Ahoj,
mohl by mi nekdo napsat, jakej obvod plaste ma maxxis wormdrive 1.9".
Zmerit to samozrejme umim, ale nemam k dispozici metr :-(
Ahoj,
mohl by mi nekdo napsat, jakej obvod plaste ma maxxis wormdrive 1.9".
Zmerit to samozrejme umim, ale nemam k dispozici metr :-(
Mám tam tuším 2045 mm
Potvrzuji, že nějak tak tobylo, určitě v rozmezí 2040–2050. Už ho tam nemám a nějak si to nemůžu vybavit přesně.
ja ho mam, a mam nastaveno tusim 2025…ale nejsem si tim jistej, je mozny ze je to blbe…nemuzu se podivat…kolo je asi 2000km ode me:-(
Na 2,1 mam 207cm
Zcela určitě 2070 mm.
1,9" má 2045
Tak už jsem to našel poznamenaný z předchozích měření. Upřesňuji co jsem psal výše a potvrzuji maraparu. Já naměřil 2043.
Tady je to jak neplacená reklama na Cejchovací a měřící ústav v Praze. Je pravda, že metr má určitou toleranci ale tohle je asi moc ne? pánové! :)
my mame doma 2 krejcovsky metry a jeden ma odchilku pres centak. jinak snad az na jednu vyjimku vsechno sedi ne?:-).nebo se ti zda 0–2mm odchylka hodne?:-))
Ne právě že nezdá. Já sem chodil na průmyslovku a všiml si že s přibývající dobou se vdálenosti zkracují a že to funguje i na metru. Vzali jsme starý pravítka po dědovi a nová a ta měla povětšinou kratší centimentr než ta starší......tak si to po sobě čtu a vypadá to napsaný hrozně „jeden centimentr kratší než druhý“ :). Ale nelžu je to tak. Mrkni se na datum výroby toho krejčovskýho. :D
na krejčovské metry se píší data výroby?? :-)
To nevíš? :D
A taky výrobní čísla :-)