Otázka je v nadpisu… :o)
Otázka je v nadpisu… :o)
co to je za dotaz????????
osobni! :-D
Úplně normální otázka..nechci žádné osobní dodatky..jen se tak ptám..co dělat, když už je tma ..třeba prší..venku škaredě a na kolo to prostě nejde..
Uvareno, poklizeno, vyprano a nazehleno mas? Pivo bys mohla uvarit.
Dej mi recept a du na to :o)
to bych nechal odborníkům :)))
na tom neni celkem nic tezkeho
… vezmes otvirak a otevres lahev a … pivo je uvareno :))
baví mě háčkování a o velikonocích barvení vajíček:-)
Přesně to jsem chtěla vědět :o)))
dobrá dobrá – místo kola se dá zajít na spinning, na trenažér, do bazénu, na squash, běhat, do kina, do divadla, učit, psát diplomku:(, věnovat se manželovi, příteli, číst si,uklízet, vařit, žehlit (ehm), čumět do compu, hrát společenské hry, kalit, hulit, tupě zírat na týfku…no já bych věděla:))))))
teda ty ses nejaka aktivni… :)
A věnuješ se víc manželovi nebo příteli?
to záleží na tom, kterej z nich je zrovna na kole:))))))
jenom tak mimochodem, jezdis pres Hodkovicky? nebo minimalne minulej ctvrtek si pres ne jela nahoru smerem k Novodvorsky po trase 121ky?
no je to možný, zabloudila sem cestou do Modřan:)..vůbec to tam neznám a teď tu bydlim a tak hledám trasy atd. a zdá se mi to nic moc..nemáš ňáký tips?
pojed nekdy s nama na tu Tocnou a dal!
jestli to neni moc velký hc,tak ráda, dejte vědět až pojedete
kolem Tocny se da prohanet podle libosti, z Modran to mas na Tocnou na dve tri slapnuti :-)
Spinning by mě asi nebavil,trenažér taky ne,plavání je nuda (leda na nudapláži:-)),squash jsem nezkoušel, běhání-nuda, do kina-drahý, do divadla-teď nic nedávaj, učit-no nic neumim,tak bych učit moh, psát diplomku-klidně,ale nic nestuduju, věnovat se manželovi-nemam, příteli-nemam,no fuj, číst si-musim něco najít,uklízet-ve středu, vařit-polotovary, žehlit-a kur.a,no jo,tak už vim,co budu dělat,tak nashle:-)
:o)
Tomu se říká VYLUČOVACÍ METODA … :O)
a konci to jako soustava: http://home.tiscali.cz:8080/…ie/VYLUC.HTM
taky se mi líbí vyfukování vajíček,je to příjemné :-) :-)
koukáme na bikový videa a cpem se kešu oříšky a když už je nám z toho blbě, tak jdem spát. :o)
tridim sbirku motylu:-) B.
:o) a už Ti nějakej ulít ? :o))))
Radši rychloupínáky, motýlci(ky) jsou out:-)
:-))))
ja tridim sbirku brouku…(preparuju…)a vetsinou je materialu tolik,ze je to zabava na dlouho…:)
to vis ze jo.. ja ti to reknu a ty zacnes taky.. tuuudle…
to už jsem někde slyšel :)
zachumlam se do sve poradne perove periny, vytahnu sve ctyrnohe kamarady z akvarka a hrajeme na schovavanou ;-)
He? Mlok,želva,žabička,vydra,bobr,krokodýl?Nebo něco jinýho,co má nožičky a žije v akvárku?:-)
nechci praskat, ale krecek… ;o) http://fousac.wz.cz/…s/krecek.jpg
:o) taky te nechci prasknout… http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?… :-P
No jo,to je ale lepší ho šoupnout do terárka. V akvárku furt musí plovat:-)
Tak to me ted po ranu hodne rozesmalo :-)
JJ, krecici, jedine verne a spolehlive stvoreni
tak zrovna tenhle vecer budu promazavat cepy na NRSku:/ jinak hraju icq Pool s lemplem, predstiram praci do skoly, hledam po e-shopech veci na bike a prohrabuju se starsi literaturou…
jak kdybych se videl:)
jo a na ty cepy sem se nedostal…;)
cumim do kompu paac moje je hrozne unavena ze skoleni spinning instruktoru a porad chrape :-)))
Momentálně na mě padá nějaká podzimní chmura,tak sedím ve zšeřelé místnosti a poslouchám Livematerial od Einsturzende Neubauten.
