Co říkáte na nabídku Merida Carbon SED za 42k? Koupit či nekoupit?
Co říkáte na nabídku Merida Carbon SED za 42k? Koupit či nekoupit?
Tusim,ze v nejakym lonskym velu o tech ramech psali,ze nic moc,2005 je delali prvni rok a asi jeste nevychitali mouchy. Ja osobne bych si karbonovej ram na horaka nedal…za tu cenu by bylo uz supr kolo (nekarbonovy)…ale zas to jen tak nekdo nema
no karbonovej ram je zajimavej,ale myslim si ze tady je cena za nej moc vysoka-komponenty tam jesou odpovidajici prinosu ramu.Mrknul bych se po ravu za 50 je lepsi.
komponenty tam nejsou…tim chci rict ze mit na karbonovym ramu splice a priserne tezky deore kotouce je podle me skoda
No jo asi mate pravdu, zkusim mrknout na neco s lepsi vybavou v teto cenove relaci
Ovsem, ze ram je karbonovy neznamena, ze je automaticky lehci ne zdural. V tehle cenove kategorii je to prave naopak.
Pořád se platí dost hodně za „luxus a vyjímečnost“ carbonu… Ta výbava není špatná a cena teď už vůbec né!!! Jen se mrkněte na ceny samotných carbon. rámů… Pokud mu jde hlavně o ten c… tak levnější kolo těžko sežene:-D
Tak poraďte kolo v cenové relaci do 42 k.
Co od něho očekáváš? Je pravda že ten loňský carbon od Meridy je stejně tvrdej jako dural, ale pokud vím o pohodlí jsi nic nepsal:-)) Pokud se ti líbí a ta tvrdost i tuhost vyhovuje běž do něj je to velice solidně vybavené kolo za super prachy… Sám jsem nad ním rozmýšlel,ale dospěl jsem k závěru, že má záda potřebují fulla:-)) Ty komponenty máš vlastně jako bonus mrkni kolik stojí samotný rám…
Mělo to být překvapení pro manželku, tak nevím při jejích 50-ti kg, jak by s tím kolem zápasila
12.5 s kotoučema je slušná váha… Většina manželek zdejších bikerů zápasí z podstatně většíma váhama:-P
měl jsme pro ní v pácu také Giant XTC Duke, tak teď váhám, páč má ráda černou
masssakrrr www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… skoro tak hezky jako moje lonska silnicka…
růžový nebrat
Srovnavas nesrovnatelny.
Původně jsem měl vybránýho Gianta, ale zaujala mě ta cena u tý Meridy.Ber to tak, že jsem naprostý laik.Rád se nechám poučit
U žen jde někdy hlavně o barvu, ale opravdu ta Meridka je krásná dobře vybavená a chybu určitě neuděláš… Stejně je ideální si jí vyzkoušet a upravit posed aby se na něm cítila dobře. Ta geometrie je pánská, ale skoro vše jde přispůsobit aby vyhovovala i ženě. Meridy jsou relativně krátké tak že není až tak třeba speciální dámský model.
Teď se dívám… jak velká je tvoje žena? Na skladě už mají pouze 20" a to je dost velký.
přes net jsem poptal 16 , zítra uvidím co mi odpoví. Jinak žena má 165 cm
Tak to musí maximálně 16" a menší…
Ram je vybornej, ma zavodni geometrii a bude to strela. Karbonu bych se rozhodne nebal, pokud teda nemas pres 90kg. Co se ale tyka komponent, tak nic moc. Ale to vse se da casem zmenit a soucastky treba pouzit na treningovy kolo.
Máme rádi zvířata!