Tak se mi dnes stalo, že jsem jel a na zadní XT brzdě se mi záhadným způsobem povolil imbus, kterým vede brzdová kapalina k zadní kotoučovce a ta mi vytekla :-( Jakou koupit brzdovku? Musím nejdřív vypustit starou, nebo to můžu smíchat?
Tak se mi dnes stalo, že jsem jel a na zadní XT brzdě se mi záhadným způsobem povolil imbus, kterým vede brzdová kapalina k zadní kotoučovce a ta mi vytekla :-( Jakou koupit brzdovku? Musím nejdřív vypustit starou, nebo to můžu smíchat?
Shimano není na brzdovku, ale na minerální olej fakt blby bo drahy:-( Zkus se kouknout tady www.cykloexpert.cz/…brzdovy-olej Imho je lepší už na začátku kupovat něco na normální brzdovku. Ta je k vysomrání v každé autodílně.
Uuuuu – to je masný :-( No co už. Zase tak často se to nemění a doufám, že příště to nevyteče. Musím to fest dotáhnout. Díky!
jj je to hodne masnej takovej mineralni olej.ale jestli nebude min masnej nekde v masne treba :)
A co takhle koupit něco normálního. Třeba hydrahlicky olej do Citroenu, nebo jiny rozlevany pro brzdy. Potom to vyjde zhruba ±250kč/l.
Myslíš, že by to šlo a hlavně fungovalo? POptám se zítra někde v prodejně ND na auta.
Jde to a funguje to,pouzivam ji uz hodne dlouho v rafkovejch magurach a taky asi 4roky v Sh 525
www.bike-eshop.cz/…-olej-yarrow no tady je to same za 1/2 ceny :)
Ses spletl. Tady je správnej odkaz: www.bike-eshop.cz/…arrow-dot-51
Něco se uštří. Ale stejně je to pořád síla. Za 75ml chtít 145Kč.
Ajo, preklik… ale ty taky :)
Bacha! Tole je brzdovka a ne mineralni olej… Tohle do Shiman nemuzes lit. Doporucuju, jako ostane v HISTORII vsichni, ten Citroen
A nevíš prosím náhodou označení toho oleje do Citroenu? V prodejně chtěli vědět nějaký označení :-(
typ „lhm“. vyrabi castrol, mogul. napr. zde: www.okoil.cz/hledani.php?… pouzivam uz asi 4 roky. michal jsem s puvodni magurou, no problem.
Měnil jsem v Shi 525 minerální olej a dal jsem tam Motorex. Lahvička stačí na nejmíň dvě naplnění. Cena myslím pod 200.