jezdíte tkhle někdo,že dáte přední pláš?,ale vzorkem naopak na zadní kolo?ptám se tak blbě,protože mohu mít přední pláště za super cenu.kevlarová patka za 310kč.díky za odpovědi.
jezdíte tkhle někdo,že dáte přední pláš?,ale vzorkem naopak na zadní kolo?ptám se tak blbě,protože mohu mít přední pláště za super cenu.kevlarová patka za 310kč.díky za odpovědi.
jo,RR:-)).teda mel by se tak vozit,ja ho vozim jako predni.
jo, já taky, neváte v čem to má být případně v čem to je lepší když je dám správně podle těch šipek? mi akorát připadá že se zvětší odpor na asfaltu…
neváte=nevíte
Na zadním by měl vzorek lépe zabírat a na předním lépe brzdit.
zalezi co je to za plaste. Pokud to je plast vyrabenej fakt jen na predek a k tomu delaj este plast na zadek, tak by to asi nebylo dobry, ale pokud je to takovej ten „univerzal“ tak v pohode.
By me zajimalo co by se mohlo prihodit?, na morkach to chapu tak ze jsou to dost rozdilny sirky a prumery, ale u kol to moc nechapu
Ty by jsi vozil vzadu takovyho Panaracer Dart 2? :)…ten by tam nebyl moc funkcni…
No myslim ze bych to ustal bez vetsich problemu, kdybych ho sehnal za nakou dobrou cenu a mel sjetej zadni plast tak bych ho tam klidne vrazil
… a v prvním blátě bys to rychle vrátil zpět. Dart jsou dlouhé úzké šípovitě postavené segmenty, prakticky bez možnosti zabírat.
No ja sem na ne koukal, vzhledem k tomu ze sem chvilku jezdil na slicku, tak bych rek ze to nemuze bejt horsi nez ten slick a rek bych ze lepsi novej Dart, nez jakejkoliv jinej na platne:-)
No to je jisty, ale slick by mohl byt lepsi nez neco, co by vice-mene (spis hodne vice) pracovalo v zaberu proti tobe…ale na trenink dobry :o)
ja vozim zadnu Kendu Klaw vpredu… a nespozoroval som ziaden rozdiel… drzi to dobre stopu…
jo k tomu plášti dělaj i zadek,ale ten už neseženu za ty peníze tak to asi budu muset s tím předním zkusit.
tak ja bych jeden bral, co to je za plast?
jsou to geaxi.
a konkretne?;
tuhle jsem takhle par vyjizdek vozil predni Tiogu, pac mi odesel zadni plast a jinej jsem doma nemel. bylo to nepohodlny, mozna kapku mensi zaber, ale jinak jsem zadnej rapidni rozdil nezaznamenal. asi taky zalezi na jaky jezdeni to je…
Kupodivu i Michelin WG Front S má na boku šipky Front/Rear. Ale vzadu jsem ho nezkoušel.