Takový XC u nás …letos zařazeno do UAC uac.cz/propozice/p59–2007.pdf jak se dostat na start, plakat atd marry.ic.cz
Takový XC u nás …letos zařazeno do UAC uac.cz/propozice/p59–2007.pdf jak se dostat na start, plakat atd marry.ic.cz
co je ev startovnym, jenom to číslo? ;-) Přemýšlím, že byhc si tozkusil projet, přeci jen, když už bydlim v kralupech, tak bych to mohl zkusit, byť tam třeba nechám duši
Kralupaci to maji povinne jestli o tom nevis ;)
Hele, Bike team Kralupy, co jsou to zač, znáš je osobně? Jsou to fajn lidi? :-) Jejich netový stránky znám.
Ahoj, no oni to vetsinou moc Kralupaci nejsou aspon co vim. Znam od nich jen jednoho Kralupaka. Dokonce ani neznam jejich stranky :)
no tak, dva, vzpomen si :))) ale nejlepsi vysledky jim dela ta Prazanda :))) jinak na Bats Kralupy nemaj :))))
Za Bats Kralupy jezdíš či proč to vychvalování? :-)
Díky Ti, i jemu, ano Tobě, Dafe, za odpověď. :-)
Ja ne, za Bats jezdi Baf a Daf a Frof a Opinka :)))
Jsem z toho Paf.
Ani se nedivim. To je na to prijet na Ekor.:-))
Na tak krátkých tratích, neřku-li dokonce okuzích, vypadá blbě, když se někdo nechce zmáčknout. Takže nic pro mě. :-)
No uvi.:-)
nebój to je jen XC řekne se START a frrr…než se vzpamatuješ, je po všem se ani zmáčknout nestihneš
No jo, tak dva :)))
no nevim, mám pocit, že v kralupech josu dvě skupiny aktivních cyklistů – jeden kolem vetasu, a druhá kolem ekoru :-) i když vetas jezdí spíš po silnicích.
a třetí kolem pana vadoucího a ta jezdí biky :))))
…a ted už i běžky, kanoe… třídí odpady a tak :))))
:-)
jenom cislo? spis bych rekl jenom 100kc startovny…
možná, že když přidá 300,–Kč, daj mu k tomu číslu i guláš a pivo:-)
A lístek na tombolu, aby se stresoval i po závodě. Kdyby si přidal další stovku tak by za to možná dostal i doprovodný program, který by probíhal během závodu. :-)
si ze mě dlejte srandu no :-)
Díky za oficiální povolení. :-)
jen tak pro informaci – kdy ta trať bude vyznačená? tenhle kout kralup moc neznám, jezdíme tma maximálně do myčky, že byhc si to zkusil projet, abych věděl, jestli to náhodou celý nebudu šlapat pěšky?
kvůli militantním zahrádkářům asi až těstně před závodem :))))) ..neni nad vidle ve výpletu :)))
škoda, nevím, ejstli to podle té mapky trefím. já strašně nerad jezdím "do neznáma :-), i když je to hned za bukem.
up** :))
up** :))