Jaké univerzální bedušové pláště na xc.
Jaké univerzální bedušové pláště na xc.
to už tady dlouho nebylo… :) tak začnem třeba pythonem.
Rozhoduju se mezi Geax Mezcal nebo Schwalbe Jimmy Light.
jimmy je drapak, drzi pekelne ale nejede…
na jaky kola?
Rafky jsou Mavic X3.1 a hlavne chci univerzály.
vyber si u hutchinsonu. s jinyma se ti muze stat ze nebudou drzet tlak.
ja mam hutchinsona (shark) na X819 a po 14ti dnech kdy drzel bez problemu je ted pokazdy pres noc prazdnej:( a pichlej neni… a zacal to dealt sam od sebe:(
Tak zkontroluj ventilek, když neutiká, tak do duše nalej trochu mlíka. Ale popravdě to je řešení na měsíc, pak ti podle mě ta duše stejně odejde… Prostě je stará
Samozřejmě vim, že jde o bezdušáky:)
Tak tohle jsem nějak nepobral…
myslim,ze ti to proste sproste utika.. a ne pres ventilek:-).driv jsem vedel cim to je,ale uz si to bohuzel nepamatuju:-/.snad ti poradi nekdo jiny..
Nazdar. Zkusil bych to sundat a vypucovat ráfek i patku pláště a po nahození namydlit. Jinak to může být pomalý defekt, který se může hůře odhalovat, tak to zkus hodit do vody a plášť různě deformovat, aby se defekt projevil. Nebo pořádně nahustit. Jinak už snad krom toho ventilku mě nenapadá nic.
Poradne ten plast prohlidni. Me se to stalo uz mockrat ze se mi zdalo ze to z nejakeho nepochopitelneho duvodu unika. Snad pokazde jsem nakonec nasel nejakou dirku, nebo dobre skrytej trn.
Pořádně očistit patku je základ. Já doporučuju při nasazování pláště použít na patku pláště sprchový gel. Následně nafouknout na max. a nechat do druhého dne. Pka upustit na norm. tlak Každý si stěžuje, že UST ucházejí ale já jsem je dofukoval naposledy v srpnu.
protoze si od ty doby nebyl na kole? :-)
Čekal jsem dvě věci:
Jsem rád, že si můžu věřit a spolehnout se na sebe. :)
Většině lidí UST ucházejí tajemně doma. Takže to testuju dokonale.
ty jo zrovna neska sem na to myslel asi kolem 4 hodiny nez sem odjel ze se uz dlouho nikdo nezeptal a sup je to tady :D
Pythony jsou dost dobry. Minimum defektu. Ale jsou spis jen do sucha.
Dlho som jazdil iba Pythony, teraz kombinujem Pythona v zadu a Litl Albert v predu, da sa s tym zajst skoro vsetko
A dlouho se nikdo nezeptal jaký rozměr pláště na XC. Tak třeba já 26×1,70, ty jsou ee, hned je jdu vyměnit
a procpak sis je koupil..,ty provokatere?:-)
Já už je měl na kole když jsem ho kupoval, nechtěli mě tam šoupnout jiný. Provokovat jsem nechtěl, jedou dobře. Jen se asi na XC nehodí.
tomu se mi nechce verit:-D.
V tom mam jasno – 1,9–2,1
zrovna 1,7 je moj oblubeny rozmer. co si kupil, sa blbo zhanaju
To verim. Ty galusky vetsinou na 26" rafku plandaj ;)
Nejdřív si pořádně rozmysli co si představuješ pod pojmem univerzální plášť na XC a pak prohledej historii a až to někdy na jaře roku 2008 dočteš, tak budeš mít asi jasno :o)
Třeba mě so pod pojmem univerzílní vybaví něco jako Bulldog 2.3, ale s tím tak 90% lidí nebude souhlasit.........
myslis na tvoje kolo?:-)
na jakékoliv, které nejezdí po silnici.......
asi teda nic pro prazaky:-)
Na enduro nebo lehke fr je 2,3 ok,ale ja chci neco na asfalt a nejakou tu lesni cestu.Na dh vozim 2,5 a nejradeji Kenda.
Džez nade vše!