kdyz to v praci pujde dobre, tak bych mohl kolem sesty projizdet pod barrandakem smerem na tocnou, takze kdyby nekdo nahodou chtel vedet, kde je ta maturita, plot, nebo jiny „pametihodnosti“, ma sanci
kdyz to v praci pujde dobre, tak bych mohl kolem sesty projizdet pod barrandakem smerem na tocnou, takze kdyby nekdo nahodou chtel vedet, kde je ta maturita, plot, nebo jiny „pametihodnosti“, ma sanci
ja sem tak linej tak překrásně linej :o)
to ja taky :-)
myslím že po včerejších 230 si zasloužíme odpočinek :)
mě to celkem sedlo sem v pohodě ;o)
my šli spát v 1,30 a vstával jsem před sedmou, hnus :( mě je fajn, ale asi bych to trochu cejtil v nohách kdybych dneska jel.
sakra, hned bych jel, ovšem za prvý mám v hajzlu kolo :/ ua druhý práce s termínem ted je pozdě :/
chjo:-( to si měl napsat tak o hoďku nebo dvě dřív, akorát sem přišel z města:-(
sorry, bylo to hodne nahly rozhodnuti :-) ale zejtra dam nejspis repete
sem te videl na tocny. udelal sem ti dvojitej vykrut nad hlavou :-)
sakra, sem si myslel, ze si to byl ty :-) na ten vykrut sem koukal
zítra sem slíbil vyjížďku Lucce, ale o víkendu by to šlo… tak na 2–3hoďky a nebo v příštím týdnu…
tak dneska to vidim tak na pul sestou
tak to budu s klerikem někde v braniku dodržovat pitnej režim nechceš se stavit :o)
jako je vedro jako kráva, jsem si dal jen lehce po rovince, fakt to nejde snad bude večer líp. od šesti ale kalim v dejvicích :)
ja jsem ti to říkal :o)
v lese by bylo fajn, ale sem si neuvedomil, ze je patek… takze sem stejne jeste v praci
hehe a ja uz byl nasranej ze bych dneska jel a nestiham :-) …ale taky sedim v praci, za chvily jedu pro natisk a pak…z5 do worku :-(
po „dohodě“ s Darksonem a Psem, co leze dírou – úterý 27. 6. pod Barranďákem v 17.00 – na 100 % lávky, maturita, jarovská skála, tunel, zbytek trasy (jako např. zvolouš :-) na místě podle účastníků
jel bych taky:-))
Supr, znamenam si do kalendare.
count me in
knock me out
bych se přidal, ale tuhle koncentraci chrtů asi nemam šanci přežít…
napodobne
a nevyrazíš paralelně akorát pomalejc?
mozna. ale jestli bude vedro, tak budu rad ze dojedu na Tocnou a dam si pivo. a jak si dam pivo, tak koncim. ale i to zni lakave. este to promyslim :-) ale sem skoro rozhodlej jet.
tak jak?
sorry az ted sem u netu (sef nezaplatil fakturky :-) a navic sem byl dlouho v praci :-/
stejne jsme neobjeli vsechno naplanovany, od plotu jsme zdrhli pred bourkou zpatky na tocnou a cestou z ni stejne nakonec s blackym paradne zmokli…
mě to chytlo v braníku a napršelo mi do klávesnice.:( proto sem tu dlouho nic nepsal…:o)
hmm..,blackymu to nepreju:-)
jak to že ses neobjevil? flákači bowlingovej…:-P
ja se objevil.v praci..
dyť to řikám…
budu te muset zklamat, ale vubec mi to nevadilo
achh,proc si me jen musel zklamat!:-))
v klidu, trochu jim pritahnu retez :-)
jen pripominam, ze je dneska utery 27. 6. :-)
ok.
pokud do toho nevleze nejaka neplanovana prace, tak pojedu odpoledne kolem cca 16h ze zbraslavi smer cukrak a pak po druhy strane z5 (vono, babka)… tak na 3 hodky a fakt pomalu, zadny zavodeni..