Zdravim, potrebuji vedet, jaky je svetovy rychlostni rekord v jizde po zadnim kole, dik.
Nejde mi o ty extremy za 50000USD, ale normalni kolo, rovinka (ne z kopce), atd..
dik..
Zdravim, potrebuji vedet, jaky je svetovy rychlostni rekord v jizde po zadnim kole, dik.
Nejde mi o ty extremy za 50000USD, ale normalni kolo, rovinka (ne z kopce), atd..
dik..
Chces ho prekonat?Nebo myslis ze jsi ho prekonal?Tezko rict,po rovine to v 25–30km/h jde,pak uz musis radit za jizdy a jakmile se dostanes na tezsi prevody,tak to neuslapnes.
..nechci frajerit, ale pri 30km/h to zvednu bez problemu.. zajima mne, jestli nekdo dokaze jet po rovince vic jak 45km/h..
O zvednuti nejde,jde o to se pri te rychlosti udrzet,jet a navic mit silu to uslapnout.Dalsi trosku problem je ze nemam kabelaz na zadnim kole,tak ta rychlost je dost orientacni.
..sily mi staci na to, abych to zvednul napr ve 20km/h a porad zrychloval dalsich 200m… pak samozrejme musim radit..
Nevim,musim to zase zkusit,na rychlost jsem to nezkousel,trenoval jsem spis vzdalenost a pomalost.Razeni nedela problem,ale prece jen na tezky prevody se to bude asi hure dorovnavat prislapnutim.
v disorderu s vcelou na skle:-) to bylo snad kolem 70ti mil za hodinu,to bylo docela slusny.ale bylo to teda z kopce.
..z kopce to je sebevrazda, to jsem zkusil parkrat (cisla promlcim).. mne zajima po rovine..
jj, bobby root je magor :))))