nazdar, tak jsem si včera koupil skareba elite a když si ho doma prohlížím, tak vidím, že jednu vnitřní nohu má zelenou (přibližně) a druhou žlutou (přibližně), je to letos normální? Doufám, že ne, protože to chci jít reklamovat.
nazdar, tak jsem si včera koupil skareba elite a když si ho doma prohlížím, tak vidím, že jednu vnitřní nohu má zelenou (přibližně) a druhou žlutou (přibližně), je to letos normální? Doufám, že ne, protože to chci jít reklamovat.
tak skus z tej zelenej zotriet sopel..:D
Neprohlížel jsem to tak dokonale, ale já mám obě nohy stejný. Seš si jistý, že je to povrchová úprava?
jestli je to jenom barva, tak bud vklidu.. az zjistits, ze ti jedna noha dela krouzky o cm vejs nez druha, to teprve budes zdesenej.. ;)
to neni sountour :)
suntour
no prave.. suntourky at sou jakykoliv, si nedovoli se tahle desive kroutit a zkroutit…
to mas pravdu ty si nedovolej nic ! :)
zabednence.. ;)))
hm tak to je pravda:-).centimetr sice nevim,ale je to fakt:-)
díky za odpovědi, vidli jsem včera zanesl vrátit a jak všechno dopadne, to jsem zvědavej. Funkčně byla v pořádku (při poskakování na ní doma v pokoji, na kole jsem ji ani neměl). Jinak se mi nezdá divný, že kromě funkčnosti chci, aby vypadala, tak jak má.