• vašek1

Jaké máte zkušenosti s kotoučovkami Magura Julie. Stačí na hoby ježdění a občas nějaký maratón. Dík

0 0
    • Pá-dlista1  

Asi ano, ale proc za ty penize…

0 0
    • hYs  

Mam 03, nebrat.

0 0
    • Luky  

mozna sem byl vyjimka, ale jezdil sem je dva roky(rocnik 01) a byl sem pomerne spokojen…

0 0
    • orca  

A proč raději né Magury HS 11 či 33 za ty peníze ?? nebyla by to lepší koupě ??

0 0
    • gobike  

No já na ně slyšel chválu, ale i výtky např. že pořád kotouč štrtá o desky.

0 0
      • myc  

mam Julie04 a bez problemu

0 0
        • satan123  

já nevim ale mám je fr sice zatim jenom 3hodiny jsem je jezdil(koupil jsem je za 2500 v prosinci a už jsem dostavil kolo) jsou to 02 nebo 03 a přední je luxus a zadní brzdí taky dobře::::::----)))

0 0
    • kesu  

nejhorsi rocnik byly suverene ty sedy z roku 2001,ty s cernejma prasatkama uz sou docela v pohode.tem sedejm se zadiraj pistky.Ale vcelku sem s nima docela spokojenej.

0 0
      • kesu  

jo a jeste pokud mas moznost tak kup manitou navarku a adapter pak se vyvarujes toho vecnyho podlozkovani..

0 0
    • Dread  

Mam ročník 2004, jezdim na nich rok, naprostá spokojenost… Žádny skrtani sem nezaregistroval, škrtaly jen asi tejden, než sem zajel novy desticky. Jinak Ok.

0 0
    • Samsungboy  

No ja som dneska kúpil Julie 05…som zvedavý, doteraz som mal mechanckú kotúčovku…

0 0
      • Phoebe  

Jezdím je od května a nemůžu si stěžovat. Na hobby ježdění a nějaký ten maratonek stačí a vůbec neškrtají. Proti mechanikám určitě zlepšení. Přecházel jsem na ně od Deore véček.

0 0
    • vratan  

mam model 02–04. pomerne pohodove brzdy. zvyknu sa nerovnomerne vracat prasiatka, pri ojazdenych dostickach. sem-tam ich treba vycistit a rozhybat. to je vsak vec ktora sa stava aj pri hopoch. inak primerany brzdy ucinok. v nasich koncinach ich v praxi nejde uvarit (teda ak sa o o to clovek priamo nesnazi). 05 su vsak uz asi lepsia volba…

0 0
    • Birg  

vozím model 2003 a spokojenost, závody xc i maratónky zvládají super. Při hodně dlouhých sjezdech mi trochu zvadli, ale s destičkami KoolStop je po problému!

0 0
    • Hnoj  

Magura nebrat, ještě jsem neviděl od magury třmen, kterej by nebyl křivej.

0 0
      • enjoy  

vyrovnava krivost kotoucu:-)

0 0
        • goofy  

:-D

0 0
          • Cejlon  

.měl jsem o4 a jsem rád,že jsem se jich zbavil.Už jsem to škrtání nemohl poslouchat.Ale odjel jsem toho na nich hodně,to jo.Moje první hydry.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.