Poradte :
mám GT Aval.2.0 -přehazka deore,přesmyk deore lx , co dát za řetěz a
kazetu ? Musím měnit i pily vepředu (najeto cca 700km)
Poradte :
mám GT Aval.2.0 -přehazka deore,přesmyk deore lx , co dát za řetěz a
kazetu ? Musím měnit i pily vepředu (najeto cca 700km)
Já jezdím GT Avalanche 1.0. Kliky LX HollowtechII, řetěz Sram PC-59 a kazetu Sram 980. Řadí OK, vydrží asi 1500 km. Záleží na stylu ježdění a na tom jestli v blatě, vodě …
No kup si měrku nebo šupleru a změř řetěz. Pokud bude měrka dál než na druhém zoubku, asi tě výměna kazety nemine. Většinou to na nejmenších pastorcích střílí, pokud přetáhneš. Kliky v extrémním případě. Musíš si to prostě hlídat.
Po 700km pily a kazetu? Nechybi ti tam nula? Jinak ja bych koupil kazetu LX a retez Campa C9
nula mi tam nechybi.Prece jen tomu kolu dam vetsi zahul nez sem predpokladal pri koupi.No retez je na vymenu,to mi rekl mechanik a presmyk uz mam dvakrat rovnanej klestema,tak to budu davat zpatky do servisu a koupim novy retez,no kazeta neni v čudu ale mam tam fakt uplne obycejnou a nevim jestli neni lepsi abysito lip sedlo koupit novou.deoreckova je cca 330kc tak to me uz nezabije. Na poradny kolo nemam.Udelal jsem chybu ze semto koupil a ikdyz ten ram nepatri mezi nejlehci takho necham,jen lepe osadim.prišti rok zmenim plaste tioca zaneco hubenejsiho a kdyz budou prachy tak i vydli.Tak to vidim ted
deore za 330? jinak bych řekl, že to chce maximálně jen řetěz po 700km:-)