nemohu sehnat duši 2,35 kromě 300g-ho typu, mate nekdo zkusenost, jak se bude chovat 2,1 duše v 2,35 plasti? dik
nemohu sehnat duši 2,35 kromě 300g-ho typu, mate nekdo zkusenost, jak se bude chovat 2,1 duše v 2,35 plasti? dik
normálně
predpokladam. ze stejne jako 1,5" duse v plasti 2,25", takze normalne..
Vozím 2.125 do 2.35 a není problém, v případě ultralightů bude trochu víc ztrácet tlak (ztenčení stěny).
Ja se teda divim, že se to nikomu nestalo, ale sehnal jsem hromadnou slevu na pláště 1,5–2,1, dal je do pláště 2,něco víc a všechny se mi prorazili,a dost brzy, ted mám Kendu a neprorazil ani jednu.
Dáva? pláš? do plás?a, dobrá divočina.
Hele to ze jsi ty duse prorazil neni to nahodou spis tim ze malo hustis? :)))
Ne, hustim pořád stejně, ale bylo to něco šméčkovýho s Brandejsa asi 50 za jednu:)
No je fakt ze kvalitnejsi duse si toho asi necha vic libit, ale nechtel bych byt tvym rafkem :)
Už si zvykaj:) Ale ne, podle mě fakt blbý duše, jelikož během měsíce asi 3 duše a od té doby ani jedna, naopak ve předu mi ted jedna zkřenčela, asi po roce, prostě se začla vypouštět, a ani mlíko pak nepomohlo, tak jsem jí vyndal a byla děravá asi na 5 místech, sice malé díry ale byli tam,a byla moc potrhaná, jako malé trhlinky
tak ji tam teda dám, a přidám trochu plnotučného …