Propadám depresím a píšu básně…
ja po vecerech ctu bf. Delal bych i neco jineho, ale je tu toho vetsinou tolik, ze uz nestiham. Chtel bych si obcas i umyt, nebo opravit neco na kole, ale bohuzel se k tomu uz nedostanu, Jo, a dneska je Woody Allen na ct2.
Už jsem to taky zpozorovala :o)
Ze se nemyje? :o)
no pockej. takhle me pomlouvat!
… to víš, že ne… :o) to s tím Čt2 .. :o))
myslis to, kvuli cemu sem ani vcera nezapinal televizi?;)
mh…
Z neho si nic nedelej. Je to barbar.
kdybys o nem musel napsat referat tak bys tohle nemoh rict…
O tobe?
jj Ministerstvo skolstvi varuje: Psani referatu vyvolava silnou averzi.
dneska se jeste referaty pisou? v dobe googly, ctrl+c a ctrl+v? :-)
verze oznacit, zkopirovat a vlozit nevysla tak uplne, zvlas co se rozboru konkretnich del a vlastnich nazoru tyka:/ takze sem neco precet a zjistil ze Allen Stewart Konigsberg je „neprilis dobry spisovatel“;
dneska jsem si oprel uplne novy crossmaxy o zed,sedim u nich a divam se laskyplne na ne:-).
No co asi, sem tam su vlezlý na B-F no a když ne tak někde jinde. Třeba na grafice a pod. Nebo si lámu hlavu SUDOKU. Knížky došly takže se flákám po netu. Když už je hooodně nuda tak se nudím nad mapou a koukám co jsem ještě neprojel :) ale to je tak 2× do roka. Jinak na večer se vždy něco najde. Tož tak.
„Když už je hooodně nuda tak se nudím nad mapou a koukám co jsem ještě neprojel“ Google Earth?:-)
Tak to já už jsem zavedla taky..zrovna dneska..
No koukat do Google Earth, co ještě neprojel na kole,tomu říkám biker:-)
… nu což :o)
Google Earth .. Noo třeba :) ale tam to vázne na tom, že po práci už to nestíhám a o vékendech je na to vlastně taky málo času. Ale v zimě to trénuji alespoň z kopce…někde :))
Po večerech většinou popíjím řácky uleželé chčijanty, nebo se poflakuju po interfernetu a u toho většinou popíjím řácky uleželé chčijanty!
no ty ´ole, taky chci být otec na mateřské.. :o))
????
To myslel na mě, ale my se spolu nebavíme, tak to napsal k tobě.
jako, já se s tebou normálně bavím a napsal jsem to tobě, esli se nepletu.. :-P
Né že bych tady chtěl prát špinavý prádlo, ale dnes jsi se mnou nepromluvil ani půl slova
ňák nebyl čas čéče…
Na ja, se taky nestavíte…
to víte,musíl jsem se věnovat panu Lumírovi.. kua tosme tadyk jak na chatu :)
My máme jen (tedy babička) chalupu, tedy spíš zbořenisko.
já vím Bohumile, já vím..
Nenapsal to Martině, ale tobě… Se podívej na řazení. Příspěvků myslím… :-)
Lišák je můj člověk.. :o)) dostals esesemku?
