Co takhle čtvrtek 20.7. 16:30 na Klajdovce, na biku… Je možná změna čehokoli, kromě čtvrtka :-)
Co takhle čtvrtek 20.7. 16:30 na Klajdovce, na biku… Je možná změna čehokoli, kromě čtvrtka :-)
Jo šlo by.. Kam pojedem? Na Bukárnu?:o))
Když nás povedeš, mně to tam furt nevychází :-)
Minulej ctvrtek byl fajn, takze dojedu opet. A pro Bukarnu jsem taky ;-)
To se vám chce v tom vedru :) , nabouráváte mi týden. Uvidím, zatím asi jo.
S teplotou roste chuť ;-)
S chutí spotřeba
-- a s tím se zvyšuje pravděpodobnost potkání MP (náhoda ja sfině).
Takže všeho s mírou.
Jede nějaký Míra?
Nestras!
Nestraším :)
jsem nahlodnutej, šel bych , ještě se potvrdím.
Berete i baby? Snazila bych se moc nezdrzovat :-).
Tak todle mě zaujalo.
Jasně že jo…
Veteráni taky můžou ?_
Vypadá to, že se zase rýsuje fajn vyjížďka…
Jj, maliny, tresne, spendliky, ryngle… :-D
No kolem Bukovinky roste ještě kukuřice, té se ujme kdo?:)
Ze bych si vzal sebou velkej bagl? :-)
teď jezdíte na pajtl? :)
to vis nejezdime jenom pro Nic za Nic:oD
Na otázku co jsi pil můžu odpovědět Nic.
Dnes bohuzel nic, ale v pondeli par Avivazi:o)
no vidíš aspoň to nic.
tak ak to bude faaaajn (ziaden trenig na zavod apod. :o)), mozno sa zajtra urvem z roboty
Ado,rozhodne se urvi,protoze asi pojedu i ja,Premka moc nebavi loudani se mnou a vlastne ani bajk ho moc nebere,tak zas nemam s kym jezdit :-),rada te konecne uvidim.
My se ale asi moc loudat nebudem :-)
No ve srovnani s nim se ja loudam :-)
este neviem, dnes tu budem hnit do 19hod, ale ci stihnem vsjo, co potrebujem…netusim. Panecku, zajtra v tom teple to bude musiet byt loudani, inak skolabujem :o)
Se zdá, že budu moct. V tákové hajcně to bude maso.
Kde presne na Klajdovce?Moc to tam neznam,no a ani nikoho z vas :-).
Odkud vlastně pojedeš?
Z centra
Takze pojedu pres Malomerice,kolem Pellsaku nahoru ke cvicakum a vyjedu nekde u toho hotelu na Klajde.
Presne. Peknej kopecek :-)
Jasně pojeďte všichni ať je nás pořádnej peloton! Sraz je na parkovišti před hotelem Velká Klajdovka, s výhledem na Brno. Čeká se na všechny .-)
Tak jsem se pokoušel vnutit, ale vlezlo mi do toho zavařování černýho rybízu. Užijte si dokud jste mladí. Snad příště.
Teď sem přijel z Bukárny… V lese je parádně, na Bukovince sem si dal zmrzlinovej pohár, ten byl:)
celkem se ti daří mne ******. si snad do skladu postavím válce.
Tak to ešče jednu :))
kde já sem to jen viděl. Už si ani nepamatuju. :)
Stejně je tam počasí naNic :o)
aaano spravne menthol ochlazuje…:o)
slusna provokace, az je mi franty lito…:o)
to nemusí. Sem si to v sobotu a v neděli užil na týden dopředu :)
Skoro brnenskej B-F sraz, u toho nesmim chybet B-)
Dneska jede Franta na Smelcovnu, tak se tam potkame. Konecne zavitate i do mych koncin.
Jenže voni jedou na Buk :)
A jo, ja mam ted ty dny nejake popletene.
Jejich skoda, nedaji si uzeny :o)
Z tvých končin jsem si před pár dny na silnici užil na okruhu Brno-Blansko-Tišnov-Vev.Bitýška-Brno kopec z Černé hory směrem na Rašov. Móc výživné ;-)
Kde na Bukárně sedáte do hospody ? Minulou neděli jsem se tam kolem 15h stavoval hned za kostelem v té zahrádce za domkem … Frantu jsem neviděl ani ostatní z vás, které jsem někdy potkal …
Nad Rakovcem (ve staré) v té pod kostelem jsem nikdy nebyl. Jinak tuto neděli jsem byl kolem třetí dávno doma.
Jo ták. Ona tam přede mnou zahnula nějaká kočka na biku, tak jsem to vzal po stopě :-)
Tak dneska to bude fakt zajímavý:) Taktak sem se doplazil na poštu zaplatit Drtiče :) Tož 16.30 na Klajdě..
Na kole je to rychlejší a nemusím přesedat :))
to já jen kdyby se někomu nechtělo trápit na glajdu
Tož fajn výlet.. Až na to zakufrování nad Hostěnicema… Se všema co sem se nestih rozloučit a zahli do Bílovic se loučím:o) Doufám, že už se nikomu nic nestalo…:)
Nj a ono se někomu něco stalo :)
Sákryš zmiznul mi ?
kdo Excel?:))
Nj ale to bylo pivo skoro v klíně me? To jo, to by se dalo považovat skoro za tragédii :))
Už se mi to plete ne me, ale ne :)
huh! tak ta šmelcovna je taky zajímavá lokalita. :) Uzený bylo výborný škoda jen že je to tak zruky.
Zruky je to jak pro koho :o)
Kudy jsi nakonec jel a kdy jsi dojel ?
no měli jsme ještě zastávku v Říčkách a v Ostrovačicích. Tam jsem to po zralé úvaze zakončil, abych to měl ráno blíž do práce. Řekni ne pěkně propečenýmu stejku. :)
:-)
Na šmelcovnu se chystám po neděli. Jak je to s tím uzeným, to je přímo v tý hospůdce na Šmelcovně?? Uzený já totiž moc rád…
to je tajný :) dle slov kolegině z práce tam dycky přijedou brňáci a všecko sežerou.
tak s toho praskněte – lufťáci…:-)
prej každej čtvrtek :)
Kolik jste dali těch piv, že jste ne poslední fotce tak rozmazaní? :-)
no…vono přijde na to já dal skoro celé :-)
A zadara .-) Jeste ted se stydim…
aaale Nic jsme nemeli :oD
Diky moc za vylet,pekna trasa,ja totiz strasne nerada vymyslim trate svych vyjizdek a nerada se poustim sama do neznama,tak jsem rada za kazdou spolecnost,ktera to bere na sebe :-))).
Zato my, jaks mohla videt na srazu, si v tom primo libujeme:oD
Ještě sem se doma díval do mapy a stejně mi není jasný kde jsme měli odbočit, abysme dojeli tam kam sem chtěl.. Ale i tak fajn:)
…pořád tu cítím pivo :-p
:o))))))