Dnes jsem koupil tohle kolo a jsem uplne paf. Jezdil jsem pevny ram a tohle je nadhera. Jen jsem se musel podelit o svoji radost.
Dnes jsem koupil tohle kolo a jsem uplne paf. Jezdil jsem pevny ram a tohle je nadhera. Jen jsem se musel podelit o svoji radost.
Tak at slouzi :)
Gratuluju! A fotku máš kde? :-o
uz je na nem vrstva blata, tak zitra ji sem dam, jestli to zvladnu ocistit a budu umet ji sem vlozit.
Vitej v klubu. Mam sice jenom NRS3, ale pocity obdobne. (Predtim Author Traction) Prekvapive to vic jede i kdyz mam ted na predku Tiogu Factory a navic mam najednou pocit ze se da skoro vsechno sjet. Az se bojim, ze se nekde brzo zrakvim. :-))
Ja je NRS-sista asi tři tydny,tož vitaj v kolektivu :-)
Gratuluji. At slouzi :o)
Stejne je na novem kole nejhezci ta funkcnost – nikde nic nerachta, krasne a rychle to radi…
Mňo to bych moc netvrdil, postavil jsem si bajka na rámu Santa Cruz Superlight a na druhém švihu mi začalo něco popraskavat z okolí tlumiče. Myslel jsem, že to kolo rozsekam a zašlapu do země :o) Promazal jsem kloub tlumiče a všechna možná místa která by mohla něco vyluzovat. Na třetí švihu párkrát vrznul a pak nastalo ticho!!!!!!!!! Mám na něm tlumič 5th Element a přišlo mi , že tam snad dělal zvuk nějaký doraz či co. Pokud mte nějaké zkušenosti tak sem snima :o)
Jezdi to fakt moc rychle. Vubec nemam pocit te rychlosti jako s pevnym ramem. Jen mi neco praska v predni vidlici, ale pry je to pruzina, tak si to snad sedne.Jinak parada.
Tak jsem dal do placu dvě fotky, je to rychlovka, tak nejsou nic moc, ale na ukazku staci.
no jo, co cakas od ramu Giantu? jenom spokojenost.:)) taky jazdim Warpa, a ram toho uz znesl.:))
kamos jednoho warpa zlomil a druhyho mu uz museli svarit, nebot mu no nevyreklamovali… to ja jen tak…
to potesi, aspon nejsu v nejistote:-)
nevies aky rocnik to bol? celkom novyna, zlomeneho gianta som este nevidel., to aby som zacal jazdit opatrnejsie.:)))), nevies na com to polamal? Ono zas nic nevydrzi vsechno zejo…
out… sorry za chyby…:))