Jo. Teď ji čtu. Na S-L nevim, jestli se dostanu, brácha slaví 30. A v neděli možná budu muset do zaměstnání… :-/ Uvidíme.
muset do zamsetnani to zni krasne to vypda jako bys sel do budovi kde jen sedis a cumis do monitoru a modlis se aby cas bezel rychle jednou mesicne shrabnes 50papiru a delas unavenyho ;)
jj, takovej je přesně Gadzo…takže zase blbě zařazenej příspěvek :o))
„Zaměstnání“ říkám svému HPP, protože údržba není výroba. Sedím, čumím do komplu, ale taky se občas docela zašpiním a propotím dres… No a poslední výplata 9.500,– čistýho. Proto mám ještě VPP a tomu říkám „Práce“, protože to je v podstatě výroba. Tož tak.
devět a půl za jedno sezení?to stačí chodit do „zaměstnání“ jen jednou týdně… no možná jen lichý týdny, pokud se trochu uskromníš.. :o))
HAHAHA…
Mě to napsat nemohl, my se spolu nebavíme :-)
sekam drevo aby bylo cim topit … ;)
dneska si mama koupila digitalni gramovou vahu, takze ja mam ted jasno… :-))
no no pochlub se … :o)))
no co, rozdelal cely kolo, prevazil, zdesil se a ted se vydesil jeste vic pac nevi jak to poskladat dohromady:o)
nene! Ale je pravda, ze by to asi moc nepotesilo :-/ Zkusim to za asi zejtra :-D
tj, dej mu poradnou hladovku, treba zhubne(s) ;) a taky pomuze kdyz „zapomenes“ namontovat par komponentu:o)
… to jsou bezva myšlenkový pochody, taky mně to takhle někdy zapaluje :oú
Leštim...............................................................................................................kolo! :o)
A? nesedřeš lak. Jinak ya po večerech vysedávám na netu, netu, netu, :-), před vysedáváním běhám, sportuju, tréénuju. :-)
ja to mam skoro stejny. akorat pred vysedavanim u netu, vysedavam (nejen :-) u netu v praci. o vikendu jiz od rana… :-)
Teď koukám na 21gramů,než mi vypnou zkušební vysílání HBO a taky jdu chystat komp na nahrávání W.Allena.
momentalne delam na novych strankach:-)vysim na ICQ, a jim :-))))
takže já po večerech hnípu v práci,poslouchám rádijo,jím filé a zeleninovej salát.. jo a vybíjím baterky :))
Tohle je pro mě špatná doba. Internetové obchody a vylepšování biku. Kazeta, kliky, brzdy, dualy…
Po večerech derivuju a integruju :o)
ty jsi ale sprostak!!! :-)
derivuje se lehce, ale integrovat nechce…:-)
Zábava, kde výsledek nikdy nepřekvapí mile.
:-DDDD
:D:D
plati jeste porad pravidlo: Vypada-li vysledek prijatelne, je chyba nekde ve vypoctu.. ???
Aha, po poslední probdělé noci před zkouškou jsem se tehdy do telefonu představil jako „Integrál, prosím …“
To jsem jediný kdo chodí na pivo, nebo co?
Na pivo? A večer? To ne to se zvládne po práci a při vyjížďce :)
nejses neboj ale ja uprednostnuji lahvace jelikoz se nachazim v Kaiserslauternu a pivo tu stoji 1,5–2E za pulitra takze kdyz skoncim ve skole navstivim samoobsluhu a zasobuji se 5lahvacema. po par experimentech sme zjistil ze asi nejchutnejsi je www.veltins.de/…doorpage.php piva stoji za vylizpr…
Pravda,web mají moc hezký…
heh, cervena alebo cierna plechovka z aldi za cca 30 centov (+/-/autobus) to isti a nie je to az take zle:-))) vola sa to nejaky Adlers..nieco:-)
no to jo ale pit se to neda
Sedím v hospodě (když to de a nemusim byt v tovarně)
Hádej Matyldo…:)
Po vecerech? Nooo… zehlim, varim veceri/obed na druhy den, povidame si s muzem, vychovavam domaciho mazlicka, ctu si tlusty bichle o stredovekem japonsku, nekdy jdem na pivko, predelavam web do css+php, tridim fotky v kompu, liju pisnicky do mp3 prehravadla na druhy den, atd atd atd… stale je co delat, spis by bylo lepsi, kdyby clovek nechodil spat, to by stihnul tooolik veci!!!
vsecko co me napadne
S tou paní se kterou bydlím hrajeme takovou společenskou hru, teda až po dvaadvacáté hodině a vnímám to jako doplňkový tréning na bika :)
ja si radeji vypiju
Člověče nezlob se?
