• micro

Tak sem vcera jen povolil RU na prednim naboji M515, a osa na 2 kusy. Praskla u levyho konusu. Tak se ptam, da se sehnat pevna 9 mm osa bez RU, ktera je delsi a na matky ???? Vim ze to tak dela napr. Haro Zero, Spesl P2, atd.. Nechci kupovat new naboj, zatim sem tam dal osku z jinyho naboje…

0 0
    • Pá-dlista1  

Da. Zkus to resit v nejakym slusnym servisu nebo naopak v horsi cykloprodejne :)

0 0
    • pepa_16  

Vcera se me stalo uplne to samy – naboj M515, asi 3mm od levyho konusu. Tak se mi zda ze sme si koupili naky zmetky :) Zkusim sehnat taky tu na ty srouby

0 0
      • Bleda tvar  

si kupte rychloupinaky a mate po problemu…

0 0
        • Honza z H  

Jenže rychloupínáky už mají, co nemají je osa. Já bych obešel nějaký servisy, nějaká stará nába by se snad mohla najít.

0 0
          • pepa_16  

To je v pohode, neco se najde, ja jenom ze je to stejnej model a stejny misto. Muze to bejt nahoda, nevim. Nevim jestli radsi rychloupinak nebo tu osu na srouby. Co vydrzi vic?

0 0
            • Honza z H  

Rychloupínák tak snadno neohneš jako tu pevnou osku. Ta pevná bývá asi z horšího materiálu když bývá u levnějších nábojů.

0 0
              • pepa_16  

skace na tom jeden kamos dost velky skokya vypada ze drzi. Zkusim jeste jeden rychloupinak, treba vydrzi, pak zkusim neco novyho :)

0 0
              • hanz  

jenže on asi nemyslí ty pevnou od náboje z „tesco kola“ ale tu pevnou od náboje na „skákání“..a ta rozhodně vydrží mnohem víc než dva rychloupínáky.

0 0
                • Bleda tvar  

pevna 20mm osa je ine kafe… pevnou asi myslel 9mm plnu osku… Tie osky vam praskaju preto, ze nie su dute…

0 0
                  • pepa_16  

Asi si nerozumime: Mel jsem klasickou osu s dutym vnitrkem, v ni rychloupinak. Ta duta osicka praskla a tak se ptam jestli ji koupit znova nebo jestli je neco pevnejsiho.

0 0
                  • pepa_16  

Zusiml jsem tam dat jeste jednou to co tam bylo. Uvidime jak dlouho to vydrzi.

0 0
    • Tomcat  

Ano, jde koupit nová a delší osa (zadní).

Prakticky od ocelové nic moc do firmy Joytech, za asi 60,–Kč , až po ProfileRacing nebo RedLine z titanu za dva litry.

Výběr je na tobě ;-)

0 0
    • Univega  

V pondělí jsem objevil to samé na tom samém náboji jak popisuješ, povolil ru a docela jsem se podivil, stalo se mi to poprvé.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.