fakt se omlouvam ale neda mi to :DDD musi to bejt :D
fakt se omlouvam ale neda mi to :DDD musi to bejt :D
Anketa: mate radi malyho boba?
To je tvuj druhej nick?
se podivej na moje datum registrace a na bobesovo a odpovez si:)
ja bych odpovedel.ale asi bysi z toho nebyl nadsenej..
tak se nam to zamotava :D nakonec sem maly bobes ja:D
Tak jsem se na to podival. Tvuj druhej nick to teda nejspis neni, ale docela dobre se doplnujete asi jako maly Bob a Bobek. :)
kdyztak muzes jeste skouknout IP adresu Sherlocku Holmesi
haha, ale zalezi jaky mas pripojeni, pokud pouzivas net od Eurotelu jako ja, tak pri kazdem novem pripojeni mas navou IP adresu:)
no jelikoz ma jaski furt tu samou :-)
Tu jsem zkouknul jako prvni. Tak ty se pripojujes pres karneval jo? Ale nevim co to s tim ma spolecnyho. :)
Tak kdyz uz si hraju na toho Sherlocka Holmese, tak jsem si nasel cim si mi toho Boba pripominal:
www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… www.bike-forum.cz/…2/forum.html#…
hmhm no nevim jestli je to to samy ale jestli ti to udela radost tak asi jo.jenom rozdil je ze sem se na to neptal stokrat a… no co ti budu vysvetlovat ti to stejne nevyvratim ze :)
no mě to přijde až moc, ale radší mlčím, protože jsem na tom byl podobně :o)
chces taky vyhledat tvoje thready? :D
no prosím, zkus to :o) čekááám :o)
mam? :)
jo
nejde mi vyhledavani kdyz zaskrtnu jenom v nicku :( takze asi smula:/
jeee, to je lama;-)
proste to nejde.zaskrtnu jenom v nicku a vyhodi mi to i v textu a v nazvu.asi to zaskrtavam lamacky a ted do me!!!!! bude odplata :D
A proc to nezkusis pres IP adresu?
nevim.lama?
Nebo maly bob. :)
tak odhalenej uz sem to uz kazdej vi ;)
Ja vedel ze ten bobr ses ty. :)
:-o
No tak teda ne bobr, ale bob. :)
abys měl radost, je jich fakt dost :o)
spis mi rekni proc mi to nejde :/
Vzdyt sis pred chvili odpovedel. :)
hlásím se do klubu lamerů, svoje si umím zobrazit, ale od jiných bych to nevyhledal :o)
to prave psal maly bob a zapomnel de prihlasit pod svym nickem :)
A kterymu z vas nejde to vyhledavani?
oboum:)
Já sem měl tentýž problém u OPERY for mobile phone verze 1.2, ale na kompu by to mělo chodit.
Tak proc malej bobr nezalozi novej thred jak se ma spravne vyhledavat? A pri ty prilezitosti se muze zeptat i na J3. :)
no vidis a hned je tema :D jinak mam klidne video pro neverici ale nemam ho kam uploadnout tak jestli ho chces pres icq tak no problemo :)
Kdyz ja jsem verici a my se na tyhle videa nesmime divat. :(
ja ti to rozmazu :)
Tak jo, jenom skoda ze pak nic neuvidim. jo a navic nepouzivam to ISEEKYOU. :(
Ale jestli te to potesi, tak me to taky jde.
Tys řešil i dámský volný kraťasy ? :-) … jsi muž mnoha zájmů …
jo, jo, jak dámu uvolnit z kraťasů – to já řeším rád :o))))))
a už ti někdo poradil, nebo to zkoušíš pořád bezůspěšně? :)
a nevim co porovnavas na tech poslednich dvou threadech s threadama s malym bobem.
Zrovna ty dva posledni mi pripadaj jako ze se ptas na to samy. Ale to je fuk, to ja jen tak ze se nudim. :)
tak to jo:) ja myslel ze je tam nejaka chyba v otazce nebo nejaka hloupa otazka:) a ted cekam co mi z toho vytahnes za ukazku „blbyho ptani“ :D
sem byl rychlejsi:-P
:-)))
jsem nadseny,ze si ze me lide berou priklad.. :-D
;)
Treba si nevzal priklad z tebe, ale od Fousace:)
Takto jsem se díky bobovi už dlouho nenasmál, kam se hrabou scénky Čtvrtníčka, takže ANO :DD
myslim ze takovouhle prdel sem tady jeste nezazil :D
vy si delate z chudaka nestastnyho bobika legracky.. ale kdyz on to vsechno mysli vazne:-/
no to je právě to neštěstí že to asi myslí vážně:)
Je mu 14 let a třeba právě začíná jezdit. Vy jste všechno znali odjakživa??
Jako jo, ale JASKI je ten poslední co by něco takovýho moch založit. Všechno sem mu musel vysvětlovat od základu, TAGŽE TENDLE THREAD JE PŘINEJMENŠÍM UNFÉR !!!
