Ktery byste brali? Nebo doporucujete neco uplne jineho? Dik za rady
Ktery byste brali? Nebo doporucujete neco uplne jineho? Dik za rady
Ja Mavica. Od Vuelty jedine DH Excalibra – ten je dobrej…FR jsem mel a bylo to blato (je zajimavy, jak se dva podobny rafky muzou diametralne lisit…)
Neporovnavas dva naprosto odlisny rafky mimochodem? :)))
Mimochodem celkem jo:), uvazuju totiz o necem okolo nebo mezi 500–800kc/ks, a chci za ty penize co nejpevnejsi, no a napadly me ty dva. Tak nevim, mozna este nejaky Alex, ci co.. jo a melo by to byt v kotoucove verzi a cerne..
500 – 800 za kus? Kde tohodle mavica za ty prachy sezenes? :)
Jinak – ten Mavic…jako proc ne, ale ciste ne FR bych si ho nebral…radsi jinyho Mavica…nakyho s timdle urcenim (nerikam ze to X317 nevydrzi, ale proc brat neco s primarnim urcenim jinym? :) – teda videl jsem X317 i na FR kolech, ale proc tam davat XC rafek? :) )
Nejpevnejsi…a na jaky urceni? Ona je docela podstatna i sirka rafku, mozna se to tak nezda, ale je :)
Tak sem se sekl, je to X321 za 795kc/ks, no co…stane se, ale z5 ktomu co sem chtel, chci to na jezdeni tak neco mezi xc a fr, doufam ze chapes:) A co za typ bys doporucil ty, kdyz vyloucim Vueltu a Mavic necham bokem?
Tak me napada jeste Sun Rims, ale to je vsechno okolo litru…Alexy jsou za stejnou cenu jako Mavic..
Myslim ze bych to moc neresil, pokud chces dat za rafek 800,– , tak ber Mavic…(tu X321 neznam…takze k ni nemam co rict…na druhym bajku mam ale D521…21 je tam stejny :o)…a ta je dobra)
Jsem uplne vypustil z hlavy, ze Sun Rims dole jmenoval BOB :))
Souhlas s tinktinkem, muj vypadá toho času jako mnohohran (ten excalibur). Zkus něco od sunrims.
no ja jzedim ten Excalibur DH ve předu, ale nemůžu moc srovnat jak je pevnej, předtim tam byla DM18 :)) a to se nějak srovnavat neda, jinak si myslim že tlouš?ka(mezi patkama pláště) 21 mm je nic moc, DH ma 32, ale když to hceš na xc/fr tak to asi bude stačit
vueltu bych nebral. je i dost tezka a mekka. s mavicem nemam zkusenost. osobne bych si cca 200 priplatil a koupil sunrims single track za cca 1000. ono si musis rict co a jak na tom budes jezdit. vim ze si psal ze XC az FR, ale to co je treba pro me XC, je pro nekoho jineho spis FR.
A kdo do nas ty Sun-y dovazi nahodou nevis, protoze sem hledal a nenasel… Dik
v praze je maj treba v krabcycles nebo 901 bikes. na netu je koupis treba na koloshop.cz nebo bikezone.cz