Nazdar. Jazdite niekto tieto brzdy? Ake s nimi mate skusenosti?
Nazdar. Jazdite niekto tieto brzdy? Ake s nimi mate skusenosti?
ne ale svezl sem se na modelu 2006 na nejaky testovacce a super,jinak sem dost dloho jezdil predchozi model(03,04 a 05).Co muzu shrnout zkusenosti asi o sedmi kusech a vsecky slouzej bez problemu.Brzdna ucinnost asi na urovni LX/xt ale maj ergonomictejsi paky.rozhodne doporucuju
Nevim přesně jaký roky to jsou, ale mám dva známé s Juliema a brzdí jim to neskutečně.. Sám jsem je chtěl, ale nakonec jsem sehnal za neuvěřitelnou cenu Marty, takže to bylo jasný.. Já bych je bral spíš, než XTčka..
ja si nakonec taky koupil marty,ale s juliema sem byl spokojenej,jedinej argument proc ne je jejich vaha ktera mimochodem neni o moc horsi nez XT..
Teda s julie 2007 nemate skusenosti ziadne? Mam moznost zohnat ich za cenu 4000sk uplne nove aj s prednym 180kotucom. Teraz mam Hayes Sole, a potrebujem nieco nove…co myslite, oplati sa ?
pokud je to par tak ano,jeste bych pripomnel ze na maguru je pet let zaruka na tesnost kdyz mas ofiko papiry
Proti sole to bude urcite pokrok.Mam jednu,ale starsi a brzdi v pohode.
Jestli ti to pomůže…jezdím 2006, kotouče 180/160 a zatím max. spokojenost. A to vážím lehce přes 100 :-)
Podle zdejsich ohlasu, jsem zkousel asi nejake uplne jine brzdy. No ale to bude asi tim, ze jsem z asie…
Ano, cena je za obidve brzdy s jednym 180kotucom. Mne sa celkom pozdavaju.
Kdyz chces, klidne do nich jdi. Me Julie nikdy moc nepresvedcily…
ja mam 2005 model, prednu so 180 kotucom, brzdny ucinok ma dobry, paka ma taky isty tvar ako magura clara co mam vzadu, ale rozdiel v brzdnej sile je znatelny, ale julie je spolahliva, a napr. za 3 roky som nemusel odvzdusnovat co ked som mal predtym xsiv som musel pomaly z prechodu zo zimy do tepla.
mám model 2007. neměl jsem žádný problém (zavdušnění…), brzdí perfektně. koupil jsem je na základě zahraniční recenze www.bikemagic.com/…ps/UAN/4321/ , neboť je u nás mnoho lidí nemá. co je napsané v recenzi, můžu jen potvrdit.vyhovují mi víc, než kamarádovi xt (co jsem jel na jeho kole asi 30km, ale je to příliš subjektivní). příští rok jen vyměním hadičky.
No já měl model 04 180mm a teda že by to byl nějakej zázrak…třeba HFX9 se mi zdáli o dost lepčejší s xtčkama bych je teda rozhodně nesrovnával.Jediný pozitivum že mi fakt padly do ruky.Ale zase 3roky je docela dlouhá doba tak možná pokročili..takže tak moje zkušenost