Víte někdo, v čem se liší materiál drzdových destičk M05 a M08? Díky.
Víte někdo, v čem se liší materiál drzdových destičk M05 a M08? Díky.
"M08 dosednou na třem dříve než indikator signalizuje opotrebeni a hlucnost upozornuje na nutnost vymeny " – citace manual shimano
Mohl bys to zkusit ještě přeložit z češtiny do češtiny?
mohu ti to přeložit do angličtiny:
Do not use M08 brake pads in combination with the BR-M515/BR-M515-LA and BR-C601 brake system. lf M08 brake pads are used, the brake arm and caliper will touch before the pad wear indicator is noticed and a noise indicating that the pads need to be replaced is heard, and this will result in a gradual reduction in braking performance until ultimately the brakes stop working.
V každém případě bych se těmto destičkám vyhnul velikým obloukem.
A jaké místo nich? A proč ty jiné? M08 jsou uvedeny v manuálu pro M525 (deore).
viz recenze. jiné BBB nebo Koolstop
jedny sou uplne na nic a druhy sou na dve veci..
tak aspon ze na ty dve.. to bych se teda radsi vyhnul tem prvnim kdyz nejsou vubec k nicemu:-)
Nebrzdi a strasne rychle vadnou myslim ted ty M08 ale M05 na tom budou stejne
Nedá mi to a zeptám se ještě jednou: V ÆEM SE LIŠÍ MATERIÁL. Informace typu „tyhle jsou naprd“ jsou sice zajímavé, ale asi jsem moc zvídavý a chtěl bych vědět i proč. Děkuji
nevim v cem se lysi material neb oboje jsou organiky ale ty 05 jsou primarne urceny na mechanky a prijde mi ze jsou mekci – tedy lip mi brzdily jenze v dolomitech shorely behem 160 km. To 08 vydrzely po cechach 2500 ale nejekay objektivni srovnani nemam. Kazdopadne radsi vem Koolstopy nebo goldfreny nebo faststopy. Ty BBB nejsou taky zadnej zazrak.
stesti ze si neuhorel taky..
Á, pán přišel s práce a jde řádit, to zas bude příspěvků…
cely dny skoro mlcim,nikomu nevadim a najednou,kdyz jsem malinko pri chuti tak uz se styska.. to je tak hezky..:-))