http://www.cspas.cz/index2.asp?… myslim ze je to dost zajimavy… jen to zkouknete www.biotox.cz no a todle je pro 18+ pro ty co hledaji prirodni lecitelstvi:)
http://www.cspas.cz/index2.asp?… myslim ze je to dost zajimavy… jen to zkouknete www.biotox.cz no a todle je pro 18+ pro ty co hledaji prirodni lecitelstvi:)
se posledni dobou asi dost nudis co :D
ja vim, me doktor rekl ze pry 1 az 2 plzne denne by mi docela pomohly:)
uz te vidim jak z treningovejch duvodu zecnes chlastat:-P
no taky to tak vidim:D trenovat se musi i chlastani…:/
Já jen, že se mi líbí, že se občas odběhne tematem od bikování a věcí s tím úzce spojených. Alespoň je vidět, že část z nás jsme i lidé širších zájmů a není nám cizí zhřešit .
ale pozor!!! hlavne to moc nehrotit…
aby si nemel problem jako ja.. clovek zajde na jedno a a vsichni hned po dvanactym pivu odpadaj… a s kym ma potom jeden chlastat??
a taky moc nepretrenovat, to se pak deje „uctivani keramickeho boha“ a pekne v klece.. to taky nejni idealni… ;)
ááá, pán je znalec! „worshiping the porcelain god…“
Mimochodem, tak nám dlouho nesedělo Zlatopramen 11, že jseme si dali Redbull a Vodku a teď jdem s kámošem do jiného lokálu :-)
P.S. CHLAST=SLAST
bych se taky jeste radsi soupnul o podnik dal… ale prece jenom se rano budu hrabat v elektrickej skrinich, kde kdyz ze me zbyde hromadka popela, si toho ty mrchy jistice 1600A ani nevsimnou… :/
si musis najmout nejakeho ochotneho pomocnika, treba nekoho na kom nebude poznat kdyz trosku sčudne ;), je jich tu dost, a jet tak asi neubude :D ty mu budes radit z bezpecne vzdalenosti, on delat tu „spinavou“ práci ;)
no vidíš už tmu začínáš rozumět :) dáme ti čas na trénink do Drtiče :)
Nebo na Sibir?
Hned si idem otvorit :)
Pivo je v lék určitě, 1 denně je doporučovaný, když se jich dá 6 tak utopí i chřipku(někdy)
ta me napadlo ze leci:1–2piva, 2dcl cerveneho vina, panak slivovice… todle kdyz sidam poranu jako abych to mel za sebou:), tak toho uz moc nenajedu:/
Ja bych spis rekl, ze to budes mit za sebou :-)
takze kdyz chlastam denne,tak na tom neni nic spatneho nebo?
to neni vubec zlej zacatek dne.. ;)) k obedu neco lehkeho, rekneme tri zlatoprameny.. no a vydatnou veceri, tech 10–12 desitek a zapit litrem vinka… hmmm.. sem se navnadil, myslim ze jdu na jedno.. ;)))
:o))
Jojo pivo je lek, to muzu potvrdit :)
„to vi kazdy maly dite“
By si mel jit se mnou nekdy na pivo…
Ehm, to by se ale rozhodne melo zdokumentovat.
Ne ne, zadna fotodokumentace ani nic takoveho
jak by to dopadlo by mě fakt zajímalo :) ale myslím že v pivech bys lempla zařízla jako nic
vesele, medunka pod stolem lempl pod stolem
no lempl je sice velkej fešák, ale tohle… :)
jeste by to chtelo nejakou podlozku mezi, treba Simonu ;-)
závist to Lempl :)
Hele ale to bylo slibeny jinejm. Stejne by me zajimalo, jestli si na to pamatuje. Co chlupaci?
jeste aby ti neco uniklo! myslim, ze dokonce i Blacky i Beeda v jednom momente byli nejak pobliz kdyz sme se tam se Simcou bavili ;-)
Na ty dva bych uz vubec nespolehal.
chces rici, ze jsi jediny schopny chlap na BF?
Heh co se tyce pameti jsem myslel :-D.
Tady je poznat, kdo na co mysli… stydim se za sebe… jdu si dat studenou sprchu
pamet mas deravou, to muzu potvrdit;)
az budes vzpominat, tak ti napovim: red dwarf:)
Vidim, ze je to tu samy abstinent:-D
Napriklad ja.
jak vysitej, i fousac te chvalil:o)
prijmes me taky do klubu predsedo?? :DD
Ty sa neozyvaj, miesat pivo s cervenym… Fuj tajbl!
jak michat?? pivo je NEDOTKNUTELNE! SVATE! TABU! vino se pije az posleze… nic se nemicha… ;)