Co s tím, kolo po vyjížďce šupnu domů a je ještě dlouho mokrý než obeschne. U fo?áku je finta zabalit ho ještě venku před příchodem do tepla do igeli?áku a voda se vysráží na igelitu a ne ve fo?áku. Nebo to neřešit ?
Co s tím, kolo po vyjížďce šupnu domů a je ještě dlouho mokrý než obeschne. U fo?áku je finta zabalit ho ještě venku před příchodem do tepla do igeli?áku a voda se vysráží na igelitu a ne ve fo?áku. Nebo to neřešit ?
neresit.
resit! Jinak utecou.
já vždycky po návratu mrsknu kolo na cca 5 min do mikrovlnky a vysuším ho. Bacha musíš použít program na rozmrazování!!!
ty muzes strkat do mikrovlnky kovovy veci ???
asi ma celokarbonovy kolo :)
jistěže můžeš, v tomto případě je to právě účel. Kov se nahřeje a voda odpaří :-)
kdysi me tady nekdo zjebal ze sem resil picoviny ktery uzse resili ale tohle je fakt neco…oroseny kolo… otazka:kdyz prsi tak mam prestat jet a zabalit kolo do plastenky aby nezmoklo?a jak ho mam umejt?bez vody?
Ram jeste zabalis a muzes jet, ale co plaste?? :)
plaste sou prece obalena duse(nebo jen vzduch:)
No jo, ale zmoknou a tim se znehodnoti!
asi zreznou.ale hlavne co???ZKORODUJOU VY TUPCI!!!!!!
no to prave ne, kdyz jedes v desti tak sou plaste pekne ciste, tak ze plaste urcite do igelitu nebalit!
ale prece jenom navhnou.a co kdyz se dostane voda i dovnitr?sundat zabalit a nejezdit ve vlhku.tzn nejezdit nikdy protoze vlhkost vzduchu je vsude:)))
tak to se musi prestehovat na Saharu :D
myslim ze to nepomuze.spis bych to videl na trvalejsi pobyt v bohninich pod dohledem chocholouska.
mi se to stava i s autem a to je potom neco to zabalit.
cos cekal,ze Ti tady budou odpovidat na takovou otazku?
Kdyz jdu venku po desti mam mokre podrazky u bot. Jak se tomu vyhnout?
Pokud se ti to stava i kdyz ty ses uvnitr, tak pomuze psychiatr :)
Někdy i urolog
ty finte se suchym fotakem v mokrym igelitu bych teda neveril ani za mak
me to pripada taky jako blbost.podle me je to spis naopak.ze se v tom sacku kondenzuje vlhkost tudiz je to o 100procent horsi.
napriklad houby v sacku se znehodnoti
a kdyz se koupu tak se vlastne znehodnotim celej.kua prestavam se koupat.
Podle mýho si plete dojmy a pojmy. U toho fo?áku jde spíš o to, že je potřeba ho vybalit až ve chvíli, kdy dojde k vyrovnání teplot. Pak se nerosí.
to vyzkousim s brylemi :-)
co, co? Nějaká DOBRÁ rada? Mně se na zimním bikování nelíbí, že jezdim skoro poslepu, páč v kukle se mi děsně mlží brejle. Eštěže ty trasy znám a dyž se spletu, tak padám do měkkýho. :o))
namoč hadr v jaru a nech ho uschnout a pak si ty brejle s ním vylešti ;o)
já zase slyšel, že potápěči si do brýli plivou, aby se to nemlžilo :-)
… a vis co delaj do neoprenu kdyz je zima??? :-)
Ale neopren se nerosi :) Teda možná jo ale je mu to prd platné.
já sice nejsem potapěč ale při šnorchlování to dělám taky ale nedoporučuju před tím si dát tatranku nebo čokoládu :-)
ja potapac (aj ked iba jednohviezdickovy) som a flusam na brilky tiez … takze to asi pomaha:-) … hlavne ale netahaj tie flusance z paty, stacia sliny, co sa ti urobia v ustach:-)
fuj ty si kanál :-)
dik, od teba je to pocta:-)
Na rosení brýlí stačí je řádně odmastit – nové potapěčské brýle se čistí zevnitř zubní pastou a plive se na ně právě proto, že sliny rozpustí i tu tenkou vrstvičku mastnoty, která na nich vždycky ulpívá.
nooo, to nas na kurze neucili, co sa tu noveho clovek nedozvie:-) sliny pochopil, ale tu zubnu pastu nejak neviem skusnut:-)
frazi „o 100 procent“ bych na tomto foru radeji nepouzival ;o) )
oroseny chutna nejlip
orosena odmena :-)
tomu rikam nazor na roseni.
