Tak sem si přečetl odpovědi v „super“ rubrice Vela na jejich stránkách. To jsou ale blobosti. Když už se nechválej tak si napíšou dotaz jestli bude uprostřed časáku zase příště poster a jak to je skvělý. Bodejď by tam nebyl když už tam není reklama jak vždycky. A technická poradna je samá perla. Zvláštní je že redaktoři neumějí česky. Ty jejich odpovědi jsou plný chyb. Věty pletou a nedávají smysl. Co říkáte třeba tomuhle: Ve většině dobrých servisů výstružník na střed budou mít a… Já sem si vždycky myslel že střed se frézuje frézou a ne výstružníkem, he pane redaktore. Taky by mě fakt zajímalo kdo z těch redaktorů který nám tak pěkně raděj vůbec někdy třeba pracoval v servisu a jaké s tím mají zkušenosti když už raděj. Myslím že žádné. To je vidět i z časáku kde sou někdy strašný bláboly.
A další samolibé perly. Není nad to se nepochválit
Váš časopis čtu, už třetí rok. Velmi se mi zamlouvá. Tak si ho předplácím. Skladba článků je skvělá. Jen tak dále. Potěšili jste mě s dárkem pro předplatitele.
Válce dokáží simulovat lépe reálnou jízdu, navíc při nich jezdec dokonale procvičí i stabilitu. Bohužel to s sebou přináší i jisté riziko, stačí malá nepozornost a jezdec je opouští. Kontakt roztočeného kola s pevnou zemí znamená raketový start proti zdi....... ten redaktor kterej to psal asi nikdy na válcích nejel když píše o raketovém startu proti zdi
Rubrika dobrý den… Dobrý den. Jak rychlé budou reakce redaktorů na naše dotazy? Dobrý den. Naší snahou bude reagovat co nejdříve
Dobrý deň, mal by som na vás jednu otázku Dobrý den, chtěla bych si zakoupit náramek Krtek, Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda někde existuje buď ve formě brožury nebo na internetu seznam cyklistických oddílů v naší zemi.