Rad bych koupil nejakou karbonovou sedlovku prumeru 31,6 a delky 400mm.Max.cena do 2000Kc.Muze mi nejakou doporucit a take poradit kde ji koupit.
Rad bych koupil nejakou karbonovou sedlovku prumeru 31,6 a delky 400mm.Max.cena do 2000Kc.Muze mi nejakou doporucit a take poradit kde ji koupit.
Woodman Carbo! delja hokejku i rovnou…
www.rdcycles.cz tusim i www.bikezone.cz
jj
btw. konecne vidim tu R7, kterou chci – v tech verzich je nehoraznej bordela a nikdo pomalu ani nevi co vlastne prodava. tak si me uklidnil :-)
jejda ted nevim jakou…:)
Jinak ja mam treba R7cku ktera se standardne nedelaNebo respektive dela se ten typ na OEM ale neni to OEM:))) Mam R7 Super 100 Click it LO,ale nechtel jsem zamykani na riditkach,tak jsem si nechal dat od prodejce klasickej LO na korunce…
Nevite jakej je rozdil mezi R7 Super a Comp?
no, ja chci bilou Super 80mm s lockem na korunce, kterj nejspis vymenim za Rockshox. Ty jejich hejblatka ala ty sileny packy na zavirani nebo hovadiny typu IT fakt nechci a tady ma progress v tech verzich strasnej bordel a pripada mi, ze sami vubec netusi…
to samý bilo předtim u skarebů… na kola se montovali jiný a prodávali se taky jiný v těch střevech aby se manitou vyznal:-)
jnak bílá R7 a karbonovej rám to byde vypadat hodně dobře s SL;-) btw: už mi dorazili jel jsem na nich jen pár km ale je to bomba:-)
a jinak bych taky bral Woodmana, stojí tušim 1500 a vypadá dobře.-)
tak netušim:D 400 mm stojí 1999 Kč.-)
Tak diky,ted jsem na to koukal a je docela good.Na koloshopu ji maji za 1700,ale zeptam se u nas v obchode za kolik mi ji jsou ochotni sehnat:)
jakej karbonovej ram???
zadnej… von si jen tak povida… :-D
jasně:-)
80tku???pocitej s tim ze ti bude chodit tak max 6 cisel:((( Ta moje 100vka chodi tak 8cm:(((( By me zajimalo co by to muselo bejt za ranu abych ji dostal alespon na 9,5:))
no, vypada dost vysoka…
Nevim,ani mi neprijde,ale je teda pravda ze to uz je to moje uz 3. 100vka… Predtim jsem jezdil 80tku a uz bych ji asi nechtel,je to fakt malo…
přihoď 600 a kum WCS carbon, je to nejlepší řešení, páč ta sedlovka je o 100% lepší cenově srovnatelný.
smysluplnýá věta:-) jinak kde je WCS za 2600?
He no to jo, teď na to koukám:) vypadlo mi než. Na koloshop.cz. Teda v rozměru 31,6 a delce 400. 27,2 má za 3500
Objevil jsem tuto FSA, ovšem délky jen 350mm www.bikesport.cz/detail.php?…
takovahle karbonka je nanic, to radsi hlinik WCS. Tohle stejne nebude tlumit. Jedine monokok konstrukce
Ale bude, ale odlepi se zamek.
no to taky, ale v porovnani s monokokem teda bude tlumit vyrazne hur.
Proc?
protoze roli v tlumeni hraje u monokok sedlovek vyraznym zpusobem i ohyb k zamku a sedlovka ma vubec vetsi prostor k pohybu. Ikdyž je pravda, že to neni rozhodně jen o tom. mel sem pelse a ten i kdyz nebyl monokok, byl skoro gumovej, az mi to bylo podezrely. No ale urval se tomu zamek sedlovky
No kdyz to vezmu selskym rozumem, tak pruzeni zamku je az okrajova vec vzhledem k tomu jaka delka tam muze pruzit vuci delce sedlovky.
protoze roli v tlumeni hraje u monokok sedlovek vyraznym zpusobem i ohyb k zamku a sedlovka ma vubec vetsi prostor k pohybu. Ikdyž je pravda, že to neni rozhodně jen o tom. mel sem pelse a ten i kdyz nebyl monokok, byl skoro gumovej, az mi to bylo podezrely. No ale urval se tomu zamek sedlovky
Souhlasim s Gorgovem, jedině monokok, mám sedlovku BBB karbon s hliníkovym zámkem a rozdíl mezi hliníkovou je neznatelnej, chtěl sem říct žádnej........
Vcera mi prisla sedlovka Trigon, je to monocoque, za ty prachy podle me super.
Taky ji mas ? Ze je super. A jeste za ty prachy. Ale nedela se v 400mm verzi. Myslim. Jinak bych ji doporucil.
Zatim jsem ji nenamontoval, ale uz jsem ji zkousel na kamosovo kole, zdala se super. Je hlavne brutalne lehoucka, nemam u sebe presnou vahu, ale vypada to na necelych 200g.
Jestli mas tu 31.6, tak 214g.
27,2
A jo, tak ta bude lehci.
Já mám 27,2 a váží 196 g-dýlka 350 mm.Je to ta první:www.cykloprofi.cz/katalog.php?… Zatím za dva měsíce ježdění super.
Kupoval sem wcs carbon za 2600 a ma 165g, nevazi fatk nic, bohuzel uz je v prumeru 27,2 za 3500
Ja potrebuji 400mm,jsem zirafa:) a mam ram 23".A jestli nekdo nasel na netu WSC za 2600,tak ji beru,ale nejlebnejsi jsem zatim nasel za 3000:(
Tak hele: www.kolokram.cz/…uct_info.php?…
Super,moc dekuju,skode ze ji nedelaji dlohou 400mm:(
delaji:-)
tahle je 400mm:)
Tak jaký jsou dojmy?Já uvažuju o té ještě lehčí: koloobchod.pasaz.cz/detail-45792-sedlovka-trigon-gsp-108/ ale ta má nestavitelnou předozadní polohu sedla.Kolik tam to vyosení je?25–35mm?
Tak co???Nepraskla?Už se hotovím k nákupu :-)
Na tomhle průměru karbon už moc pozitivních vlastností nepředvede, leda bys ji měl vysunutou těch 300mm. Na menší vysunutí (pod 25cm) u karbonu radši průměr 27,2 a vložku do rámu.
Naprostej souhlas, když máš dobrou vložku, je vždy lepší užší sedlovka, výrazně líp tlumí