Umožňují computery Cateye po výměně baterie nastavit celkové km na svoji hodnotu nebo se musí začít zase od nuly? Jde mi spíše o lacinějsí modely (Tomo, Velo 7 atd.). Děkuji za Vaše příspěvky.
Umožňují computery Cateye po výměně baterie nastavit celkové km na svoji hodnotu nebo se musí začít zase od nuly? Jde mi spíše o lacinějsí modely (Tomo, Velo 7 atd.). Děkuji za Vaše příspěvky.
Bohužel máš smůlu. Pokud baterii vyměníš ´tak ti údaje smizí. Opětovně se dají jedině najet. (km.) Někdy se povede při rychlé výměně že údaje nezmizí ale na to bych rozhodně nespoléhal.
na mem OS 1.0 to jde,ale to neni levnej model:-)
No právě :-). Ale jinak vypadá dost dobře. Za kolik se dá OS 1.0 pořídit?
od doby co jsem ho koupil na bikestore za 1000,– tak vim jenom o 2500,– ale to bylo u peka a u sterby,takze to neni uplne smerodatny:-) ted nevim za kolik,nejak od ty doby co ho mam se nezajimam kolik stoji:-)
Teď jsem se dočetl, že by to měla umět i Cateye Mity 8. Máte s ním někdo zkušenosti?
Driv jsem mel Cateye miti ale nevim jaky cislo a ten to neumel
mám AT 100 a dyž sem baterku vydělal tak mi to nikdy nezmizelo. A chtěl bych aby jo. Jak dlouho musí být venku.?
Na reset ujetych km musis zmacknout soucastne 3 tlacitka mode, s/s, set.
aha. Já to chtěl ze zvyku vynulovat baterkou a ouvej. Ještě sem se v návodu nedočetl jak je tam pak dát zpět, ale to bude asi stejný jako při aktualizaci výšky. Je tak?
Velkej problem u AT100 je prave to ze tam nejdou nastavit km bohuzel :((( Je to take jeden z duvodu proc jsem se ho zbavil.
AT100 je robena, aby pri vymene baterii udaje nezmizli, myslim ze by to malo byt viac ako 40 sekund. Skus ju nechat vonku 2–3 minuty.
Já mám tenhle a ten to umí: Cateye ENDURO 8, 8 funkcí: celková vzdálenost, denní vzdálenost 1 a 2, okamžitá / průměrná / max. rychlost, stopky, hodiny, dvouřádkový programovatelný displej, funkce Pacer-indikátor (šipky) poměřující okamžitou a průměrnou rychlost, nastavitelné dva průměry kola, možnost zapnutí/vypnutí aut. funkce START / STOP, speciální zesílená kabeláž odolná proti přetržení. S tou kabeláží nevím nevím, ale jinak je ten fakt tlustší :) jsem s ním spokojenej, má poměrně velkej display, je hezky čitelnej. Stojí kolem 900 Kč, absolutní spokojenost. Určitě na netu najdeš v nějakým shopu i obrázek. BFF
Taky jsem na něj koukal. Dostal se spolu s Cateye Mity8 a Sigma BC1200 do užšího výběru. Jen mám obavu, že bych Enduro ani Mity nedostal vedle představce na vlaštovky. Musím to změřit.
Cateye dela i drzaky na predstavce
Neví někdo kde je Maji?
Nedávno jsem bral z kupkola.
Stalo se mě, že sem Kosmos/předchůdce Tomo/ omylem vynuloval. Kamoš mě na to vytvořil takovej umak-je tam relátko, který dává impulsy a tím se simulují impulsy od magnetu na kole, v podstatě jde o to, aby se ti pulsně propojovaly kontakty na kompu. Můžeš si to vyzkoušet kouskem drátku.
Cateye nebrat, za deste nefunguje a kdyz mi vypad z ruky na beton, navzdy zmizely 2 segmenty jedne cislice(nerozeznam 2 od 3,5,6,8,9). Zlata Sigma, jednu mam 12let a no problem.
Moje rec, tlacitka zustanou za destivyho pocasi zamackly, jedna rada na display zmizela tak pred dema lety a po Drasalovi zmizeli dalsi dve :-), jediny co se da precist je rychlost a frekvence… (Cateye Astrale)
Ktery segmenty ti vypadly? Nejak mi to nevychazi
Jo presne. Za deste vypadava, dceri po banalnim vypadnuti na zem do travy prestal fungovat uplne. Muj sice za sucha funguje, ale od zacatku na displeji jsou takovy pohyblivy mraky. Nebrat, zlata Sigma.
Moje zkusenosti: 1) Sigma 300 10let stara a furt jede 2) Sigma 800 po par padech a vode odesel display do vecnych lovist 3) Cateye Enduro prezil nezpocet padu a deste. talcitka ale mohly byt lepe vyreseny(zadrhavaji) 4) Cateye Mity – zatim jede. Po vymene baterek jde nastavit ODO u prvnich trech u Mity to nejde.
vyresil ten problem nekdo ? konkretne u typu CATEYE TOMO XC by me zajimalo reseni jak natocit zpet puvodni sumu, ne ze bych jezdil pro kilomtery ale ja mel 60 pred 5000 a tesil jak malej vena na pretoceni
A na co to potřebuješ? Já si hlídám hlavně průměrnou rychlost a celkový počet najetých kolometrů sleduji v programu Cross Trak. Vysoké ODO je hezké, ale na co je to dobré, to nechápu.
No predsa aby ho mohol pri pive ukazovat.
vy slovaci ste byli dycky natvrdly, dyt sem psal abych videl to pretoceni z 4999 na 5000, v hospode uz davno tvrdim ze uz jedu ctvrty pretoceni, aloha
Nevím jak ty, ale asi jsem měl vždycky štěstí na jiné Slováky :)
Nechcem sa hadat, ale aj ako natvrdly Slovak si dokazem pozriet manual k CC. Pokial s tym mas problem, tak stare Tomo to neumoznuje. Kup si napr. Mity 8, nastav si 8999 a tes sa ked to pretoci na 9000. Ja pri bicyklovani sledujem teren a nie CC, tak mi je to jedno.
no já mám výše uvedený model a tam lze při prvním spuštění (anebo po hardresetu) nastavit ODO. cena tuším kolem 500–600,–kč