S tou paní (čárka)se kterou bydlím … ale jinak dobry :))
az zvladnes jeste spravne umistovat mezery, bude to dokonaly :-)
a ve VELu ses jen jako model a drzak na biky, nebo tam mas i jako vedlejsak korekturu?:o))
kdy te to opravovani prejde? nechces se to jit odnaucit nekam na 2.stupen zakladky?;)
No, mozna by spis pomohlo, kdybyste se nekam na 2. stupen zakladky dosli naucit spravne psat.
bude stacit, kdyz me pokazdy s bluem opravite a ja se to casem doucim;
Čtu denní tisk.
Po-volejbal, Út-mariáš, St-badminton, Čt-mariáš na netu, Pá-odjíždím někam na víkend. A tak nějak kontinuálně se těším, až začne SNB sezona:-)
Nandavám světla na řidítka a vyrážím do noci :-)
Takhle po večerech přemýšlím, co bych dělal takhle po večerech kromě přemýšlení a z toho nakonec usnu.
Poslední dobou často za hudebního doprovodu Strahov Soundsystem,Chemical Brothers nebo podobných probouzečů sousedů.
Chlastám
lidovky.zpravy.cz/sudoku.asp a jeste www.websudoku.com/?… mi to moc nejde ale ubijito cas
Was ist den „ubijito“ . Das ist eine Chinese oder Japanische Auslander, oder was? :o)
ubiji to preklep ale co uz neremcej a poskladej
Spíš rozeber, ne? :o) ;-)
ja se marne snazim poskladat ale zachvili bude nasledovat rana do monitoru a odchod ze studovny s naslednou navstevou samoobsluhy ke se zasobim lahvacema
Tak to zkus tady, http://sudoku-league.com/cz/ Někdy se docela divím jak rychle to někdo dokáže vyřešit. Ale asi to chce jenom čas.
casu mam az dopr… takze mastim co to da
jsem si to zacal resit v cekarnach po spitale, si prekreslim par sudoku so sesitku a pak si lamu hlavu mezi zlomenejma hnatama, uriznutymi prsty, artrozami prospikovanymi duchodci atd. zacal jsem na nejlehcich a uz resim stredni, nektere jdou do deseti minut, lehke jsou otazkou chvilky. Jsem si rikal ze to nemuze byt tezke kdyz jsou tak jednoducha pravidla, dal jsem si tezkou a zase se vratil ke svejm :-) Hlavni je si prijit na svuj system a logicky figle. stehno a lytko mam polovicni, ztratil jsem 5 kilo za 3 tydny, tak aspon nezakrni mozkovna :-)
čtu tyhle hloupé otázky:-D
když je dobrej večer, tak to vypadá nějak takhle: http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?…
:-)))))))
koukám, že nás, co právě jíme, pijem a koukáme na BF, je víc :-)
jak krasny pocit sounalezitosti :-)
Pracuju :o( Hraju si s rodinkou:o))) nebo taky třeba zlatýmok či nektar z hroznů :o)) a v mezidobí B-F
Co třeba hry?Nehrajete někdo Silent Hill III?Nák se k tomu nemužu dokopat a to sem se tak těšil na češtinu.....
