Zdravim, nejde mi odsroubovat zatka na vzduchovem ventilu, jde to strasne ztuha, prsty vubec ne, vypada to jakoby tam byl pod ni nejaky tlak… Tak nechci ji nejak ulomit, jde vam to taky tak ztuha vy co mate Recona solo air?
Zdravim, nejde mi odsroubovat zatka na vzduchovem ventilu, jde to strasne ztuha, prsty vubec ne, vypada to jakoby tam byl pod ni nejaky tlak… Tak nechci ji nejak ulomit, jde vam to taky tak ztuha vy co mate Recona solo air?
zkus to maznout silikonovym olejem jinac na 327 to jde taky ztuha
Na Rebě taky. Je tam tlak , ktere unikne z ventilu a tan to trochu drží. Ale prsty jsem to otevřel zatím vždy.
Jojo, Recon solo air, a poprví ztuha, pak ten den v poho, pak už nevim, jsem nezkoušel, ale je to tak, že tam uniká trochu vzduchu, a pak jen uslyšíš jak uteče… Ale rukou teda to šlo, ikdyž hodně stuha…
mam RS DUKE a dela mi to same..
Mě taky…po namazání se to hodně zlepšilo. Dle mého názoru je problém v tom o-kroužku.
Na mé Rebě jsem se s tím zatím nesetkal (ťuk, ťuk, ťuk) …
Pokud to chceš vyřešit, tak s toho výčka sundej tu gumičku, a už to pujde hezky, otázka je, jestli ti to stojí zato… Pak te ntlak tam nebude zůstávat, ale bude utíkat, ale zas nebude vznikat přetlak…
Osobně bych řekl, že není problém v přetlaku, který se tam udělá, ale v tom, že je to těsnění je moc velké.
Tak jak majitel RECONa bych stim nesouhlasil, když to povoluji po dlouhé době, jde to ztuha a pak uslyšíš fouknutí, jak ten tlak najednou uteče, když to pak zavřu, a zase otevírám, tak to jde krásně. Ale uznávám, že to těsnění je větší, než by tam mohlo být, takže pravdu máš taky trochu:)
A jak s tou vidli, spokojenost? Co s ni jezdis? Naky zavody obcas nebo jen tak pro radost? Jak ji servisujes? Premejslim o novy vidli a tohle je zatim muj nejzhavejsi favorit :)