Jako jo, ale JASKI je ten poslední co by něco takovýho moch založit. Všechno sem mu musel vysvětlovat od základu, TAGŽE TENDLE THREAD JE PŘINEJMENŠÍM UNFÉR !!!
sorry za dabla
no snad z toho vyroste:)…jeho mozek se momentálě zmítá v těch nejdrsnějších hormonálních bouřích což ho trochu omlouvá…měl by si buď najít nějakou holku nebo více onanovat…tím se to možná spraví;)
Na tebe to zabralo? :-P
jo:)…ale mamina po mě někdy řve že se z té puberty dostanu nejdřív tak dva roky po smrti:)
Hm, to je blby, to ti nepujde zavrit viko od rakve :-)))
mi udělají spešl PRO model rakve:D…ale ne…fakt myslim že to je v tom věku přínos…prostě uvolníš ty hormony:)
nas ucili neco jineho :-) prej maj ocasky, ale ja nic nevidim
:P…prostě myslim že mu to tlačí zespoda na mozek:)
To jednoznacne, zase tak starej jeste nejsem :-))) Jen nevim if to pomuze vyresit problem se zakladanim threadu.Ale vlastne jo, bude mit zamestnanou ruku :-D
a jestli u toho bude zavírat oči tak na to ani neuvidí:)…pak eště možná chytne vira z nějakého P-serveru což mu třeba odpálí kompa…:)…no uvidíme jestli se chytí;)…
Muhehe, dabelskej plan :-) No ja si jdu radsi zalezt k pritulce pod deku, abych treba taky nezalozil nejakej peknej thread:-D
bacha na zalozeni maleho boba :-)
rofl
samozdřejmě žena uvolní mnoheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem více žeano;)…ale v jeho věku bude asi Anča sázkou na jistotu…:)…takový vrabec v hrsti:)
Taky jsem mel takovej dojem ze jeho dotazy vzdycky nebyli uplne genialni. :)
ty si mi neco vysvetloval?
Hehe, ted sem si cetl tvuj pribeh o bike shopu a musim ti rict ze unas delaj to samy, snazi se z tebe udelat dementa abys toho koupil co nejvic, nekdy ti nakecaj, abys koupil i to, co vlastne vubec nepotrebujes. U me zjistili, ze zase tak blbej nejsu a uz to nezkousi:)
:) ja uz tam ani chodit nebudu nemam na nej nejak naladu :)
No ja sem taky premyslel, ze tam chodit nebudu, ale je to nejlepsi obchod ve meste a maji paradni sortiment. Z netu objednavam casto, ale prece nebudu objednavat kazdou kokotinu. Nakonec mi nic jinyho nezbyde, nez tam zase jit:-/
kdo je malý bob, o co tady jde?????
DElas, jako bys v posledni dobe cetl thready od nekoho jineho:-D
Nech toho, nebo ti budu věřit, že fakt nevíš… :-P
jsem tady asi týden nebyl :o)
AAAAAAAA
aha, tak v podobných případech, bych navrhl změnit funkci při kliknutí na jméno authora příspěvku na hlavní stránce – místo aby naskočil profil, by bylo asi lepší, kdyby se objevil seznam všech threadů, co založil, ať to člověk nemusí hledat a hned se může bavit :o)))))
Snad je ti jasný, že ty vlákna zakládal KOCOUR s RIMREM :-P
Tak jsem tu asi tyden pobyval jenom tak sporadicky, a cetl jenom ty nejzajimavejshi thready, a zjisuji, ze jsem o hodne prisel… :o)
P.S.: nevim proc jeho nick ctu porad Maly Bobr ;o)
V tomhle věku… Nejsi pedofil ;-)
No nevim… mne se to asociuje s tou pisnickou „Kdyz jde maly Bobr spat“ ;o)
Každopádně sem se pobavil, ale jestli ho mam rád? Jak bych moh, když tátovi řiká „fotr“? A když začne něco „vysvětlovat“ je sprostej jak dlaždič. Takhle by děti mluvit neměli
teda „neměly“
Můj fotr byl od malička fotr, nevím co za tim hledáš. Fotr mi zas řikal ve 4 letech bolševiku… dělám si z toho hlavu ???
asi si neměl uplně normální dětství, co?
Prostě sme neměli v rodině nikoho ve straně, takže když sem fogiho nasral, tak sem byl bolševik… Prostě humor (pro ty co to nepochopili)
Tak s Malym Bobem přišla sranda. Škoda, že se nemůžu smát nahlas. :)
klídek…
?
je neska nejakej nervozni :) asi je to na nej moc threadu najednou:)
FOTR jako FOTR, koho to dráždí ?
Ja se teda nechci nikoho zastavat, ale myslim ze vsichni haranti v puberte rikaj svymu tatovi fotr ne? Teda ne do oci, to by dostal na prdel. :)