Chci si koupit karbonovou sedlovku. Téměř všichni uživatelé v mém okolí na ně nadávají. Navíc mi v jedné zdejší cykloprodejně popisovali hrozné příběhy se zlomenými karbonovými sedlovkami. Vážím skoro 100 kil.
Chci si koupit karbonovou sedlovku. Téměř všichni uživatelé v mém okolí na ně nadávají. Navíc mi v jedné zdejší cykloprodejně popisovali hrozné příběhy se zlomenými karbonovými sedlovkami. Vážím skoro 100 kil.
Tak tom mas docela dobrej duvod si ji nekoupit :)
vladime, sakra neblbni, udelas lip kdyz si radeji koupis neco na sebe :) 1500 za sedlovku bych nedal ani kdybych si vydelaval 30 000 mesicne. Az bude stat polovinu nebo tretinu tak bych o ni mozna uvazoval. Sou to vyhozeny prachy za neco co vubec nepotrebujes.
neumim to posoudit ale tohle je zajimave cteni
Dobre, zajimave cteni… .
ja sem vymeni raceface evolve (hlinik) za raceface next (karbon) a cejtil sem trosku rozdil…
Ja jsem zase vymenil karbon za hlinik a zadny rozdil jsem necitil. Krome toho, ze hlinik je asi tak o 21g tezsi :)
a proc chces karbonovou sedlovku ? kvuli komfortu, vaze ??? kolega si kouipil morati (pouzity) a po „nacteny“ vsech dulezitych clanku zjistil, ze musi vymenit stavajici hlinikovou sedlovku za karbonovou ci titanovou aby funkce kola byly dokonala – zjisteni bylo to, ze asi za 5.700 (nova sedlovka morati) zjiskal efekt esteticky nikoliv znatelny funkcni.
co je esteticke a co ne je znacne subjektivni.
:-))
No, holt, kdyz se clovek rozhoduje po „nacteni vsech dulezitych clanku“, tak to tak dopada. Holt chyba… .
a jak se rozhodnout, zajit do kramu a sedlovku si pujcit, to je trochu nerealne – tudis projede internet, doporuceni vyrobce a sebesetredny casopis velo, tak to tak dopada. holt chyba…
ja myslim, ze to chyba nebyla, rekl bych ze na tom bude litat jeste vnuk… akorat to levny nebylo…
Tak vám všem děkuju za rady a tipy. Na karbonovou sedlovku se vybodnu a raději pošetřím peníze. CHci si taky koupit lepší vidlici. (Mám manitou splice comp)
Jen počkej, Zající!