl, tak SID = malinkatej ďáblík = shooter…
???nechapu???
Měl by sis dávat pozor o čem si píšeš s mým kámošem. Ale to nebudem řešit tady, jde přece o přehazku, ne?
nejak nechapu
to je fuk no jakej mate nazor na tu XT 05
prehazuje o osum kolecek tam a pak zase zpatky,to si chtel vedet?
nechtel bych ji ani zadarmo…
proc?ze by vsici prelezli na sram?
to by me zajimalo jaky by k tomu meli duvod:-)
ja myslím že sram je v celku skvělá firma se skvělými produkty
WOW:-)
ma pravdu, ale bacha na datum reg.
myslim ze shimano taky dela skvele produkty.treba na razeni/prehazovacku XT 03 si nebudu nikdy stezovat.stejne tak na kliky XT 04… ale treba takovy otocny razeni X.O… no to uz jsem nekolikrat komentoval.
Ja treba osobne bych si otocny razeni nevzal…Jsem zvyklej ze Shimana a proto ted jezdim X.9 trigger a cekam az se zacne prodavat X.0 trigger…
Spravne! X.0 trigger bude prvni Sram, co me bude zajimat a co by mi mohl na kolo :-) Ale nikdy nebude tak skvelej jako shimano… :-))
No to nebude,protoze uz je…) ..Skoda ze uz nedela Campa na bike veci…)
dela razeni na normalni riditka na 10ku prehazovacku. to ti na bike nestaci?:)
vim, ze uz je, ale este sem to nikde nevidel ofiko prodavat. Myslis dualy s lankama pod gripama? :-)
xt 03 je proste xt 03 = adept na vymenu. ale funguje. o gs X.0 vazne uvazuju.
jo kdybych to mel 2 roky tak bys asi nebyl daleko od pravdy:-).nastesti se ale daji sehnat i ted nove.
proc? protoze neni kompatibilni s mne vyhovujicim razenim.
Řadím Sramem. A nechápu co v jiným příspěvku nacvičuješ s osmikolečkem na sedmičkovým ořechu, to ti asi ta XT05 bude šlapat dobře. "dostanu na orech na kterym je ted sedm pastorku a podlozka osmipastorek???vim ze je to hloupej dotaz ale jsem proste jen takovej obycejnej cyklista obcas se v kole rejpu poradte dik " Na to jsou dnes doktoři.
to by na nej v programu asi divne koukali:-)
tak pardon no jiz jsem to zjistil a zmenil jsem naboj s jinym orechem…vzdyt o nic nejde
patologove?)
bože tady řešíte pičovinky
jo? Kde? :-O
v tomhle přízpěvku
jojo souhlasim…)
Nahodou, kdyz nekdo nevi co chce, kde to maj a kolik to ma stat, tak je to hodne vaznej pripad a musi se mu poradit, ne?! :-D
ale vždyt vy tady řešíte hovadiny podle mě byste mu měli poradit a nerejpat každej neni na stejný úrovni a holt neví no…ja myslim že kdyby mu někdo řekl názor tak už to dál nebude pitvat ne???a je klid
myslim,ze brzy poznas,ze tento clovek(nadsazka) byl opravdu nedavne dobe u doktora.ovsem jak to zname z televize,tak vetsina techto zarizeni je chabe zabezbenych a utect muze kdokoliv.
podle sebe soudim tebe?ze by prísloví fungovalo? nenavážej se zbytečně myslím že někdy nastane chvilka kdy budeš taky potřebovat pomoc!
…treba kdyz bude chtit poradit s helmou… :-))
s helmou???
SIDe,nech toho:-) pro ostatni:az budu potrebovat pomoc,tak nikoho z vas volat nebudu,plati?:-)
budem tvorit flame? :-)) …kdyz te nekde potkam rozsekanyho a neposkytnu prvni pomoc…
me v posledni dobe potkas tak maximalne v praci,takze bez obav.myslim ze si me zahlidnul jenom jednou a to se o moji bezpecnost zrovna staral blacky,pokud se pamatuju:-)
no jo, ale co kdyby treba nejaka veverka prokousla Blackymu kolo, tak dete oba… A ty bez helmy bys dopad daleko hur! :-)) Mel by ses nad sebou zamyslet! du spat… :-)
nad sebou uz jsem se napremyslel az dost.uz stacilo:-) vyrobci helem by se meli zamyslet nad tim,proc nejsem ochotny si dnesni helmy vzit na hlavu.verim,ze na to jednou prijdou.treba se toho doziju,ze:-))
ps:proc mam vzdycky pocit,kdyz se probira moje hlava bez helmy,ze ti kazatele se chovaji asi takhle:ja mam helmu,me se nemuze nic stat a ty umres. at se kazdy zamysli sam.
Nemyslis, ze pri stejne riskantnim chovani budou mit podstatne vetsi sanci prezit? Tedy pokud, samo, nebudou brat helmu jako samospasitelnou vec a budou jezdit stejne (vzhledem ke schopnostem) jako ty.
tohle je pravda,proti tomu nic nemam.ovsem byva to tak jak jsem to napsal.
leda az spadne na hlavu a to uz bude potrebovat akorat pomoc posledni:)
jako v tomhle?:-).teda v tom nademnou?:-)
Si najdi výše zmíněné nicky v příspěvcích a? víš o co jde.
ses tu novej tak se rozkoukej, at si na to rychle zvyknes:)
jo, ten je jasnej