Dt Swiss XR 400 29er vs No Tubes ZTR Arch ex 29

16 nepřečtených
  • vlada1983

Zdravím, chci se jen ujistit, že výběr z těchto dvou ráfků nebude nějakej omyl. Chci si pořídit závodní bezdušáky, na kterých mám v plánu dát klasický XCMa XCO závody, žádný divočiny někde přes kotáry. Podle mě jsou ty no tubes asi lepší z pohledu snadnější montáže na bezdušáky, nebo to je jedno?

V sezoně mám okolo 82kg takže jsem vyloučil ztr cresty, náby budou dt swiss 240s, dráty něco od sapimu dopředu 2–1,5–2 dozadu pak 2–1,8–2, hliníkový niple

Potřebuju pro sebe 32 děr nebo stačí 28děr na ráfek?

díky za zpětnou vazbu, vím že se to tu řešilo ale to bylo spíš cresty vs zbytek světa

0 0
    • Vilém  

Misto tech DT muzes jeste kouknout treba na WTB, neco v TCS provedeni.

0 0
    • kubad  

32 děr, ma 2,0 – 1,5mm – 2,0 dráty zapoměň a lepší volba než ráfek DT je NoTubes, nebo WTB I13

0 0
      • Papinak  

jsi byl trochu nažranej když jsi to psal ne? :D

Asi jako já teď :-)

0 0
        • kubad  

no spíš sem si to na mobilu nepřekontroloval co mě s tím automatika udělala :(

takže oprava:

32 děr,

na 2,0–1,5mm–2,0 dráty zapomeň

a lepší volba než ráfek DT je NoTubes Arch Ex, nebo WTB I19

0 0
          • Papinak  

však jo, jsem si dělal prdel :D

0 0
          • vlada1983  

mno a osobně bys vzal radši ztr arch ex nebo ten ráfek wtb I19? ztr maj cca 470 gramů a stojej 1800, wtb cca 430g za 1500 kačáles…

0 0
            • kubad  

V černé katalogově:

Arch Ex 450g

WTB I19 435g

jsou to dost podobné ráfky oba jsou OK takže si vyber sám fungovat budou oba, Arch je širší ja bych asi radši bral ten

ale zase s WTB nějakou kačku ušetříš :D

0 0
    • John Tequila Lemon  

Zavodni kola: DT240 + Crest + aero draty

0 0
      • vlada1983  

cresty nechci, nemám na ně ideální váhu

0 0
        • Hnoj  

Každopádně aero dráty ANO.

0 0
        • John Tequila Lemon  

Neboj, to vydrzi. Bys everil co jsem na nich uz odprasil. Psal jsi ze chces zavodni kola a tam proste patri Crest. Jednou jsem ho teda slusne vorval, ale nepraskl a v pohode jsem dojel a ze to hazelo to byl jen detail ;-). Znam cloveka co na tom jezdil celkem slusny AN/EN (29er) az pretrhnul karbonovej ram, ale rafky furt ok. Nevim jestli by si pral, abych ho tu jmenoval, nebo psal co to bylo za ram.

0 0
          • MichaelSimek  

No ja vazim 76 a uz mi Hnoj rikal ze si mam kupovat novy, i kydz to nakonec posteloval pekne. A to sem je mel asi jenom 2–3 mesice a nepamatuju si zadnou vetsi slehu. Takze nevim, kdyz ho rozbiju tak bude tezke rozhodovani jestli dozadu zase Crest.

0 0
            • vlada1983  

tak asi zvolim kompromisní řešení, dopředu crest dozadu arch, aby byla jistota, kdybych se přes zimu malinko vyžral:-)

rozdíl oproti crestu nahonim xtr kazetou

0 0
              • kubad  

nesmysl, rafky dej stejné, pokud chceš zavodni kola tak Crest, pokud chceš trochu odolnější tak Arch

0 0
                • jocky  

Ahoj, je to uz trochu starsi diskuse, ale rad bych znal Tvuj duvod, proc davat stejne rafky dopredu i dozadu, kdyz vzadu dostava mnohem vic zabrat. Dik

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.