mam skepticky postoj k zakaznikum (Mamut potvrdi) a dnes jsem si jen utvrdil.strucne vylicim proc.Cca pred pul rokem jsem prodali kolo(Superior RX 640D 04– ve sleve cca 16 tis. Kc s XT, LX,uzamykatelna vidle..) duchodci, ktery chtel co nejlepsi cross kolo za co nejmene penez. Asi za mesic prisel s tim, ze si spatne vybral a tak jsme s nim stravili hodne casu s vysvetlovanim a porovnanim jinych znacek, nez castecne uznal, ze tak spatna volan to nebyla. Za dalsi mesic prisel s tim, ze by chtel vymenit sedlo a tak jsem mu zdara vymenili sedlo za jine. Po tydnu prisel s tim, ze nove sedlo je sice dobre,ale spini mu bile tencle ve kterych na kole jezdi. I vymenili jsme mu sedlo za puvodni opet zadara. Pak byl na obchode asi 3× na dosežízení kola-stala zadarmo. minuly tyden pak chtel seritit rizeni (zadara a na pockani kdy bylo v obchode ai 50 lidi), ktere se udajne samo uvolnilo (ahead system), Pri serizeni jsme zjistili, ze ma strzeny zavit v dire pro dotahovaci sroub na predstavci. I domluvili jsmese s nim, ze opravu provedeme az dalsi tyden,s tim, ze mu tam prezezem zavit a dame vetsi sroub (mame specialni delane srouby o prumeru 7 mm). Dnes se tedy dostavil, nejen, ze to chtel provest na pockani (sak to nic neni),a le hlavne opet zadarmo a nebo novy predstavec.150 kc za takovou opravu se mu zdalo prilis moc.Marne jsem mu vysvetlobvali, ze od nas bylo kolo OK a ze na strzeny zavit se zatruka nevztahuje.Stale tvrdil, ze na predstavec ani nesahnul a ze je to nase chyba,nemluve o to, ze nem vycetl uplen vsechno, od spatneho vyberu kola(kdyby si to skladal sam tak ho to vyjde levneji- podvodnici) az po mizernou peci o neho, jako zakaznika. Takze panove jak by jste tuto situaci vyreseli vy ? pristopupili by jste na pozadavek zakaznika a nebo by jste trvali na svem a chteli po nem alespon symbolickou uhradu za praci a sroub? Cekam na Vase stanovisko. A jen finalni dovetek, kdyz jsem pak ten predstavec sundali, zjistili jsem, ze je tam namotana izolacka , kterou tam urcite nikdo ve vyrobe a ani z mechaniku nedal.