Zdravím Vás, chci koupit výše uvedený pláště ve verzi 2.0 drát..neviděl je z vás někdo někde v shopu? Asi to bude nedostatkový zboží..nebo zvolit jiný rozměr např. 2.1 kevlar?
Zdravím Vás, chci koupit výše uvedený pláště ve verzi 2.0 drát..neviděl je z vás někdo někde v shopu? Asi to bude nedostatkový zboží..nebo zvolit jiný rozměr např. 2.1 kevlar?
Jdi do 2.1 kevlar. Je lehouckej a pritom slusnej balon. Navic je i z lepsi smesy.
Jo, jsem kupoval v Olmíku za 660kč kevlar 2,1". Ale viděl jsem na jednom bajku 2,3" a to bylo teprv něco!
vozil jsi je?? jak hodnotíš???
Jsou to dobry gumy. Pekne jedou a kdyz nejsou prehusteny, tak i jejich jemny vzorek ma paradni grip.
chci to na no tubes, snad nebude problém s patkama
Bulda s tim problemy nema, ale ja k tomu nejak nemam duveru :) Libi se mi systemy Tubeless Ready (Hutchinson, Geax a Bontrager) Coz jsou normalni plaste s UST patkou, hmotnost o par gramu vyssi, ale mnohem snazzsi instalace. Pokud to tedy chces na UST rafky.
no tubes jsem měl do teďka bez problémů, akorát zadní plášť je už tak sjetý, že uniká, takže měním oba, vozím stále kendy, ale ty teď nemají, k dispozici mám právě NR 2,1 v kevlaru, ale na stránkách no tubes patří WTB mezi nedoporučovaném, takže potřebuji vědět zkušenosti s konkrétní kompinací NR + no tubes
Pells uz je nema v nabidce, prej uz je nedovezou :((
to mě bylo taky řečeno :-( takže je otázka kdo je ještě má na krámě..
Tak to jste mě něpotěšili. Taky už je mám celkem sjeté a budu se muset poohlédnout po nových.
udělal jsem si malý emailový průzkum a ze dvou shopů mě přišly pozitivní odpovědi..bikezone je jedním z nich. jinak by tyhle pláště měly být zase na podzim.
Vylozene podzimni plast…
Neco podobneho jsem zazil, kdyz jsem shanel v Bikezone Big Jimma v loni v rijnu – pry bude az na jare.
Nejak to pocasi maji kluci popleteny
aby u ostatních nevznikl dojem toho, že to mají „popletený“ kluci z BIKESTORU, tak info o tom že pláště budou až na podzim jsem dostal z nejmenovaného shopu v Olmiku, ON ROAD se jmenujou. A pokud je ta informace pravdivá, pak ty roční období či počasí mají pomotaný spíše u WTB..
..pardon.. v BIKEZONU nikoliv BIKESTORU..omlouvám se
Ja bych ani nerekl, ze to maji popleteny u WTB ci Schwalbe, ale spise oficialni dovozci do CR. A pokud se e-Shop orientuje jen na tyto dovozce a nesnazi se zbozi v pripade neschopnosti dovozcu dovezt z venku, zakaznik zaplace
Ještě existuje exotická, drahá, ale poměrně spolehlivá možnost jak si je koupit sám. Zrovna WTB plášťě, včetně těch, co je Pells nevozí se dají sehnat na eBay. Já jsem s tím systémem udělal už nějaké zkušenosti a pokud je to z obchodu s trochou ohlasů (pozitivních) v delším časovém období, tak je to vcelku bez rizika. Jen by asi chtělo sdružit několik takových objednávek, protože pak by asi bylo snesitelnější poštovné. Kevlarové verze by navíc byly skladnější.
jo, říkáš to přesně, oficiální výhradní dovozci do ČR..
a nebo tady www.tandem-bike.cz/…robnosti.php?…
kdo by chtěl Nanoraptory 2.1 v kevlaru, tak mám dva nevyužitý doma..jetý 20km..prodám levně..kdyžtak piště na meil.
psal jsem ti maila, ale nejde mi odeslat díky nějaké chybě v adrese???
Mají je v www.tandem-bike.cz mám odtud už 6ks:-)