tak já už ho mám zasebou:)…odnesl to bok a loket…rameno tak napůl vyskočilo ale hned zase naskočilo…tak se pochlubte kde, kdo, jak, ským…:)…AD fotka…je to focené mobilem páč doma nic jinýho není, předem se omlouvám za kvalitu.
tak já už ho mám zasebou:)…odnesl to bok a loket…rameno tak napůl vyskočilo ale hned zase naskočilo…tak se pochlubte kde, kdo, jak, ským…:)…AD fotka…je to focené mobilem páč doma nic jinýho není, předem se omlouvám za kvalitu.
… že by albrechtice u Č.T. ? :-)
ČUMÍM!!!!!ty si mě viděl????:)
neviděl, ale máš v profilu Albrechtice, tak se ptám :-)
aha:)…jojo je to tak.....ale sakra to rameno teĎ bolí víc než ty odřeniny:-/
o víkendu jsem zajel do koryta od tání,smeklo se mi přední kolo a let plavmo na bok. Trochu jsem si pohnul čelistí a obrátil si prostředníček na levé ruce.Nic zlomeného ale.....Byli jsme na pivo no, na čtyři piva:-)
no myslím že včera to už bylo nevyhnutelné ten pád:)…tohle byla ta pověstná „třetice“:).....předtím jsem málem objímal stromy vlese po tom co sem si zle najel do zatáčky:)…
Také jsem přemýšlel, že bych založil thread na toto téma. Jelikož čekám na nového bika, jel jsem se v sobotu projet ještě na zimákovi. V sobotu začalo trochu poprchávat, navlhly cantelievery brzdy a ouha, ve sjezdu po zmáčknutí brzd nic a už to bylo. Z Dolních Břežan k Vltavě souměrně s potokem (dole jsou tři brody), znáte to tam? Je to tam uzoučký a navíc od listopadu se to trochu změnilo. V jedné pasáži trochu více, a tak jsem si prostě rozbil hubu. Jsem celý sedřený a navíc přilba už není tak pěkná (estetická) jak bývala.
Mel by jsi hodit foto. Ta noha vypada fakt huste.
Sice jsem se rozbil, včera si viděl, ale raději se nebudu chlubit vlastní blbostí.
Jen tak trochu mimo thema, nebyl jsi vcera na Slavoji?
Myslíš středu, nebo čtvrtek? Píšeš téměř o půlnoci. A ještě technická, kde ja Slavoj?
Jednalo se o ctvrtek a byl tam nekdo Tobe hodne podobnej i Tve pritulkyni. Jo a na Zbraslavi na hristi.:-)
To jsem nebyl já, přítulkyně je u babičky a já se válel u počítače a nic nedělal. Zítra budete mít asi pěkně hnusně na orienťák. Zastavím se u Pigiho mezi 2. a 3. hodinou, má s vámi jet Jirka Kolář, co má celopéro Canyona, tak se půjdu podívat.
V sobotu jsem si náramně uprdl, v neděli se brodil sněhem. Pardon, nemůžu si pomoct, myslel jsem, že okurková sezóna už končí na b-f, :-).
Ve sjezdiku v Udoli housle (Praha) jsem si nejak nevsiml parizku a skrtl o nej v rychlosti 30 – 35 km/h pedalem. To jsem nasledne jaxi neustal a nasledoval polet pres riditka nastesti do listi, takze jsem byl jenom od hliny. Zadni kolo zkoncilo hur pac dopadlo nejak blbe a byla na nem osma. :-( Ostatni pady od zacatku roku nepocitam… ;-)
Hehe, tak tech uz letos bylo, ale nepocitam to÷))
Ja mam po dnesku za sebou druhej… Ale dneska byla fakt LUXUSNI! Nebo spis uplne DEBILNI!
Frcim si to svizne po cyklostezce z Modran a u golfu skace micek. Skakal pekne vysoko, mezi bruslarema. Tak sem ho chtel chytit a trefit nejkyho debilniho golfistu, ale minul sem ho. Tak jedu dal, koukam pred sebe a tak po 50 metrech sem periferne zahlid na levy strane nahore cernou tecku jak se rychle priblizuje… „Co asi muze letet od golfovyho hriste ktere lezi nalevo, z leva zezhora?“ rekl jsem si. V setine sekundy jsem vyhodnotil situaci, nastavil helmu a hodil strasnou mysku doprava. Po ty strasny mysce nasledovala este strasnejsi krysa… Nevim jak sem padal, mam vokno. Vim jen, ze sem drel helmou o asfalt a tak nejak sem se klouzal po zadech. Drez tam mam pekne prodrenej. Odnesly to lokty, trochu bok a mam luxune vyrazenou pumpicku na ledvine. Zejtra to bude vypadat jak fialovy tetovani… Sebrali me nejaky bruslari (tim u me lide na bruslich dost stoupli, pze se vsichni ptali jestli jsem ok), chvilku sem tam zmatene pobihal a zjistoval co me boli a pak se nejak dostal na kolo a i domu.
Jo a nebyl to zadnej posranej bilej tezkej hopsavej micek, ale nejakej este posranejsi motejl nebo zmatena jarni vcelka nebo co. Pripadam si ted jak debil… :-)
ty ses plasan:-DDDD
:-)))
Kdybyste chlapci pred jizdou nepili… :o)
lolik :-) uz se tesim na bike (snad kolena dovoli) a budu vyhlizet micky
Boooze, Meesho ! Tomu rikam ulet, ale hlavne ze jses v pohode :-)
Vidim za tym drogy:)
zeby EPO?;)
Tak to de! :-)
super :-)
tak to je prihoda, o kterou se stoji podelit… ted v modranech budu davat vetsi pozor:-)
taky tak… vypadalo to asi tak, že jsem vyjel, na rovince jsem si jen tak ze srandy poskakoval pedal kickem a pak mi uklouzla brzda, protože byla od vody a už jsem se válel:-)
tohle mám na lokti taky:)-…ale zasypané framykoinem takže dožluta:)
sikovny chlapec:) A ze mne si dela srandu, ze se bojim sjet schody:)
njn… kdo nic nedělá, nic nezkazí:-D
Zatim jenom takove mensi tlamy. Jeden den asi 2× vystupovani za jizdy pri uchcani predniho kola v prudsi pasazi (parchantcke klacky pod listami)… Ale aspon jsem to tam procistil. :o) No a pak par brzdeni v krovi z naslednym dobyvanim kola zpatky. V zime to bylo zajimavejsi. ;o) Doufam, ze letos to preziju bez zlomene prilby. :o)
to nic není o tom bych ani nemluvil
mhm:)))…no nepřál bych ti to:)…není to žádná tragédie, pravda, spíš taková střední kategorie:)…no ale horší je že to dostal i hudební nástroj který jsem si vezl na zádech:((((
No ja sem mel prvni crash v sobotu, jedu si tak muj oblibenej technickej usek a nejakej zmetek tam nastrazil vetev do urovne riditek, co mela tak 5cm v prumeru. Takze sem jel a pekne ji nabral s sebou a pak se vysekal, no:) o sto metru dal byla zase nachystana, ale to sem uz stihl ubrzdit:) Nekdo si asi vsiml, ze tam jezdi dost bajkru a chtel jim to zneprijemnit, lidisou pekni zmetci…