To sou problemy :-D
Si myslim, ze tomu nejde predejit a vubec bych to neresil, uplne zbytecnej thread.
Ja vzdycky kdyz prijdu dom ze zimy, tak cekam u kola a kde se objevi kapka, tak tam to otru hadrikem. Takhle tam stojim hodinu a pak jdu s klidnym srdcem pryc… Tohle je fakt nejvetsi blbost co sem cet:-D Resit oroseni kola…
Seš si 100pro jistej, žes nějakou kapku nepřehlíd?
ty woe, já to taky tak dělám a teď jsem si uvědomil, že jsem dnes odešel o trochu dřív, nebo? sem musel na záchod. Pak jsem na to zapoměl. Rychle rychle do garáže. Tam zas bude kapek. Do prčic!!!
:-) Tam nebude kapka, ale louzicka :-O
Nejak sa stratila pointa! Urcite pomoze vytiahnut sedlovku a skladovat na suchom mieste. Napr pri radiatore.
To se na bike-foru stava velmi casto, troufam si rict, ze skoro porad.
zrovna u tohoto tematu to fakt nevadi :-)
No to je fakt, zrovna u tak nudneho tematu je to velke plus.
ale zase jsem tady zjistil, co udelat s brylemi aby se nemlzily :-)
To tema bylo ze zacatku nudny, ale ted se uz pri tom aji zasmejes :-D
tak s tim nesouhlasim.tohle tema bylo zabavny hned od zacatku :)
No pravda, pobavilo to hned otazkou ze?? TO je neco takovyho, jako kdyby rekl ze se mu pri brzdeni obrzdujou brzdove spalky/desticky a co s tim ma delat…
… poradne namazat, vydrzej pak vyrazne dele :-)
bacha aby si nemel nekoho na svedomi:))nikdy nevis ceho se chytnou.
Z toho si srandu nedělat znám takových co by to udělali dost…
vyhoda je, ze takovouhle picovinu clovek udela jen jednou. bud se pouci, nebo zabije :-)
jen sem to precet tak sem vedel co bude nasledovat:DDD sice je to smutny ze takovej thread muze nekdo zalozit ale aspon se tady nenudime:))a to je dulezity.ani bych senedivil kdyby tednekdo zalozil dalsi na tema obrzdovani desticek a sjizdeni pneumatik
Jo no… Tak aspon je sranda. Ale je zase smutny, ze na rispevek o necem fakt zajimavejsim nikdo neodpovi, a tady je odpovedi uz 58…
protoze kdyz je to inteligentni tak se odpovi parkrat a vetsina to pochopi ale tohle se proste musi vyresit poradne:)
Jo no, treba kdyz sem se ptal na to jak rozebrat Manitou Axel, tak nikdo neodpovedel poradnou odpovedi, ale tady to je sama poradna odpoved :-) Proste toto je takovy zpestreni BF…
cet sem to a odpovedeli ti myslim az dost.neco jinyho je kdyz ti to proste nejde ze to je zniceny apod.to se muzes ptat jak chces alestejne to nikdo vedet nebude.
No oni ale odpovidali na tu sixku, na kterou sem se vubec neptal ja vis??? To byl omyl
pokud vim tak si nemoh neco povolit.njn nekdy se to holt trochu zvrati:)
No, ja nemoh povolit olejovou patronu a kamos u sixky nemoh povolit jakejsi plastovej imbus naspodu nohy…
cet sem to.a uzste to vyresili?
No ja to mam Remote Lockout s packou na riditkach, tak mi poradili ze mam povolit a vyndat lanko. V patek to zkusim…
hm hm.ja premejslim ze si udelam remote(dalkovej) lock na myho skareba pac ten od manitou to je neco nechutnyho co nemelo nikdy spatrit svetlo sveta a taky proto ze stoji asi 1500
No pravda je, ze si nedovedu predstavit zamikani na korunce… To by bylo strasny se muset zohnout. Je to proste takovej luxus, na kterej sem si uz zvykl… Az budu kupovat novou vidlu od RS, tak jedine s PopLoc
to neni tak hrozny.me to vubec nepripada hrozny kdyz seohnu.je to blizko jenom das dolu ruku.ale mit to na riditkach je lepsi
No to teda je, je to vic na ocich tak to nezapomenes pouzit a proste to je good. Sem jel na Foxovi kterej to mel na korunce a za celou jizdu sem to nezamkl
da se na to zvyknout
Zapudrovat! Dobrej je třeba Aviril Baby. :')
Chces poradit jak to kolo udrzovat??? Zavri ho do vzduchotesne mistnosti a mas jistotu ze bude furt jako novy… Ale bacha na zmeny tepla kvuli rose. To by bylo blby. By se ti tam udelaly skvrnky od zaschle vody!! :-D