Chci koupit novou přehazovačku Shimano LX.Nevíte jaký je rozdíl mezi technickým označením M570 a M580.Na Bikestore jsem u M580 našel poznámku inverzní pružina.Nevíte co to znamená.
Chci koupit novou přehazovačku Shimano LX.Nevíte jaký je rozdíl mezi technickým označením M570 a M580.Na Bikestore jsem u M580 našel poznámku inverzní pružina.Nevíte co to znamená.
Tzn. ze budes palcem radit na tezsi prevody.
pisu moc pomalu
Tak jsem si to myslel správně, ale asi zůstanu u klasiky, tzn. M570
Opacny chod: Palcem radis tezsi prevody (mensi kolecka). Da se na to rychle zvyknout, nekomu to vyhovuje nekomu ne.
ze to radi opacne, palcem na tezsi a ukazovackem na lehci prevod (teda pokud mas rapidfire packy). nebo take, ze kdyz je lanko povolene, prehazka je na nejvetsim pastorku. m580 je nove lx 2005, m570 je klasicke lx.
580 je nový model opri loňskému 570.580 má inverzní chod.-bede ti to na páčkách řadit přesně obráceně, má tužší konstrukci a nemá gumové těsnění proti nečistotám u lanka.
Ta absence těsnění mi přijde jako krok zpět, ředí 580 dobře i když ji nečistíte?
jo je to bezva ta nova LX prehazka… ale prvni dojem byl velmi vtipny… proste to serizovat opacne :-) radi dobre a je opravdu silna!
no docela jo, on se dostával bordel i přes to těsnění u té staré-takže je to nastejno.Já tam ale nakonec dal takovou tu gumovou koncovku co dělá aligator.-stála mě 24 Kč a teď je to úplně bez chyby.
Jo já mám XT ale to by mělo být v tomto ohledu stejné
taky XT, s opacnym prehadzovanim som spokojnejsi… chce to len zvyknut, al uz nemavam ten pocit ze som nevedel kam zaradit, pretoze packy boli opacne na presmikacy a na menici. Teraz je to velka packa, velky prevod, mala packa, maly prevod…:))) ako pre
… ako pre debilov, cize pre mna .:)))
ja tu LX testnu vypada velmi dobre az na inverzni razeni ale budiz ale pokud je tuha a pruzi tak je to good
Tak jo, ukecali jste mně. Objednávám model 2005, tzn. 580.Díky za informace a rady.
Ja uz som objednal LX 580 GS uz nech je doma…
Ja taky tak. Zitra by to mohlo dorazit i s furou dalsich veci na novy bike :-)
Ked bude po letnej brigade tak aj ja budem objednavat furu veci:)…vratane novej vidly:)
vidli jsem mel jako prvni, uz mi smutne lezi v pokojiku skoro 2 tydny :-) Ale pristi patek by se uz melo skladat. Uz se tesim az o weekendu vyjedu… snad to vyjde :-)