Jake mate zkusenosti nebo co jste slyseli, pripadne jakekoliv porovnani? diky za nazory
Jake mate zkusenosti nebo co jste slyseli, pripadne jakekoliv porovnani? diky za nazory
Jsem to spatne napsal, nechcu poradit s volbou mezi temi rafky, ale chci obecne posoudit Mavic Ceramic, :-)
Jazdím rok (5000 km, v tom 9 maratónov) ráfky Mavic X517 ceramic (asi predchodca X717), so špicami DT revolution, s predným nábojom XTR a zadným XT. Zatiaľ som ich nemusel centrova?, brzdové gumičky XTR ceramic, ešte som ich nemenil, povrch brdovej plochy bez viditeľného poškodenia. Zatiaľ neľutujem, účinnos? brzdenia za mokra lepšia ako u klasických ráfkoch. Ináč vážim v sezóne cca 80 kg.
ty gumicky XTR/XT jsou jeste porad jako „nove“ nebo uz je videt opotrebeni?
Sú málo opotrebované.
A vydrzi jeste dalsich X tisic:)
Nejspis vydrzi. Nejsou totiz z gumy, ale neceho silene tvrdeho. Neco jako bakelit.
nechce se mi opakovat sve kladne zkusenosti s Ceramicama – mrkni do starsich prispevku
Primo Mavic, nebo keramiku obecne ? Je vic vyrobcu keramik.
Jo ale ty dasli vyrobci nebo spis jejich vyrobky u nas tak na 99% nesezenes. Navic ja teda vim ze keramiky dela jeste Rigida o dalsich jsem jeste ani neslysel natoz je videl :(
Snad bontrager by se dal sehnat, ne ?
To se musim nejdriv mrknout na jejich web jestli vubec je delaj
Nevim jak ted, ale delali je urcite. Tusim se to jmenuje Valiant.