Zdarec lidi,potřebuju radu.Jezdím hlavně xc a sháním novou vidli.Vážím 96kg a tahle vidle se tváří docela dobře,hlavně i cenou.Máte s ní někdo zkušenosti,jak se kroutí,jak žehlí nerovnosti atd.Původně jsem sice chtěl rebu,ale ta bohužel nedopadla.
Zdarec lidi,potřebuju radu.Jezdím hlavně xc a sháním novou vidli.Vážím 96kg a tahle vidle se tváří docela dobře,hlavně i cenou.Máte s ní někdo zkušenosti,jak se kroutí,jak žehlí nerovnosti atd.Původně jsem sice chtěl rebu,ale ta bohužel nedopadla.
To je škoda že nedopadla. Skvělá vidle!
No jo,co se dá dělat.Tobě ale říká pane,jak sem koukal.A co ten Recon,to ho nikdo nemáte,je třeba lepší než Black,nebo radši toho Blacka?Poraďte někdoooo.
Bude tužší, ale těžší. Ale určitě s ní neprohloupíš. Je velice dobrá vidle.
asi tak,jdi do neho..
Máte na mysli asi toho Recona.Tak jestě jeden dotaz.Půjde nafoukat pumpičkou od Manitu?
Ano.
zeptej se Jogadora…
Mě do ničeho netahej:)
Tak ok,beru Recona a dík všem za rady :-)
Mam todle: RockShox Recon 327, 100 mm na Trance 3ce a jde to, zatim jsem spokojen, jenze pro me to je prechod z elastomerky a to by se mi zdalo lepsi kdeco :-)))))))))))
cauky nasel sem tudle vidli za 7500 coz se me zda dobra cena maji nekdo? na netu je uvedena v bile barve ale dodavaj stribrnou verzi: shanim prave stribrnou vidli
Tak suma sumárum, vidle je to výborná, zatim, najeto kolem tří tisíc. Těžší než Black, bych neřek, v solo air uřioznutý sloupek mi váží 1840 gramů, což mi přijde akorád na tužší vidli. Cena 7500 je ted asi nejmenší, ale s poplockem a solo air. Zkusil bych se domluvit v kupkolo, mohli by jí sehnat levněji, prodávali ji levnějš. Ješě bych přemýšlel o MX comp 105 ETA 06 s bagbike za 6990 ale to je samozřejmě těžší váha… Já jsme sní spokojen, pumpuji ji pumpičkou, kterou sem foukal i Skareba, je vysokotlaká, pumpou na auto to pujde podle mě blbě. Toť asi vše, ještě nějaké otázky?
je to zehlicka? chci koupit neco vzduchovyho, ale doted jezdim na pruzinovym RONDu(nyni magura) a mam strach z nizke citlivosti.. na jaky zdvih to mas nastaveny a kolik procent zdvihu ti to na vyjizdkach chodi?