Jaké máte zkušenosti s kotoučovkami Magura Julie. Stačí na hoby ježdění a občas nějaký maratón. Dík
Jaké máte zkušenosti s kotoučovkami Magura Julie. Stačí na hoby ježdění a občas nějaký maratón. Dík
Asi ano, ale proc za ty penize…
Mam 03, nebrat.
03 byly nejhorsi julie, jaky kdy byly. 05 by mely byt vyrazne lepsi.
Jsi mi zkazil celou nasledujici hodinu :/
eh, sorry, to sem nemel v umyslu :-)
Neboj nejsi sám…
mozna sem byl vyjimka, ale jezdil sem je dva roky(rocnik 01) a byl sem pomerne spokojen…
A proč raději né Magury HS 11 či 33 za ty peníze ?? nebyla by to lepší koupě ??
kotouc a desticky kusem gumy nenahradis.
No já na ně slyšel chválu, ale i výtky např. že pořád kotouč štrtá o desky.
mam Julie04 a bez problemu
já nevim ale mám je fr sice zatim jenom 3hodiny jsem je jezdil(koupil jsem je za 2500 v prosinci a už jsem dostavil kolo) jsou to 02 nebo 03 a přední je luxus a zadní brzdí taky dobře::::::----)))
nejhorsi rocnik byly suverene ty sedy z roku 2001,ty s cernejma prasatkama uz sou docela v pohode.tem sedejm se zadiraj pistky.Ale vcelku sem s nima docela spokojenej.
jo a jeste pokud mas moznost tak kup manitou navarku a adapter pak se vyvarujes toho vecnyho podlozkovani..
Mam ročník 2004, jezdim na nich rok, naprostá spokojenost… Žádny skrtani sem nezaregistroval, škrtaly jen asi tejden, než sem zajel novy desticky. Jinak Ok.
No ja som dneska kúpil Julie 05…som zvedavý, doteraz som mal mechanckú kotúčovku…
Jezdím je od května a nemůžu si stěžovat. Na hobby ježdění a nějaký ten maratonek stačí a vůbec neškrtají. Proti mechanikám určitě zlepšení. Přecházel jsem na ně od Deore véček.
mam model 02–04. pomerne pohodove brzdy. zvyknu sa nerovnomerne vracat prasiatka, pri ojazdenych dostickach. sem-tam ich treba vycistit a rozhybat. to je vsak vec ktora sa stava aj pri hopoch. inak primerany brzdy ucinok. v nasich koncinach ich v praxi nejde uvarit (teda ak sa o o to clovek priamo nesnazi). 05 su vsak uz asi lepsia volba…
vozím model 2003 a spokojenost, závody xc i maratónky zvládají super. Při hodně dlouhých sjezdech mi trochu zvadli, ale s destičkami KoolStop je po problému!
Magura nebrat, ještě jsem neviděl od magury třmen, kterej by nebyl křivej.
vyrovnava krivost kotoucu:-)
:-D
.měl jsem o4 a jsem rád,že jsem se jich zbavil.Už jsem to škrtání nemohl poslouchat.Ale odjel jsem toho na nich hodně,to jo.Moje první hydry.