Dal jsem si nedavno znovu II a jako jo :)). Jeste mi zbyvaji cca 4 konce ;)
Si nemužu pomoct,ale 1 stejně byla lepši jak II,ezli to tak pude dal…:o(
paříme, paříme, vraždíme nácky, a závodíme autama :o)
Poslední dobou večer sednu k počítači a hledám na internetu nějaké slušné ojeté auto, protože můj Favorit (tím nemyslím kolo) se už rozpadá.
no co každěj .. SOULOŽÍME
probuh, vy jste tam dva?
Libilo by se mi mít tolik času a přemyšlet co dělat???co si takhle zahrát šachy???Přes internet.
Šachy ?? a piškvorky by nešly ? No já zase nemám tolik času..pořád ležím v knížkách..učení..ale raději bych stíhala bajka, jenže přihrčím ze škole a je šero..a hold Ti šeroslepí to nemaj lehký .. :o))
Fuj nemluv o škole. Už nikdy více. Sice se musím učit i dále, ale když to člověk dělá proto, aby se cítil líp v práci a aby nebyl za totálního ******, tak je to něco jiného, něž se učit nepoužitelný věci, který po tobě vyžadují profesoři. Teď si klidně s chutí přečtu nějaký odborný článek, protože vím že mi to bodne, za 6 roků na škole jsem to neudělal ani jednou :o)
Mně to ale do té paličky ne ne nalízt..pořád myslím na něco jiného.. :o)
no a to bud rada,ze neznas me:)
Pročpak ?
:o))
no hadej prece?no protoze bys uz ne, ze nemyslela na nic jineho,ale na nikoho jineho:)
misto nic melo byt neco,zas myslim na neco jineho:)
Jj..myslíš ? :o))
nechcem myslet,chcem vedet, takze ja to vim,jsem si tim jisty:)
Když tu nemáš mejla nebo ani třeba jen základní údaje tak nevím..co..aspoň třeba icq…lupni tam něco..
staci,ze jsem si jisty a vim to,jinak klidne se zeptej Pa-dlisty, o nem stopro vim,ze me rad ma:)
:o)…
Seš mazanej..
:o)))
Co se směješ ? :o)
Je mazanej – představil jsem si ho něco jak namazaný chleba, :-).
pozor na rozdil mazanej a namazanej:)
Tak uz asi 5 tydnu veci do shkoly… A nedelam je jen po vecerech, ale delam je cely den, a uz mi z toho pekne hrabe… Proc sem si vybral takovy debilni obor… No nic jdu delat, do treti casu dost… :o)
cumim na anime. BTW dost lidi nevedelo co slovo otaku znamena, takze „Otaku je japonské slovo označující fandu, blázna do něčeho. V japonštině má negativní zabarvení. Vzniklo asi před třiceti lety z jednoho z řidčeji používaných oslovení druhé osoby, kterým se velmi často oslovovali lidé zbláznění do mangy. Na západě pak znamená člověka, který čte japonský komiks a sleduje japonské animované filmy a seriály, a zatím nemá negativní zabarvení.“
Tak to ti závidím. Já ho taky miluju, jen prostě u nás žádný nemůžu sehnat. Mám doma akorát Spirited Away, Ghost In The Shell, Ninja Scrol a Princeznu Mononoke, v kině v klubu jsem viděl Megalopolis (to se určitě jmenovalo trochu jinak) a to je všechno. přitom jsou stovky skvělých japonských animáků, jen je sehnat.
parim! :-D nejlepsi… http://www.pietrelcinanet.com/…abirinto.swf
P.S. – nejlepsi se zvukem! :-D
hehe, husty
ty mrcho :o))))))))
ježiš co to tam je za zenskou, sem si ji predtim nevsiml, to bude asi tim ze sem nikam neklikal, a uz ani nebudu, brr
fuj!!! sem si malem vylil kofolu:-/
smula, kdyz clovek posloucha Reise Reise a zaroven hraje pool s mivrdou tak ani nema cas se vydesit.;)
Neřáde ! :-)
fuj teprv teď sem se probudil
Otravuji osamocene sikovne muze ;-)
a co si od nich žádáš :o?
najit poschovavane krecky…
Veceri
Nevaříš moc?