Prosím o radu v poměru cena výkon
Sháním nová zapletená kola 29"bezdušová
Vážím 95kg
Zda Mavic,Fulcrum,ztr, nebo jiné… poraďte mi prosím, jde mi hlavně o váhu kol i jejich pevnost.dekuji
Prosím o radu v poměru cena výkon
Sháním nová zapletená kola 29"bezdušová
Vážím 95kg
Zda Mavic,Fulcrum,ztr, nebo jiné… poraďte mi prosím, jde mi hlavně o váhu kol i jejich pevnost.dekuji
Doplněk:ještě aby šli na rychloupinak a desetirychlosni kazetu shimano.Co tyto???
Crossridy za desitku? kam ten svet speje:)
To je moc a nejsou tak dobré,nebo jak to chápat? Dik
To je moc a nejsou tak dobre.
Zas jsou v cene ty jejich plaste, o ktere musi ne kazdy stat.
29er croosride jsou zkurvené bláto. Mame dva kluky co je maji druhou sezonu a kroutí se to jak hovado. Jak jsem jel za kamošem (100kg) po asfaltu tak jsem si myslel že má povolenou nábu!!! mavicy pěkně vypadají ale to je tak všechno fuj nebrat. Ztr jsou dělo. všichni z toho maj ztrach že moc lehké ráfky ale drží perfektně! Měl jsem archexy a ted vozim cresty a max spokojenost!!!
Crossridy za 10k, bych si taky určitě nekoupil. Ale, že jsou crossridy bláto bych teda neřekl. Mám 70Kg a ani se nehnou, když borec má 100 kg to se pod ním musí snad kroutit skoro každé záplety a nejen ty crossridy.
Děkuji moc,tuto značku ani neznám, je tam nějaký váhový limit? Jediné co mne mrzí je ta vložka,rád bych originální noo tubes bez vložek a ty Mavic crosride nic moc???
V mavicu je taky paska.
Znamej má nějaké Fulcrum Red nebo tak nějak a tam páska není.
Ve vyssich modelech fulcrumu i mavicu je rafek bez der, tj i bez pasky.
V 29" provedeni je vsak oboji mimo tvou cenovou.
Za kolik, je možný odkaz? Dekuji
Kryž jsem před lety sháněl kola (26"), tak CrossRide stály v rozmezí 2500 a 4000. Nemyslím si, že od té doby došlo k nějaké výrazné změně.
Kolem 10k seženeš o řadu vyšší model CrossTrail
Nebo si nechat zaplést třeba ráfky DT XM 401 na DT 350 nábojích a budeš na podobné ceně.
Crosstrail se delal i v 29" provedeni?
Aha – to mě nenapadlo – evidentně ne… už to moc nesleduju.
no může si koupit crossroc, ale vrtané ráfky má pořád. nicméně ta kola mi přijdou dobrá
+1
Crossride NEBRAT! Vazim v podstate stejne, nech si zaplest neco na ZTR Arch nebo DT 401 a DT 350 naby treba. Pripadne pokud chces hrat vic na vahu, tak lehci rafky, ja jezdim ted ty lehci DT 331 a i s mou vahou zatim zadny problem, ale neskacu s tim nejak moc a volim prvotridni stopu :-)
Edit: jo rozhodne 32 dratu!
Třeba tyto??
Treba, i kdyz ty naboje mi nic nerikaji. Zalezi i na osach jake potrebujes apod. Ja kupoval tady.
http://www.kastar.cz/…-2-9-72.html
Co tyhle???
To už je docela drahé… jen o trochu levnější než Roval Control Carbon – a to je už, myslím, zase o kus dál…
Tak oprava – to na odkazu patrně není karbon – jen je blbej popis na heurece. Jinak by ta cena byla fakt zvláštní…
Tak crossmaxy jsou klasika, ale draha, ja bych to nechtel.
http://www.kastar.cz/…-2-9-72.html
Také nebrat? Limit 120 kg
A co zkusit tady?
Ten samy odkaz jsem tady taky postoval ;-)
Za me od Radka z Bikepartu Panchowheels xc29.. za me a z my zkušenosti super kola a vynikající pristup a servis…
taky se připojím s doporučením na Bikepart a kola Panchowheels. Mám AM29 a jsem spokojen.