cav,
kto uz vytahoval doma pruzinu z Manitou Stance Flow ?
tlmenie sa da otvorit golou 20mm, ale co lava noha ? tam je plastova zatka, gola do nej nesadne a ja naviem jak vyndat pruzinu von…
nenasiel som nato ani spesl kluc…
cav,
kto uz vytahoval doma pruzinu z Manitou Stance Flow ?
tlmenie sa da otvorit golou 20mm, ale co lava noha ? tam je plastova zatka, gola do nej nesadne a ja naviem jak vyndat pruzinu von…
nenasiel som nato ani spesl kluc…
tak to skus vytahnout spodem ? treba nebude potreba vrsek odsroubovat…
nikto nic ? ziaden spesl klic ?
na ilustraciu…
Jakto ze tam nesadkovy klic nesedne? Dyt to vypada jako klasicky 6 hran, ne? U tatky na LUXE sem to normalne odsrouboval nasadkacema.
jednoducho tam nesadne… som skusal, nechcem dotoha srat jak do RST ze to pojde kladivom alebo hasakom :)
som myslel ze nato predavaju nieco spesl… ale nikde nic, a tech. support z www.answerproducts.com PDFko je nejake podrbane a moj acrobat ho neprecita…
to PDFko je v pohode
tak mi donho mrkni…
uz se stalo v patek :-)
upgraduj pdf viever
Moc to nemam cas studovat, ale myslim, ze tam je napsane 24mm socket – metric (a 8–10" adjustable). Takze by to mela byt 24 jak u Marzocchi…
U bomberu byvala 21 tj klic na svicku,mozna je tam ted vetsi.
Mozne to je. Ja uz sem se dlouho nedival, jakou tam davam velikost. Ale zil sem v domeni ze 24 :o)
U tenkych je 21mm
Co je podle tebe Bomber? Ja mam Bombery dva a ani jeden nema 21 a kazdy ma jiny ;)
Nejake z roku pana 1600 ? :o))) Ja mam 4 bonmbery a kazda ma 21ku nahoru a 17 (?) dolu.
Ale ty mas jen ty decky ;)
chcem len oznamit ze ani 24mm to nejde… :( neviem co za kid tam maju napisany v manuale… snad to pojdem 25mm alebo 26mm ktore bohuzial vo svojej sade nemam
Ehm… ze jsem tak smely… kolik to ma, kdyz to zmeris suplerou?
uz to mam odmerane dokonca az 27mm, a budem mat trubkovu 27 lebo golu tam nepusti korunka…
Tak pouzij stranovy.
ale sak ocom by som potom pisal do fora, keby ze tam daju nieco standardne
uz asi viem ako nato…
www.enduroforkseals.com/id59.html
na tejto stranke je kopa original doplnkov a tuningov pre vidlice svetovych vyrobcov… kuknite pacia sa mi velmi tie ich veci… a maju tam aj spesl klic golu na Manitou… asi to je ono.. :)
ale ty pekelny ceny !!! ..az sem se lek.
Tak si tu golu uprav, nebo pouzij klasiku…
no hej, ceny asi nic moc ale neje problem zosustuzit golu.
ale je zauimave ze v celom fore nieje nikto kto uz tu pruzinu vytahoval von.
ja sem jí vytahoval ale ke kompu sem sedl až ted…ale pokud máš takovej problem s takovoudle banalitou tak to potěž pánbů až se dostaneš dovnitř…hodláš tuzovat vidlu?
hned od zaciatku mi bolo jasne ze asi bude treba trubkovy kluc… to je jasne az taky lempl niesom… :)
ma len zauimalo ci len ja som riesil ten problem, abo vsetci bojuju stym nestandardom
ja som vytahoval pruzinu na shermane a islo to bez problemov…
Zdravíme pozemšťany!