Ma prosim Vas nekdo zkusenost s touto vidlici, maji tedka na ni slevu. Predem diky za prispevky.
Ma prosim Vas nekdo zkusenost s touto vidlici, maji tedka na ni slevu. Predem diky za prispevky.
Pozri do recenzii
je pěkná…těžká…necitlivá…nezničitelná..normálním ježděním…bezudržbová..no co chceš slyšet víc ?
co myslím tím necitlivá. To že nechodí nebo co?
jako že prostě nepobere to co pružinovky případně dražší vidle…ale za ty prachy nemá konkurencu!! možná Duke ?
Mo ne sa zda velmi dobra , len ze je necitliva ale to len pri malych nerovnostiach a do kopca sa nehupe … pri zjazdoch je vyborna
takze je skoro k nicemu:-),alespon pro me,tady v praze.
to je blbost…je to otazka nahusteni,i v manualu je myslim napsany maly „sag“…ja rikam ze na vzduchovku pri spravnem nahusteni je docela citliva a neuvadejte lidi v omyl-treba pro suntour znamena slovo "necitliva"uplne neco jineho
když už je tu ta diskuze, položím dotaz, jak se vzuchovým patronám líbí dropy a podobný věci, který se na xc vidli moc nesluší, ja jen že o ní uvažuju ve verzi 105 mm a občas si skočím, ale ne žadný šílenosti, jde o to jestli je tam něco jako bezpečnostní ventil, abych se nedožil patrony ve voku a podobný věci, limitujícím faktorem jsou peníze a myslím že za tuhle cenu nic pevnějšího neseženu. dík za rady
No pochybuju ze by tam byl ventil. Vzdyt bys vidlu prerazil. Kdyz to nevydrzi tak asi pusti tesneni, ale patrona v oku .. no to by musel urvat zavity ze zatek. Ale to by asi musela byt takova sile, ze bys asi nebyl zrovna v pozici na strileni do voka :-))) Ale nejaky takovy pripad tady kdysi cosi psal na starym bikefore, ale nebyl to drop .. neco jinyho, nejaky suntour tusil vystrelil.
no já to myslel obrazně, jde o to, jak se patrona vypořádá s těmito skokovými změnami tlaku
snad na prazskych schodech par lidem pruzina malem vystrelila oko,mam dojem ze skareb:-)
:-x
to nic,mam ho taky:-)
No, proto ten smajl … :-x … :-)))
aha:-)) posledni dobou mi dela tlumic dost kraval a taky vidle docela pridrhava,znamena to vymenu oleje?
Pružina ve skarebu? Nechceš nápovědu 50/50 ?
a nechces mi vysvetlit co se ti nelibi?
taky jsem zvedavej :-))
Neviem co skareb je na skoky… Moja MX comp po dvoch ledva ustatych dost velkych skokoch normalne zlepsiala chod hehe :-) Nie , nevytiekol olej .. nic jednoducho chodi odvtedy super.
Zatky strilely z RST, ale ty plastovy. Maximalne ti z ni utece vzduch, ale pochybuju. Driv nez ti utece vzduch ti dosedne kov na kov. Vzduch mas i v DJ a to jsou modely na skoky urcene, takze takovouhle souvislost bych v tom nehledal. Mimochodem, to vydrzi i ten Suntour:)
Inac je asi nedostatocne tuha … mi v nej koelso beha jak chce … ale dufam ze je to vypletom…
Nemate k ni někdo náhodou CESKY manual? Koupil jsem ji pres net. Jsou tam 2 tluste knizky, ale sama cizina…Nerad bych neco zmrvil spatnym prekladem. Dik
Manuál v češtině najdeš na stránkách www.bartonicek.cz